Akik videókat küldtek be...

Rólunk

2010.01.06. 21:12

Ez a blog a Rossz PC Játékok Sorozat 'kistesójaként' indult 2007-ben, mára pedig a magyar játékvideós underground közösség legnagyobb és leglátogatottabb fóruma és színpadává vált. A kezdő és lelkes bemutató- és kritikakészítők itt kaphatnak építő jellegű kritikákat, segítséget a továbbiakhoz, itt indulhatnak el a népszerűség útján, akárcsak a már 'befutott', profi videósok, akik újabb videóikkal tisztelnek meg minket, hiszen többnyire egykor ők is innen indultak. Ezen kívül a blogról közvetlenül nézhetőek az egyes videós blogok, oldalak élő adásai, illetve a Linkek szekció alatt szinte az összes magyar játékvideós oldal elérhető.
 

Bemutatót, kritikát (illetve kérdést, kérést, panaszt) a rosszpcjuniorok@gmail.com címre küldhettek.

  • Az oldal tetején található "GYIK" és "Szabályzat" menüpontot érdemes átolvasni, hiszen kötelessége mindenkinek figyelembe venni és elfogadni!


Jó szórakozást és sok sikert kíván a Rossz PC Juniorok csapata!

Borsesz:

Már 2005 óta foglalkozok komolyabban webfejlesztéssel. Ekkor ismerkedtem meg a HTML-ezés alapjaival, mindent magamtól tanultam meg, így erre próbálok néhány embert is biztatni. Előbb gondolkozz el a problémán, majd csak azután kérdezz! 2007-ben készítettem el a legelső játékportálomat, a Játékszervert. Akkoriban kezdett el érdekelni, a játékfejlesztés, amit ugyan gyorsan befejeztem az időhiány miatt, de több játékom is elkészült. Ugyan ebben az évben bukkantam rá a Rossz Pc Játékok, majd a Rossz Pc Juniorok honlapjára is. Megkedveltem a játékvideózás műfaját, így kipróbáltam magamat ebben a szakmában is. 2008-ban készítettem el a legelső játékvideómat, ami sajnos nem hozta azt a várva várt sikert, mint azt ahogyan én elképzeltem. 2009-ben újra megpróbáltam. Létrehoztam a Good-Games, későbbi nevén a Power-ON blogot, ami nagy sikert aratott a közösségünkben. Rengeteg egyéniséggel volt szerencsém megismerkedni, akik kreativitásukkal és találékkonyságukkal egyszerűen lenyűgöztek. Büszke vagyok arra, hogy részese lehettem ennek az élménynek, ami 2011 Augusztusában véget ért. Jelenleg a nagyon saját blogomon, a Borseszégő-n publikálok rendszeresen, ahol egy kritikus szemszögéből próbálom bemutatni a Világot... legalábbis egy részét...

Én szerkesztem, és tartom karban a Juniorok design-ját, beállításait. Tehát minden sablonkérdést, nekem tegyétek fel! Köszönöm!  

 

$a$: 

Webfejlesztéssel már korábban általános iskolában megismerkedtem, de aktívan pl: blog miatt csak 2007-2008 kezdtem alkalmazni. 2008-ban készült el nekem is az első videóm a saját blogommal együtt.A videó persze tele volt hibával, de legalább 48 perces lett xD Persze onnan már volt hova fejlődni, majd 2009-ben arra gondoltam, hogy azon kivül, hogy saját blogomon publikálom ezeket a videókat, csatlakozni kéne egy már meglévő csapathoz. Pont abban az időben hírdetett a Maximum Games tagfelvételit így jelentkeztem is. Hála az égnek addigra már volt rendes referencia anyagom így mondjuk, hogy könnyebben bekerültem. Azóta is a Maximum Games csapat tagja vagyok és remélem még jó ideig az is maradok :) Jövőre valószínűleg még 1 csapat tagja leszek (*kop-kop-kop) szóval én igazából kicsit valamennyire komolyan is gondolnám a jövőben ezt a videózást.

Itt a Junioron a "munkaköröm" nagyjából megosztott, tehát ugyanúgy ha esetleg látok moderálni valót akkor moderálok, de pl a közelgő Junior Oscar illetve LIVE adások megszervezésében és közvetítésében is valószínűleg segédkezni fogok elég aktívan. Ha esetleg van ötletetek ezekkel kapcsolatban, írjatok LaLee-nak vagy akár nekem:) 

Jó szórakozást és azon leszünk, hogy sikerüljön beváltani a hozzánk fűzött reményeiteket:)

 

Théo:

2009 óta vagyok a videózás kis-nagy világában és ezalatt sokat sikerült fejlődnöm, hála a kritikáknak. Első videóm még borzalmas hangminőséggel jelent meg, de hála a tanácsoknak, szép lassan 3. helyezést is értem el a Rossz PC Juniorok második Oscarján. Eddig a focis videóimmal foglalkoztam (hiszen szeretnék majd kommentátor lenni, ha "nagy" leszek), és csak ritkábban csináltam bemutatókat. Bár a meccseket még nem sikerült meghonosítani ebben a videós világban, igyekszem, hogy a "Junior kommentátorok" is lehetőséget kapjanak, néha napján. Ezen feladatok mellé került, a Rossz PC Juniorok vezetése, amire Borsesz és LaLee kértek fel. Remélem, hogy tudok segíteni ennek a nagyszerű oldalnak, hogy még tovább fejlődjön és sok remek videóst ismerhessetek meg. A desiinghez korántsem értek annyira, mint Borsesz, így számomra leginkább az értékelés és a post-olás jut majd. Remélem eredményes lesz négyünk munkája, és újra régi fényében csillog majd az underground videózás csillaga.

Törjük át együtt a határokat!

 

-=RockerLaLee=-:

..avagy csak simán LaLee. FreddyD Heat of War videójának véletlenszerű felfedezése óta követem figyelemmel a játékvideós közösséget, illetve a Rossz PC Játékok és Juniorok tevékenységeit. Első videómat 2008. június 2-án készítettem el. Ekkor még blogom sem volt. A blog.hu-n 2008 őszén készítettem el blogomat (LaLee's Blog), ahová 2009 februárja óta publikálok rendszeresen. Játékbemutatókon kívül rock és metál (és egyéb) zenekarok bemutatásával, vízipipázással, illetve egyéb más témákkal is foglalkozom. A Rossz PC Juniorokhoz 2009 közepe tájékán csatlakoztam freddyD és Othala révén, majd 2010 nyarán Killával együtt 'elbocsájtásra' kerültünk. 2010 őszén Borsesz segítségével ismét irányításunk alá vettük a Juniorok blogot, és azóta is társaimmal és barátaimmal közösen vezetjük a blogot. Játékvideós témában két dologra vagyok büszke: az egyik, hogy a játékvideós közösség 3 (szerintem) legjobb arc emberével, köztük gyerekkori barátommal, $a$sal közösen vezethetem ezt a blogot. A másik pedig, hogy volt szerencsém kétszer is találkozni a stílus Magyarországi megalapítójával, freddyD-vel. 

Itt a Junioron a mindenes szerepét töltöm be (kivéve a design-kérdéseket). Videók kirakása, e-mailek bizgerálása, egyes videókhoz értékelések írása, illetve igyekszek régebbi rendezvényeket szervezni, vagy éppen újításokat, új programokat kiötölni.

Sok sikert, jó videózást és
SZEVASZTOK! :)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rosszpcjunior.blog.hu/api/trackback/id/tr211652674
süti beállítások módosítása