Akik videókat küldtek be...

Gamecsászár Játékbemutatók- Harry Potter és az azkabani fogoly (byPJ)

2010.01.10. 13:13

Hmm.. nem rossz. Említetted az elején, hogy laptopról vetted fel a jeleneteket, azért akadozik a videó. Nos valóban, ez sajnos az egész videóra rányomja a bélyegét, sokat ront az élvezhetőségén. A jelenetek változatosak, ezzel nem volt baj. A narráció nem volt rossz, de néha kicsit 'motyogóssá' vált, nagyon oda kellett figyelni, hogy értsem, mit mondasz. Erre figyelj oda legközelebb. Összességében jól bemutattad a kedven Harry Potter játékomat, hajrá :)

Értékelés:  3,5  /  5
-= LaLee =-

 

9 komment

Killah - Állati játékok - Dawn of war Vol.2

2010.01.09. 10:04

7 komment

Assassin's Creed 2 videóteszt - 360SOS - by szdaniel94

2010.01.08. 13:00

Ami elsőnek feltűnt az a kiváló hangminőség, kristálytisztán lehet hallani a hangodat, bravó! Az, hogy az egész videó alatt ment egy zene, szerintem nem zavaró. Ez a stílus leginkább egy régebbi fix.tv-s (nem tudom ki emlékszik még rá) bemutatóra emlékeztetett. A kommentárról vegyes érzelmeim vannak. Sokat elmondtál a játékról, jól fogalmaztad meg a mondanivalódat, érződik, hogy előre megírt szöveg volt, DE nem tűnt felolvasásnak. Azonban eléggé szaggatott volt; két kommentár között elég sok idő telt el, főleg az elején. A videó vége felé ez beindult, de még így sem volt az igazi. Legközelebb próbálj meg kicsit folyamatosabban beszélni a játékról. Első videónak szerintem szuper lett, csak így tovább!

Értékelés:  4  /  5
-= LaLee =-


5 komment

Good Pc Games sorozat - Lego Racers 2 (2. rész)

2010.01.07. 21:05

A 2 részt fogom egybe értékelni, nem akartam külön-külön mindkettőhöz értékelést írni.
A videó valóban elég gameplayesre sikeredett, ami alapjában véve nem gond, de így egy kicsit izgalmasabb narrációt vártam mellé, valahogy nem voltál olyan 'lelkes'. A játékelemeket viszonylag jól bemutattad, de a végére az 5 perces zenés videó.. az.. 5 perc nagyon sok ilyenre. A mikrofonra figyelj legközelebb, túl közel lehetett a szádhoz, mert eléggé lehetett hallani, ahogy veszed a levegőt, vagy éppen belefújtál. Próbáld a szád 'alá' rakni a mikrofont. A végén a zenés részen a zene olyan torz alapból, vagy az is mikrofonnal lett felvéve?

Értékelés:  2,5  /  5
-= LaLee =-

3 komment

Good Pc Games sorozat - Lego Racers 2 (1. rész)

2010.01.07. 11:04

9 komment

Megújultunk :)

2010.01.06. 23:54

A régi külső már szerintem unalmas volt, hisz a kezdetektől ugyanúgy nézett ki az oldal, csak a fejléc volt cserélgetve. Úgy döntöttünk, hogy újítunk egy kicsit, úgyhogy Borsesszel elkészíttettük az új külsőt :) Szerintem nagyon jóra sikeredett, bár ez nem a végleges formája. A fejléc hamarosan le lesz cserélve, a mostani csak ideiglenesen van kint. Ezen kivül a háttér se lesz mindig ugyanaz, kb. kéthónaponta más karaktereket teszünk ki. A háttércsere előtt azonban megkérdezünk benneteket, hogy melyik játékbeli karaktereket látnátok szívesen :)

 

Az oldalon található újítások:

-Chatbox: az offolás elkerülése érdekében jött létre, ide írhatjátok a kérdéseiteket, gondjaitokat, vagy bármely megbeszélni való ügyeiteket :) Szeretném persze, ha értelmes hozzászólásokat írnátok. Figyelem! Minden bejegyzést vissza tudok nézni, úgyhogy könnyedén le tudom ellenőrizni a vicces kedvű embereket, akik más nevében (pl. freddyD) írnak hozzászólást.

-Live adások időpontjai: Igen, bárki küldhet be live adást is. Ha szeretnétek, hogy kikerüljön az adásotok az oldalra, akkor küldjetek emailt a rosszpcjuniorok@gmail.com címre a live adás várható időpontjával, témájával és szereplőivel együtt. Azt azért kérem tőletek, hogy a live adásokat előre gondoljátok át, ne pedig káosz legyen az egész tele értelmetlen hülyüléssel. Ezen kívül jó lenne, ha a játékvilág témáinál maradnátok. Online partykat is szervezhettek, de időben tájékoztassatok, hogy legyen idő jelentkezni és összegyűjteni az embereket.

-Rólunk menüpont: Ide másoltam át az oldal bemutatkozó szövegét és az elérhetőséget. Ez a rész még szerkesztés alatt van.

-Reklám menüpont: Ezentúl ide küldhetitek be a különféle reklámokat: új blog, nyereményjáték, évadzárás, tagfelvétel, live adás, online party vagy bármi! Sőt, a plakátok is ide fognak kikerülni, hogy "ne zavarják" a videós bejegyzéseket. A híreket szintúgy a junioros címre küldjétek! Az oldallal kapcsolatos híreket, újításokat, stb. továbbra is a videókhoz fogom kitenni.

-Eddigi videók menüpont: Igen! Az összes junioros videót (pontosabban amit még nem törölt a készítő) szépen lassacskán ki fogom linkelgetni az oldalra :) Sok munkám lesz vele, de ezt szeretném mindenképpen megvalósítani, hogy áttekinthetőbb legyen az oldal, és könnyedén megtaláljátok az eddigi videókat (hiszen gondolom nem sok embernek van kedve az összes oldalt végiglapozgatni, hanem mindenki csak az újabb videókat nézegeti). Ezzel kapcsolatban szeretném az összes eddigi (még jelenlévő) videós segítségét kérni: Minden videós küldje el a rosszpcjuniorok@gmail.com címre az összes eddigi videójának a linkjét! Ez nagyon fontos lenne a számomra, mert így sokkal könnyebben tudom rendezni/megtalálni a junioros videókat. Szépen kérlek benneteket, hogy tegyétek meg ezt nekem, mert tényleg nagyon sokat segítenétek ezzel!

 

Egyéb megjegyzés:

-Kommentelni a bejegyzés bal oldalán a dátum alatt tudtok, vagy egyszerűen csak kattintsatok a bejegyzés címére :)

-Ne felejtsétek el, hogy továbbra is az egy videó per nap rendszer szerint tesszük ki a videókat, úgyhogy felesleges aggódni, ha nincs kint azonnal a videó :)

-Live adások azért kerülnek ki az oldalra, mert mostanában beindult ez az élő adásos "mozgalom", vmint ezzel is szeretném kicsit színesebbé tenni az oldalt :)

-Ha bármilyen ötletetek van az oldallal kapcsolatban, bátran írjatok!

 

Remélem, hogy az újítások elnyerték a tetszéseteket és szeretném, ha elmondanátok a véleményeteket az új külsőről :) Egyébként az újulás még mindig folyamatban van, hamarosan olvashattok tőlem egy fontos bejegyzést, ami elsősorban a videósokat fogja érinteni :) Bízok benne, hogy az az ötlet is tetszeni fog nektek :)

Még egyszer köszönöm az új külsőt Borsesznek!
Üdvözlettel: Othala

15 komment

Gamecsászár Játékbemutatók - Mafia 2. rész

2010.01.06. 17:04

Hát korántsem hibátlan a videó, viszont jó benne, hogy 'bemutató' jellegű :)
Igazából nem tudok sok újat mondani, az egyik kommentelő egész részletesen leírta és nagyjából egyetértek vele. Annyit mondanék, hogy a 4. küldetésnél érdemes a házba indulás előtt kilőni a sárga autó kerekét (úgy, hogy le is essen), így nem fog elmenekülni, hanem csak ott fog toporogni és könnyen le lehet lőni.

Értékelés: 2,5  /  5
-= LaLee =-

 

9 komment

süti beállítások módosítása