Akik videókat küldtek be...

Mégis mit akartok?

2010.01.24. 11:54

Napok óta figyelem a chat-et, és kezd elegem lenni, hogy sok embernek semmi se tetszik! Kezdeném a best of kommenttel:

kasjfaksjdv: Ez a blog már nem az ami volt...Teljesen lelassult a sok live- szartól...és csicsás

Menjünk szépen sorjában. Ez a blog miért nem az ami volt? Egyáltalán szerinted milyen volt régen? A live adásokkal mi a baj? Úgy vettem észre, hogy volt rá igény! Sokan jeleztek vissza, h szeretnének live adásokat adni / nézni. FreddyD-nek is tetszett ez az egész ötlet, sőt mondta, hogymajd egyszer ő is szeretne szerepelni live-ban. Na és végül: az oldal miért lenne csicsás? Ezt nem csak tőled kérdezem, hanem a többiektől is. Mi a baj az új külsővel? Mondjátok meg nyugodtan! Aztán ha megtettétek, mondjátok meg, hogy mi tetszene! Mert elegem van abból, hogy pár ember lehordja az új külsőt mindennek, de véletlenül se mondaná meg, hogy milyen kinézet tetszene neki. Esetleg vissza akarjátok kapni a régi sablont? Szerintem az túl defaultul nézett ki és nagyon RPCJ-os volt. Következő komment:

kasjfaksjdv: Én az oldalt kezdem unni. Ahogy látom, nem vagyok egyedül.

Miért unod? Ismételten kérdezem, mi vele a baj? Ird le teljes egésszében a véleményed, mert ha állandóan panaszkodsz, azon nem tudok segiteni!

Ezen kivül elszaporodtak az olyan megjegyzések, hogy túl kevés komment érkezik, és ezt a látogatottság csökkenésével hozzátok összefüggésbe. Nem, a látogatottság olyan, mint szokott lenni. Sztem annak tudható be a kevés komment, hogy ez a sablon eleve hibás, tehát ha kommentelni akarsz, akkor az oldalt található fülecske az előző videó kommentjeihez dob. Véleményem szerint kevesen vették észre, hogy a bejegyzés cimére kattintva lehet a legegyszerűbben kommentelni!

Fel merülhet benneket a kérdés: ha hibás ez a sablon, akkor miért ez lett kiválasztva, és miért nincs lecserélve? A válasz egyszerű: amikor Borsesz meg lett bizva az új külső elkészitésével (freddyD támogatta az ötletet), akkor nem tudott arról, hogy hibás ez a sablon. Borsesznek rengeteg más dolga és problémája van, ennek ellenére összehozott egy új külsőt a kedvetekért. Igen, ezt nektek csinálta!!!

A sablont jelenleg nem tudjuk lecserélni, mert én nem értek a sablonok szerkesztéséhez (ezért is kértem meg Borseszt), Borsesznek meg most nincs ideje (ezt se viccből irom ide). Ha vki úgy érzi, hogy nem tetszik neki ez a külső, akkor irja le, hosz szerinte mit lehetne rajta változtatni! Esetleg aki ért az ilyesmihez, átszerkeszthetne egy másik sablont.

A következő megbeszélni való a reklámozás. A reklám kifejezés szinonimájaként lassan használható lesz torrentboy neve... Nemcsak nekem, de másnak is elege van már abból, hogy telereklámozod a chatet. Ugyanez vonatkozik benooo-ra és egyéb személyekre is! Azért hoztuk létre a reklám menüpontot, hogy oda irassátok ki velünk a live adások hireit! Ezentúl ha reklámot látok a chatben, azonnal törlöm. Ha ennek ellenére se hagyjátok abba, akkor bannollak is ez mellé. Igazából nem akartam ilyen reklám-tilalmat bevezetni, de másokat nagyon zavar az ilyesmi, ezért teszem.

Összefoglalva: ha bárkinek bármilyen gondja van az oldallal, új külsővel, menüpontokkal, live adásokkal, chat-tel, reklámozással vagy egyéb más dologgal kapcsolatban, az irja le. Viszont azt megköszönném, hogy azt is felvázolnátok, hogy mégis hogyan lehetne szerintetek orvosolni a felvázolt problémát. Ha esetleg vkinek velem van baja, azt is mondja meg!

Othala

39 komment

Theo's Blog: Játékbemutató: Flash játékok - Atreyu & Canabalt

2010.01.24. 06:13

7 komment

Gamecsászár Játékbemutatók - Need For Russia

2010.01.23. 10:07

Kellemes kis bemutató volt, bár egy picit rövidnek tűnt. Igazából tényleg nem tudom mi mást lehetne elmondani erről a játékról, szerintem a lényegesebb dolgok be lettek mutatva. Az intro és a narráció hangereje viszont nem volt összhangban, erre figyelj oda. Nem jó ha videó közben csavargatni kell a hangerőszabályzót, hogy ne süketüljek meg az intrótól vagy hogy halljam a narrációt. Még annyit tennék hozzá, hogy kicsit a játék hangjait is jó lett volna hallani, vagy pl DJ Seboo örökzöld klasszikusai közül egyet-kettőt :)

Értékelés:  4  /  5
-= LaLee =-

5 komment

Best PC Games Sorozat: Bus Driver

2010.01.22. 15:24

Argo is elmondja véleményét a játékról. Ő ezek szerint elnézőbb volt mint én ;) Bár én sem voltam azért túl szigorú.

Remek videó és hozott erősítést is

Soundtrack: Soundtrack:
Billy Idol - White wedding, Beatfreakz - Superfreak, Jozin z Bazin

2 komment

Címkék: bus driver best pc games

Mégiscsak Józsi !!

2010.01.21. 13:12

Nos hát emberek, úgy tűnik a Józsi visszatérését követelő kereszteshadjárat sikeresnek bizonyult...

Józsi szavaival élve:
"Attól tartok nincs választásom képtelen leszek készíteni egy új videót... :) hamarosan el is fog készülni"

Várjuk szeretettel a videó(ka)t, nektek pedig köszönjük a segítséget és támogatást!
(Nemcsak Józsi videóit várjuk, hanem az összes többi videósét is, mert kevés a beküldött videó. Igaz, hogy a hónap végéig még vannak betáplálva bejegyzések, de ettől függetlenül kevés videó érkezik mostanság. Ennyire sokat kell mindekinek tanulnia? :( Remélem azért akinek több a szabadideje fog majd készíteni bemutatót. - Othala)

JózsiPOWAAA! 

6 komment

Good-Games Kritikák: The Saboteur

2010.01.20. 07:02

18 komment

Józsi vagy nem Józsi?

2010.01.19. 18:19

 Nem tudom ki mennyire ismeri Józsit, de aki éppen igen, annak szólok, hogy a visszatérésen gondolkozik.

Egészen konkrétan: 

"egy kis idő után megint rászántam magam hogy felnézzek a youtube-os akkomra és nem teccet a látvány a sok negatív üzenet engem egy kicsit lehangol de ha összeszedsz 20 embert aki ír nekem egy üzit hogy folytassam,akkor folytatom. :)

áll az alku???

Józsijeeeee :P"

 

Tehát emberek, aki szerint legyen Józsi az a kommentekben jelezze, hajrá meg se álljunk 20 emberig, vagy akár tovább is!

Józsit a népnek!

48 komment

süti beállítások módosítása