Akik videókat küldtek be...

Abydos - Mafia 2 Demo HD bemutató 3.rész

2010.08.15. 20:08

10 komment

Heavy Games - Team Fortress 2 3. és 4.rész

2010.08.15. 08:32

2 komment

Sorter - Kenny vs. Death

2010.08.14. 09:22

Értékelés:

Ejj, Sorter, nem vagy valami türelmes ezzel a játékkal... :) Igaz, hogy seggberúg, igaz, hogy az irányítás szoknivaló (próbáltam! :D), de ez tipikusan mazochistáknak (Nekem! Háhá!) készült játék. Tetszett, ahogy szép lassan elborultál, szerintem csinálhatnál ilyet az I Wanna Be The Guy vagy a Clarence játékokról. Szerintem jó lenne az is. Nem lett rossz ez a videó!

Visor

21 komment

Brooklinboy - Crysis 2.rész

2010.08.13. 06:43

Értékelés:

*Sóhaj*... ez a videó nekem maximum két és fél, három percben meglett volna. Mindössze kettő pályát mutattál a tíz perc alatt, ebből másfél perc kb. elment a jelenettel. Na de... a szigetről jogos, hogy nem tudsz elmenni, a cápák direkt azért vannak ott. Aztán, a hangerőbalansz megint. A jelenetek újfent túl hangosak, sőt érezhetően balra lett balanszolva, tehát jobb oldalon nem szólt. Ez nagyon zavaró, erre figyelj oda. És kevered az angolt a magyarral. Ammó? Magyarul lőszer az. :) Meg japán 'adminisztrátor', ööö... érdekes. Meg flashlight. Az meg zseblámpa magyarul. Na tehát: a kommentár hangminősége még mindig zajos, zajszűrd Goldwave-el vagy Audacity-vel. Megint max hangerőn nézem a videót amúgy... de a legzavaróbb: túlságosan monoton volt, főleg a videó második fele. Tényleg, miért kellett majd öt percig mutatni azt, ahogy a "szörnyecskét" követed? A kommentár minősége kezd már kicsit jobb lenni, viszont a monotonitás a videó minőségét sajnos lehúzza. De még kicsit nehezen fogalmazol meg dolgokat... illetve, még kevés benne a humor.
Javaslom, hogy a monotonitást kerüld el, illetve a töltőképernyőt vágd majd ki. A jeleneteket pedig majd szerintem foglald össze pár másodpercben és ne mutasd az egészet!

Visor
 

1 komment

Abydos - Mafia 2 Demo HD bemutató 1. és 2. rész

2010.08.12. 10:06

28 komment

Heavy Games - Team Fortress 2 2.rész

2010.08.11. 18:31

8 komment

Benooo - Blur (Carpack 1/3)

2010.08.11. 09:35

Értékelés:
A felvezetés jó. Viszont fokozatosan lehalkíthatad volna a zenét, mielőtt megszólalsz. A vágások nem voltak mindig jók, mert akkor mindig reccsent egyet a hangsáv. A Bizarre Creationsnek van egy nagyszerű játéka, a MSR a Dreamcasten. Ez már jól kezdődik! 04:51-nél az a három másodperces hirtelen elhallgatás megzavart egy kicsit. Váratlanul jött.
Amúgy látszik, hogy tényleg ismered ezt a játékot, mert eléggé informatív volt! Lehetett volna humoros jelenetet beletenni, például egy hiba a verseny legvégén, vagy valami, mert talán jó lett volna. Néha a videó mérete kisebb volt és letterboxos volt az anyag, erre figyelj szerintem! És az nem "fun", hanem fan pontok, ejtsd: fen :) Hiányoltam a játék hangját. Oké, van háttérzene, de mutathattad volna a kocsik hangját, vagy a zenéit. Ezekről nem mondtál semmit, pedig őszintén, engem érdekelt volna! Nem optiönz, hanem opszönsz, az angol néha még hibádzik. :) A gépigény érdekelt volna amúgy. Kiírhattad volna mondjuk a videó végére.
Összefoglalva: a videó egész informatív lett, egy kis humort vihettél volna bele, viszont a kommentár vágásánál mindig pattant egyet a hangsáv, illetve zúg a mikrofonod. Szerintem szerezz be egy újat, vagy a kommentárt vidd át egy hangszűrésen egy Goldwave-el.
Nem rossz ez, várom a többit.

Visor

6 komment

süti beállítások módosítása