Akik videókat küldtek be...

Strife: Quest for the Sigil játékbemutató (6.rész) by Katamori Entertainment

2010.08.29. 08:45

1 komment

Abydos - Need for Speed World - Első látásra HD

2010.08.28. 10:16

Értékelés:

Hoppá, egyből jó minőségű videó! Hoppá, egyből egy idősebb hang! Máris pozitív érzéseket keltesz bennem, barátom! Élő kommentálás! Vágás nélkül! Nem hittem volna, hogy valaki az én utamat követi! Látszik, hogy neked megy az improv. Meg kell, hogy mondjam, hogy ez a játék egyre jobban érdekel, ahogy mutatod be szép fokozatosan. Tudnotok kell, hogy én NFS-téren a Hot Pursuit-et (NEM az újat!), a High Stakes-et, a Porsche 2000 PS1 verzióját, illetve az Underground 2 PC és GBA változatát végigtoltam, szóval mondhatjuk, hogy van némi tapasztalatom :)
Nálad hiányoltam egy kis intrót. Igaz, én is hanyagoltam mostanában a videóknál... bagoly mondja verébnek!
Tovább nézve a videót: látszik, hogy te az autós játékokhoz értesz. Ez jó! Néhol egy kicsit zavaró volt, hogy csendbe voltál, de hát meg kell érteni, hogy játék közben kommentáltál, és azért valamire figyelni kell! Ahogy néztem, ez a kocsi egy Nissan. Ha ez egy 240SX, akkor hurrá! Más is nyúzza kedvenc NFSU2-s kocsimat!
Összefoglalva: bár kicsit akadozó volt a kommentár - jogosan! - a videó tetszett, és a játék iránt kíváncsi lettem. A célod elérted a videóval. Gratula!

Visor
 

10 komment

Maximum Games videóteszt - Puzzle Agent

2010.08.27. 07:56

Értékelés:
Az intro tetszik! Az is, hogy feliratoztátok a történetet. Szerintem egy kicsit hangos lett a zene, de azért lehet hallani téged. A kommentár összeszedett, de néha túl hirtelen jönnek egymás után a mondatok, néha pár tized másodperc szünet sokat számíthat. Jól megszerkesztett és felépített videó, de a végén az értékelés túl sokáig volt kint. Igaz, az ok a zene volt, de gondoltam megjegyzem. Nem rossz ez a videó és a játék se, ebből ítélve!

Visor

6 komment

Victory and Kazda Entertainment: Unreal Tournament (2)

2010.08.26. 10:25

Értékelés:
Srácok. Ti kértétek külön, hogy én értékeljem, nem? Hát, akkor a kérésnek eleget teszek. :)
Az intro kurva jó, a zene tetszik, csak egy picit hosszúnak érzem. Néha a videóméret nem használja ki a felbontást, ezt szerintem fixáljátok a jövőben. A színeket vagy angolul mondjátok végig, vagy magyarul. Az angol kiejtés még hibádzik: non? Nán szerintem. Uhh, a kommentár néha túl halk... figyeljetek a hangerőre, mert látszik, hogy értitek a játékot. Uh, Luthienne ellen kicsit bénáztatok. :) Hozzá kell tennem, hogy UT-t rengeteget toltam, neten is. Pulse Gun = plazmafegyó :)
A Domination nem unalmas játékmód, izgalmas azért, hogy figyeld a térképet, mert a cél az, hogy te felügyeld a térképet az ellenfelekkel szemben. LOL, hapci. Szerintem megemlíthetted volna, hogy parancsot adhatsz a tagjaidnak. Az egyik mindig téged fog követni és fedezni fog. Néha buta AI, néha nem? Játsszatok nehezebb szinten :) Godlikeon is lehet nyerni! Nekem sikerült, van nehezebb is annál, úgy hívják multiplayer. XD
Szerintem mutassatok majd többet is be. Kezdetnek nem rossz ez! Figyeljetek arra, hogy a hangminősége a kommentárnak jó legyen, illetve hogy ne legyen túl halk. Némi humor, némi összeszedettség, és meg lehet a siker! :)

Visor

7 komment

Dark Gamers - X-men Origins Wolverine videóteszt

2010.08.25. 08:40

Videó előtti megjegyzés: A videókat továbbra is Othi rakja ki, és azért írom át a szerzőt magamra ha értékelek, hogy ne kapjon ennyi mailt és tudjam figyelni, hátha van-e galiba a kommentelők közt. - V

"Az egyik néző felfedezett egy hibát benne mégpedig azt, hogy a Szavatosság helyett azt írtam, hogy Szavtosság, pedig sokszor átnéztem." TommyT

Értékelés:
Egy perces intró... túl hosszú véleményem szerint. A videó 10%-át teszi ki. A mikrofonod minősége nagyon, nagyon gyenge. Végig nagyon hangos a zaj benne. Zajszűrd, mert tényleg zavaró tud lenni. Az angolkiejtésed még nem a legjobb, ahogy néztem. Eléggé sok a szünet a kommentárban, mely így összeszedetlennek tűnik számomra. Improvizálsz? Ez érdekelne. Valahogy a hangod olyan monotonnak tűnik... miért? A játékélmény lehet számodra rossz, de ez a célja, hogy non-stop akcióval dobjon meg a játék, hogy ne unatkozz. Értékelés: nem rossz, de szerintem a kinézete lehetne jobb majd!
Összefoglalva: rövidebb és halkabb intró, jobb hangminőség, összeszedettebb és "élőbb" kommentárt javaslok neked!

Visor

5 komment

Strife: Quest for the Sigil játékbemutató (5.rész) by Katamori Entertainment

2010.08.24. 10:29

2 komment

Abydos - Dragon Age: Origins bemutató HD 7.rész

2010.08.23. 19:14

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása