Akik videókat küldtek be...

Sz@r PC Játékok - The Royal Marines Commando |part 1.|

2011.12.01. 00:01

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rosszpcjunior.blog.hu/api/trackback/id/tr453408245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eXertee1 2011.12.01. 14:25:31

Háthát. Lehet, hogy most nem fogtok velem egyetérteni, de leírom a véleményem. Az egész "bemutatósdid" neve szúrja a szemem. Vártam, hogy megint megszólal valamelyik Minecraftos 10éves, és letol nyökögve valamit, de neked legalább mély hangod van, ami nálam már jó pont. Viszont az, hogy majdnem csak végig akadozik a videó, az annyira nem biztos, meg az sem, hogy kevés izgalmas részt láttunk, és a hangod is elég monoton emiatt. Ezektől eltekintve egyébként nem rossz, a menü bemutatása kifejezetten tetszett. Ez egyébként nem bemutató, hanem valamiféle gameplay kommentárral. Nem tudom, akármennyi hibát is találok, azért ez nem egy rossz videó. Nekem tetszett, bár lehetne egy kicsit pörgősebb a dolog! :)

"Loki" 2011.12.01. 15:53:20

Ha véleményt kérsz, miért nem kértél a szakértőktől? Helyettük megkapsz engem és nem biztos, hogy örülni fogsz neki.

Negatívumok:
- Az intró egy nulla. Egyetlen játék van benne és paint szintű képek. A zene végképp nem illik alá.
- City? Nos, nem valami nagy negatívum, de én még mindig emlékszem arra, hogy ki volt a hatalmas, aki Citys játékokat mutatott be. Nem csak City által gyártott rossz játék létezik. Hogy értsd: ezzel csak erősítitek bennem a koppintás érzését.
- Miért említetted meg, hogy mikor fejlesztették? Igen, általában előbb fejlesztik és utána adják ki...
- Elmondod, hogy a hátborítón csúnya a betűtípus. Láthatnám én is, hogy elhiggyem?
- Szerintem nem hasonlít. Te szeretnél valakire inkább hasonlítani.
- Távcső a semmiben? És? Valami bevezető csak kell. City-nél örülhetsz, hogy van. Nem is érted? Egy angol anyanyelvű és szinkronú játékban tökéletes, akcentus nélküli németeket vársz? Örülj neki, hogy figyeltek erre, és örülj neki hogy a németnek német akcentusa van és nem francia, mint más játékban... Feliratozva van magyarul amúgy. Igénytelen ez meg az? Szerintem simán tűrhető. A golyóstollról már nem is beszélek.
- Miért baj, hogy nincs többjátékos? Szerinted minden játékban kell lennie?
- Ha nem töltöd be a profilodat, csak újat kezdhetsz. Mint általában.
- Kezdem inkább úgy érezni, hogy grafika homo vagy. Mindenbe belekötsz? A vonalba is? Milyennek kéne lennie szerited? Hm? EGY VONALNAK?!
- Miért hosszú a töltési idő? Nem tudni, patch nélkül a Witcher-nek is hosszú, mégsem rossz játék. Lehet a te gépeddel van a gond?
- Ha nem tudsz németül, nyilván nem érted. Belőled kinézem, hogy sosem néztél német nyelvű filmet, de még német beszédet sem hallottál. Miért feltételezed akkor, hogy rossz?
- Miért kell végigülnünk a töltést? Érdemes látni? Felfogtam úgy is, hogy csak a fele töltés időt vártam végig. Így a 12 perces videódból 2 és fél perc azzal megy el, hogy a töltési képernyőt bámulom.
- Vicces akart lenni az önkielégítős poén? Elég gáz. A legtöbb játékban az egeret is érzékeli a játék "billentyű" alatt ilyenkor.
- Ki kíváncsi arra, hogy hova rakott ki a fraps miatt? Ezt megint miért kell végignéznem?
- Szaggat a géped. Talán a fraps miatt, talán mert eleve rossz a géped (töltési idő?!), nem tudom, de legközelebb oldd meg ezt a problémát mert ciki.
- Miért futnak el? Feladatuk van, és közelebb mentél hozzájuk. Érzékelték hogy képes vagy megmozdulni, és elindulhatnak.
- Bemegyünk az ajtón és sötét? És? Mint a sziklába vájt utak egy jó része. Szerintem hangulatos.
- A német plakáttal már te sem tudtad megmagyarázni, hogy mi a bajod, mikor szerintem jó, hogy korhű dolgok is vannak benne.
- Árnyék, fal, grafika? És? Nem mai játék és nem a GTA 4-et készítő csapatról és felkészültségről van szó, hogy egy olyan grafikát érhessen el a játék (mert a GTA 4 körülbelül akkor jelent meg mint ez). Szerintem így sem rossz, bár nem tudom milyen grafikai részletességen játszol, van egy sejtésem, hogy minimumon (szaggatás odavág).
- Láb? Rengeteg játékban forog így a karakter, amik olyan "kisebb költségvetésűek", mint ez. Ez a legnagyobb gondod? Nem hiszem hogy végig a lábad kéne nézned. Legalább van... van játék, amibe ha magad alá nézel, semmi nincs alattad.
- Terepküldetés? Szabadban indultál...
- A halálhörgések még mindig nem Mesterlövész szint.
- Kit érdekel, hol a másik MP40?
- Abszulúte kivitelezhető a testhelyzet amibe a hulla bemeredt. Nézz egy kis sportot és hajlékony lányokat, ne ülj ennyit a gép előtt... (Mi az hogy elég esztétikusan most a gyomrom?)
- Minden játékban vannak ajtók amiket nem lehet kinyitni.
- Káromkodni nem menő. Ezt az alapszabályt sok éve lefektették már.
- Egy egész tárral... célozni kellene.
- Mivel a németek MP40-t használnak, nyilván ahhoz van több lőszer. Ez reális.
- Miért kell hogy oda menjen a társad? És miért kellett felugrani az asztalra és forogni? Tudod egyáltalán, hogy mit csinálsz?
- Valóban érdekes hogy mindegyik hulla így esik össze, de nem lehetetlen.
- Padlógörbítés?
- Csak ott áll? Rád vár.
- Patkány? Öhm... és? Volt a háborúban.
- Nem, nem zabálni mentél a küldetésen, tehát felesleges kinyitni a hűtőt. Hány FPS játékot ismersz, ahol ki lehet nyitni? Keveset...
- A második világháborúban? Közlöm veled, hogy igen, készítettek felvételeket (konkrétan a németek), amiket otthon levetítettek. Például Oroszországban az állatokról, amilyenekkel találkoztak.
- Igen, sebezhetetlen a filmvászon, ha meg beállsz elé, semmi nem történik. Mint általában.
- Komolyan azt kell nézni, hogy hol van Magyarország?

Pozitívum:
- Nem vagy 10 éves.
- A 97% rossz mellé felsoroltál 3% jó dolgot.

Összességében az én hozzászólásom olyan volt mint a te videód. Direkt. Hogy érezd: direkt belekötni valamibe, nem szép dolog. Mert te ezt csinálod. Láthatóan nem találsz igazán nagy hibákat, vagy olyanokat, amik máshol nem fordulnak elő, minden kis apró részletbe belekötsz, húzod az időt.

Javaslom, hogy ha már minden képpen maradni akarsz a fikázós stílusnál, kapd össze magad és keress igazi hibákat egy igazán rossz játékban. A többi részt nem nézem meg, időpocsékolás.

Tehát a lényeg: csak TÉNYLEG rossz játékot mutass be TÉNYLEGES hibákkal. Ha ez meg van, úgy gondolom szívesen nézném meg a videóid.

Đ3LTA · http://gamersbrotherhood.blog.hu/ 2011.12.01. 16:06:50

@"Loki": O.o Meddig tartott ezt a kommentet megírni?xD

the killer master 2011.12.01. 16:20:34

@"Loki": Öö..nem egyesével fogom írni,de:
A grafikát direkt dicsértem, és tényleg szép.
Volt benn egy max kettő káromkodás.
Nem szaggat a gépemen, és nekem a videó sem...
Célozni lehetetlen.
Játszottál már pl. BF2 single-vel? Ahhoz képest is jó csapattársak?
Intrót már le is cseréltem, Katamori szerint is pocsék lett :| (szerintem is)
Igen, FreddyD. Nem, nem koppintás. Külön tőle kértünk engedélyt a sorozatra.
Az egész játék sötét, kivéve másfél pálya.
Szerintem akkor egy nyithatatlan ajtó legyen olyan mint pl. RTCW-ben, ne jelenjen meg ikon, de ne ilyen piros ló...
Aaaaazz...esztétikusan mosta gyomron.
Nem a patkány, az eltűnési effektje.
A csapattárs vagy áll egy helyben, vagy futkos, a felvételek alatt kb háromszor bírtam lövésre.

Ezektől függetlenül én köszönöm a kommented, mert ez szerintem többet ért mint egy 'fúúú koppintós szaaar vaaagy' szintű, el lehet belőle indulni, és ki lehet javítani a hibákat. Hamarosan jön majd a videó folytatása, remélem,az jobban fog tetszeni.

the killer master 2011.12.01. 16:23:54

@"Loki": Ó, és vagy legyen 'játék indítása' vagy 'egyjátékos-többjátékos' menüpont, de ez így elég furcsa, hogy 'egyjátékos', és először elkezdtem keresni valami aktivációs kódot a multihoz...
@eXertee1: Ez az első rész, nem akartam egy 30-40 perces videót feltenni, mert azokat nem szeretem :)

TaчŁσЯ™ · http://taylorpro.atw.hu 2011.12.01. 19:51:08

Engem nem fogott meg ne haragudj. 1 perc 50-ig jutottam de nekem már most unalmas kicsit. Legközelebbi videódban keltsd fel az érdeklődésem már az elejétől!

the killer master 2011.12.01. 20:53:48

@TaчŁσЯ™: Nem könnyũ egy menüt érdekesen bemutatni :D

(Tom) 2011.12.06. 16:41:31

@the killer master:
ha te is leírtad,hogy rossz, akkor mi a bánatért raktad fel????
ennyi maximalizmus legyen bennetek gyerekek!!!
HA VALAMI MÉG A KÉSZÍTŐNEK SE TETSZIK, HÁT NE TEGYÉTEK FEL A NETRE!
amúgy mi az,hogy Freddy-től kértetek elnézést? szegény most forogni kezdett ahogy valaki olvassa azt a szöveget...
süti beállítások módosítása