Akik videókat küldtek be...

Gamer Head - TOCA Race Driver 3

2011.12.30. 00:00

Nézzük meg Gamer Head mit alkotott mára:

Pozitívum:
+ szerintem ez az eddigi első TOCA bemutató...gratula a játékválasztásért!
+ lényegében mindent megmutattál, ami a játék elkezdéséhez kell
+ megmutattad a játék apróbb hibáit, illetve részleteit is
+ jól jött, hogy megmutattad a versenymódokat és a saját véleményedet is elmondtad mindegyikről (vezetésmód, mennyire nehéz stb.)

Negatívum:
- egy kicsit darabos a beszéded...ez leginkább az improvizálásból adódik, azaz, hogy átgondolatlan még a szöveged
- erős a játék hangja, máskor tekerd lejjebb, mert torzítja a te hangodat
- a beleköhögésekre egy kicsit jobban kell figyelni
- a vágásra (pl. a Monster Truckos videó elindul, majd kilépsz és közvetlen indítod a versenyt) jobban figyelj...meg lehet ezt szebben is oldani, pl a menüképernyőt kivágni, vagy simán a versenyre ugrani a videóból.

Összességében ez egy közepes videó, hiszen a kommentár és a vágási hibák ellenére is egész élvezhető lett. Örültem a játékválasztásnak és ha hajlandó vagy még egy kis időt ölni az utómunkába és átgondoltabb kommentárt raksz a videók alá, akkor teljesen jó leszel!

Théo

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rosszpcjunior.blog.hu/api/trackback/id/tr53499450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HetfieldNorb€€ 2011.12.30. 12:58:22

A komment egy kicsikét akadozós tesó és elég hirtelen fejezted be de ez nem is baj annyira..... ez a játék ez jó melékszem amikor játszottuk :):):):)

veterán33 2012.01.01. 15:40:40

Én is emlékszem erre a játékra mindig inkább roncs-derbiztem mint vezettem csak kár hogy a kampányok kezdő versenyeit mutattad és kimaradt az utolsó a TMS játékmód ahol idő futamokat kell végrehajtani három autóval egy három különböző zárt pályával extrém szigorú szabályokkal hogy egész véletlenül se sikerüljön meg csinálni azokat az elátkozott pályákat.Ezzel a játékkal vegyes tapasztalataim vannak.Legfőképpen GT volt nálam ami kiverte a biztosítékot az iszonyatos irányításával mert minden ok nélkül is hajlandó volt kipörögni.De amikor F1-hez hasonló autókkal kellet menni az tetszett az Ovális (Oval) pályák tetszettek és amikor klasszikus autókkal kellet menni az is jó volt

veterán33 2012.01.01. 15:44:19

Egyébként a videó jó volt.
süti beállítások módosítása