Akik videókat küldtek be...

Maximum Games - Red Faction: Armageddon

2011.07.01. 00:01

8 komment

Maximum Games - Crysis 2

2011.06.29. 00:01

5 komment

Power-ON játékkritikák - Minecraft Beta

2011.06.28. 00:01

22 komment

Good and Bad PC Games bemutatja - Wolfenstein

2011.06.27. 00:01

Értékelés:

Egészen jó kis bemutató lett, de azért van néhány megemlítendő dolog.
Látom, próbáltad hasznosítani a PowerDirector előnyeit, de ez nem biztos, hogy hasznodra vált. Például az intró alatt lévő sárga villámok, vagy a bal felső sarokban lévő NAGY vízjel. Ezektől nem válik a videód hangulatosabbá. Pont ellenkezőleg, szerintem zavaróak voltak.
A bevezetődhöz képest eléggé halkra sikeredett a felvétel, ezen kívül a vágásokkal valami nem volt rendjén. A jelenetek gyakran beakadtak, továbbá én majdnem legurultam a székről 4:27-nél, mikor maximum hangerőn, fejhallgatóval néztem a halk beszéd miatt.
Amit még megemlítenék, az a videó hossza. Emberek! Nekem ne mondja senki azt, hogy egy játékot csak 5 percben lehet bemutatni. Egy bemutató pont azért bemutató, hogy minden részletre kitérjünk, minden érdekességet megmutassunk és minden hibát kielemezzünk. Számomra a jól összerakott, tartalmas bemutató 10 percnél kezdődik...

Összességében nem lett ez rossz, csak máskor figyelj oda ezekre. Ha adhatok egy tanácsot; én a régebbi és mostani videóimat is megnéztem kb. 5-ször (ha nem többször), hogy számomra elfogadható legyen a munka. Lehet soknak tűnik, de próbáld ki. Volt, amikor a negyedik átpásztázásnál találtam egy apró, de mégis lényeges hibát.

Maradj a fényben!
Borsesz

13 komment

süti beállítások módosítása