Akik videókat küldtek be...

Call of Duty

2007.11.16. 22:50

Call of Duty-t mutatja be nekünk a goodpcgames.blog.hu szerkesztője Marci 92. Mint tudjuk a MOHAA nagy -nem titkolt- vetélytársa ami nem a sablonszerű 'egyzsemélyes hadsereg'-et követi hanem visszaadja a harctér összevisszaságát, káoszhangulatát :)

35 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rosszpcjunior.blog.hu/api/trackback/id/tr40231664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Saint 2007.11.16. 23:21:43

két dózis egyhelyen. óóó igen, egy hogy jó napom legyen. :) Athemil, szerintem arra jutottam, hogy sok a szabadidőm :) Készül a Far West de van ötleted, hogy miért lép ki egyszerűen a movie maker? Mert így aztán nehéz nem tudok mit tenni, hülye izé, gagyi cucc. :) Ez a Far West egy brutálisan rossz játék egyébként :D

Venompapa 2007.11.17. 00:14:54

Na szerintem eza videó nagyon jó lett. Leszámitva a rettentő halk hangot de felhangosítva teljesen okés az egész :)

Movie mékerre én meg csak annyit tudok mondani hogy ne használd o_O
Najó ha más nincs azis megteszi.

Na asszem énis fogok már csinálni egy bemutató videót és már tudom is miről csak még várnom kell kicsit amíg a teljes játék meglessz mert a demóban nemsokmindent lehet bemutatni :)

Bence21 2007.11.17. 00:39:04

azt hittem nincs is hangja, hát fullra kellett húzni a hangerőt

GCsaba 2007.11.17. 07:28:47

Van néhány hiba a videóban...
PL.: az első pályán a haverunk túlélte azt hogy leesett egy fára, azok a Németek ölték meg akik ott voltak a bunkerben...
Meg játékokat gyakran szoktak filmekről csinálni, amúgy.

Meg a D-Day nek nem az volt a célja hogy kiűzzék a Németek Európából, hanem az hogy felszabadítsák Franciaországotés a többi országot amit Hitler elfoglalt, de még az is, hogy ugye úgy támadtak, hogy az Oroszok Keletről, Angolok, Franciák, Amerikaiak meg Nyugatról. Szóval az volt a céljuk hogy bekerítéssel elfoglalják Németországot és ezzel megnyerik a világháborút.
Ehez a hadjárathoz közel volt az Atombomba ledobása Japánban (2 atombombát dobtak le az amerikaiak), azután nem sokkal a Japánok Behúzódtak Iwo Jimma szigetére(vagy oknélküli megadást csináltak előtte, nem tudom). Azután az Amerikaiak partra szálltak Iwo Jimma szigetén és legyőzték a Japánokat és az ott található magas hegyre kitűzték az Amerikai zászlót (Azóta erről miközben tűzik ki a zászlót, képet csináltak, Jó sok szobrot STB.

Na legalább mindenki aki elolvassa annak most tartottam egy kis történelem órát :D

Na csak ennyi, de amúgy jó a videó.
Csak így tovább! :)

DrSzolon 2007.11.17. 11:02:42

kössz EnVenom hogy emlékeztettél hogy fel kellett csavarni a hangfalat, mert már majdnem elkezdtem zenét hallgatniXD. amúgy a ryan közlegényből is vettek néhány ötletet, pl amikor a tank eltalálja melletted a falat akkor elkezd zúgni a fejed. egyébként nekem az orosz küldetések voltak a kedvenceim.

Saint 2007.11.17. 11:13:25

Na az jó volt. :) Szolon, gyere MSN! :)

MatT · http://videotar.blog.hu 2007.11.17. 11:14:06

www.pcjatekbemutatok.blog.hu Ezt ajánlom mindenkinek és örülnék ha kiraknád a Link Blogra athemil plz Létszi kérlek THX

Venompapa 2007.11.17. 13:30:03

Hali. megint :)
Egy jó tanácsot szeretnék admi mindenkinek hogy a hangra tessék ügyelni mert sok videó van erre felé ami nagyon halk.
Igaz hogy fel lehet hangosittani de azért nem árt rá ügyelni szerintem.
Ajánlom nézzétek meg pár freddyD videót és a hangot próbáljátok ahhoz igazíttani hogy kb olyan hangos legyen.
Gondolom nálatok a Hanghullám vagy a fő hangerő alapból fel van húzva és nálatok tökéletesen jól hallatszik a saját videótok de szerintem akkor más videó nálatok rohadt hangos. Nekem például a fő hangerő a windows beálitásainál kicsivel az első csík felett van (lentről felfelé nézve) a Hanghullám pedig középpet. igy a youtuben megtalálható videók kb 80%-a normál hangon szóll a többi vagy túl halk vagy iszonyú hangos.
Reméllem tudtam segítteni ezzel :)

Saint 2007.11.17. 16:14:21

EnVenom hát ezzel én nem tudok (én) mit kezdeni Úgy értem mindenkinél más a hangerő nem lehet mindeninek kellően hangos vagy halkat csinálni (ez mondjuk halk, kétségtelen, megkéne találni movie makeren a hangosítót :D) Az enyém nálad mennyire volt halk-hangos? Mert elég sokat szórakozok vele, hogy kb. jó legyen de nem tudom, hogy sikerül Mint ahogy írtad is nálam jól hallatszik...

Venompapa 2007.11.17. 17:37:02

Hát ezen a hangbeálitásomon amit használni szoktam épp hogy csak hallani valamit.
Tudom hogy mindenki más hangbeálitást használl deha nálad eza videó jól hangzik akkor mien hangos freddyD videója nálad? mert sztem fülsüketíttő lehet. Én tapasztalat szerint álitottam be a hangot a gépemen. Legtöbb játékot ha elindittom tökéletesen hallani mindent senem halk senem hangos. A legtöbb videó amit youtuben megnézek (csúszka maxon van) tökéletesen hallani és szintén senem halk senem hangos.
Van egy haverom akinek szintén ilyesmi beálitása volt. Álandóan mindenbe ráncigálta le a hengerőt. Egyszer a fejéhez vágtam hogy mi lenne ha windowsba venné le a hangerőt.
Nemtudom te megy egyesek hogyan vagytok ezzel a hangerő témával. Mondjuk igaz nem az én dolgom deha jól kürülnézel a fórumon néhány videónál elég sokan panaszkodtak hogy halk. És nálam szintén halk volt.
Mivel a játék is halk volt ezért gondolom abban is levolt véve a hangerő. Nekem pl Call of Duty alap hangbeálitással volt jó.
Tényleg érdemes lenne megnézni vagyis meghallgatni pár freddyD-s videót és a hangerősséget ahhoz igazítani mert akkor tuti jólessz.
Hogy a hangot holkell állitani WMM-ben?
Sajna ilyet nemtaláltam benne :(
Talán windows oldalról kell próbálkozni
Windowsban lejebb vinni a hangot a játékban meg feljebb. Microfon hangot feljebb vinni esetleg boostot bekapcsolni ha nem elég. És a stereókeverő hangot is feljebb a játékból felvett hangokhoz. Sztem próbálkozz azon a hangszinten ami nekem van.
Hanghullámot középre a fő hangerőt pedig alulról lefelé kb az második és a harmadik csík közé.
Mondjuk nekem ez lehetne fordítva is mert kb ugyanazt kapnám csak én igy szeretem mert billentyűzetemen van főhangerőre állitó korong és igy tudok gyorsan hangosittani egy nagyot ha szükséges :)

Saint 2007.11.17. 18:35:55

na gondoltam, hogy nem sikerül elsőre megértetni magam :D Ezt nem én csináltam én a Fahrenheiteseket és a hamarosan feldobásra kerülő Far Westet csináltam. Azoknál kérdeztem, nekem jó volt a hang. És csak szarkazmusból mondtam a hangot én tudom hol van. Ha felvetted a felvett anyagra(a hangsávra!) jobb klikk beállítások(properties) és ott a csík mehet feljebb. Én mindegyik vidimben a játékot lejjebb a hangom feljebb nyomom kivéve ahol nem :) Szóval azzal a vidivel kapcsolatban mit éreztél-halottál. Jó volt? Hangosabbra-halkabbra? Ja és majd az uj vidimnél szeretném ha mondanád, hogy nálad zúgott-e a hang nálam kicsit (tratyi volt) :) Egyébként az ilyeneket elkéne olvasni mert nekem a multkori vidi is elég halk volt ám. meg kéne bele egy kis cukor is :)

Venompapa 2007.11.17. 21:02:39

Ja bocs elkeveredtem :D nembaj megesik :).
Hát azért a te videódban is kicsit halk volt a hang mármint a második és harmadik videónál. Az elsőnél teljesen rendben volt a hang.
A játék hangját rendesen hallani az utóbbi Fahrenheit videóban csak te hangod halk kissé.
Ja és köszi az infót hogy hol kell állitani WMM-ben a hangot, bár nemsok hasznát veszem mert én Vegas hívő vagyok :D
Hagzúgásra visszatérve, én nem vettem észre semmiféle zúgást a vodeóidon.

Saint 2007.11.17. 21:12:17

ok az jó. Lehet sokat néztem mostanában vagy nem tudom. :) Igen, én ugy látom hol jó hol nem, elsőnél inkább a végén volt jó második-1-2 hangban nem lett annyira jó. Én meg mostantól Nero Vision hívő vagyok nagyon jó csak sajnos menteni nem lehet vele "youtube"-osan mert vagy jó minőségű vagy benne van a max. 100MB-ban de mostantól azzal megcsinálom a végén meg movie makerrel elmentem remélem menni fog. :) Fent van egyébként az uj videó ott kéne megnézni mert néhol én nem kevés zúgást illetve néhol igen halk hangot hallottam. Csak azt nem értem mitől mikor mindet ugyanúgy... Hát mindegy viszont legalább mostmár megy jól ez a videósbriósdi :D

Venompapa 2007.11.17. 21:50:03

Sony Vegasban pont azt szeretem hogy wmv-be is tud menteni és nagyon szép minőségben. És meglehet neki adni a felbontást hogy mien legyen. én kb akkorát használlok amekkora a youtubon a videó felület ez kb 480x360 mondjuk a youtubera felkerült videó ennél kisebb csak az ugyebár kicsit felnagyítja, és egy ekkora videó még 100% qualitiben is tuti 100 mb alatt lessz. Egy valamit nemértek a youtubenál amúgy.
Eza max 100 mb rendben de eza max 10 perc hogyan van? mert láttam már 20 perces videót is youtuben x_X szóval ezt nagyon nemértem.
Reméllem te tudsz választ erre :)
Új videó egész jó csak megint halk vagy benne. És túl hirtelen van vége, és búgást még mosse hallottam csak enyhe súgást ami szinte alig észrevehető.
Ja és eléggé hajaz freddyD stílusára.
De ettől függetlenül nekem tetszett.

Venompapa 2007.11.17. 21:50:50

Ja még vissza térve. freddyD-re a poénok miatt hasonlitott kissé.

Saint 2007.11.17. 22:30:04

igen, írtam (kétszer is ám elején :D). Nem tudtam volna annyit vágni benne, hogy ne legyen olyan és jó legyen szóval inkább megcsináltam ahogy gondoltam legyen akármilyen freddyD-s. De nem akartam kopizni(és nem is tudnám áva cézár! :D) Nem erre még én se tudok választ adni ez engem is érdekelne. SZerintem valahogy csalnak :D MEgint halk és hirtelen vég igen ezzekkel számoltam zúgás nincs? akkor ideje babrálni a gépen valamivel :D Igen eredetileg végén lett volna még egy kis búcsúzkodás de annyit szarakodtam, hogy fellehessen tölteni, hogy elfelejtettem :D Meg az a Vision-nel lett volna aztán nem tudtam vele normálisan menteni aztán elfelejtettem azt menteni AVI-ba szóval még mindig van mit körültekinteni. :) Mindenesetre ez a vidim most végre tetszett magamnak az elsőt én háklis voltam végighallgatni :D
freddyD gondolom a "Matt" a "majd" akart lenni és ok nem kell siteni sehova. Kellemes Stella mentes álmokat majd! :D (tegnap álmomban benne volt Günther Gránát. nem vicc.... XD)

Venompapa 2007.11.17. 23:00:37

Lol mien álom. neis mond :D
Én múltkor olyat álmodtam hogy bérgyilkos voltam és azta feladatot kaptam hogy kikell nyírni az amerikai elnöknek vagy kinek a lányát és a csaj úgy nézett ki mint Stella és bazz lepattantak róla a golyók o_O
Amúgy fogalmam sincs miért álmodtam ezt mert a mesterlövész videókat rohadt régen láttam már :D
freddyD stílusra visszatérve:
Egyik haverom kb 3 éve csinált egy videót egy játékról. egy rossz játékról amiben totál olyan poénokat süt el mint freddyD
feltölteném a videót neki csak aza baj hogy akkor fingjasevolt miaza fraps és videó kamerával vette fel az egésszet. meg elég sz@r minőségben :( Na mindegy ez van. Remélhetőleg holnap énis csinállok egy bemutató videót ha lessz rá időm és ha eljutok a játék végére :)

Athemil · http://garrysmod.blog.hu 2007.11.17. 23:21:46

bocsánat matt csak ma aludtam mert a érzékeny vagyok a frontokra :S

Venompapa 2007.11.18. 00:01:50

Athemil: most mivan? :)

Márkóbá 2007.11.18. 00:33:18

Hello!
Nekem is van egy videóm a mindenfelepcjatekok.blog.hu -n
Kérlek még ne linkeljétek be ide, mert még lesz uj változata is (csak a hatalmas nyomás miatt fel kelett raknom)

Zoller93 2007.11.18. 01:32:56

sziasztok
valaki segitsen már ha tud lécci
a Frapsal felveszek valamit és a videón alul ilyen színváltós világító csíkok vannak
nem tudja valaki mitől és mi lehet a megoldás?
(bocs hogy ide írtam de már több helyen is kérdeztem de semmi válasz)

Venompapa 2007.11.18. 07:57:24

Zoller:
Hanyas Frapsed van? lehet frisseb kéne.
Bár én régieknél nem tapasztaltam ilyet.
Nekem eddig csak akkor jött elő ez amikor az Adobe Premier-el konvertáltam ki a videót aztán rájöttem hogy valami beálitást kell kikapcsolni.
Azis lehet hogy csak a videó lejátszó játsza le sz@rul. Próbáld meg áttkonvertálni. Sajna más ötletem nincs.

LavX 2007.11.18. 09:23:54

na készülni fog az én vidim is:D csak még rá kell vennem a frapsot h ne csak hagot vegyen fel:D

Venompapa 2007.11.18. 11:00:07

Na énmeg nembiztos hogy csinállok arról a játékról videót ameikről akartam (Crysis).
Fraps felvétele közben sokszor megakad pár másodpercre ami elég idegesíttő.
Mondjuk kilehetne vagdosni. Na mindegy majd meglátom.

Saint 2007.11.18. 11:15:39

Crysis, pár másodpercre Frapselés közben? EnVenom pontosan melyik Nukleáris tároló mellett laksz? :D
Athemil, az elég tré néha nekem is ilyen van. Beszédülök meg minden tök szarul vagyok de semmi bajom sincs de mégis van. vááá :D

Venompapa 2007.11.18. 11:41:52

Semeik mellett :D
Amúgy: Intel Core 2 Dual 3 Ghz, GeForce 8800 GTS 640 MB, 4 GB ram.

Venompapa 2007.11.18. 11:42:54

Elnézést elirtam. Nem Dual hanem Duo :D

Venompapa 2007.11.18. 12:18:13

Na lehet mégis csinállok majd bemutatót.
Nemis a Fraps miatt akadt meg néha hanem a Voice Overlay nevű progi miatt amit bekapcsolva felejtettem XD
Nah mindegy egyenlőre hanyagolom ennek a bemutatását elősször inkább végigjátszom aztán majd bemutatom. Addig talánn valami mást fogok majd inkább bemutatni.

davis97 2007.11.18. 18:58:32

Én a Repülőtere pályán nem enged át a gép légyszi csinálj egy vidit arrol a pályáról vagy küld el emailben a jatekot xaver97@citromail.hu.kösz előre is

Venompapa 2007.11.18. 23:01:00

davis: ez most nekem akartad címezni?

netfighterz.team.Ozsi · http://www.netfighterz.eu 2008.02.08. 17:24:00

Régi szép időket juttatja eszembe ez a videó...
Kb 4 éve kezdtem el játszani vele és 1 év után unalmamban végigvittem a singlet. Sztem ma már nem tudnám megtenni, de nem is olyan izgi mint multiban. :) Főleg egy jó társaságban... :)

zsolti89 2009.11.10. 19:19:18

én nemrég játszottam ki és nekem voltak betöltési hibák pl. az amerikai küldetésben amikor az autóval kellett menni akkor valamin fennakadt a kocsi és semmit nem tudtam csinál ni végül újra betöltöttem a pályát és akkor már egy tank volt mögöttem és azon akadtam fenn de akkor már ki lehetett szálni de lehet hogy nálam volt a hiba a játék viszon fantasztikus

pmate95 2010.01.23. 14:28:58

Hát igen a cod sokkal jobb mint a mohaa.A cod 2 jobb mert ott mát nemkell medikittek után rohangálni.Ráadásul csak néha unfer.
süti beállítások módosítása