Akik videókat küldtek be...

PC Guru ...

2008.08.24. 19:28

Nyilván sokan olvasgattok PC-s magazinokat. A nyaralás alatt szántam rá arra magamat, hogy valami PC-s újságot magamhoz vegyek. Mire végigolvastam láttam, hogy a következő játék a You Are Empty. Emlékeztek? Reactor csinált belőle 7 videót( beteeeg ) és engem személy szerint meggyőzött, hogy ez egy jó játék. Elcseszett hangokkal, de jó játék.

A  KÖVETKEZŐ TELJES JÁTÉK:

YOU ARE EMPTY

Az 1950-es években az oroszok megpróbálják létrehozni a tökéletes katonát( tökéletes kommunista - Köszönöm reactor) - a kísérlet azonban balul sül el, így ahelyett, hogy a kommunizmus hős harcosai elárasztanák a világot,(nem világot, hanem a várost) inkább nekitámadnak a városnak, ahol a teszteket végezték a szovjetek( volt 1 egész teszt aztán mindenki zokni lett, nade mindegy). Akinek szerencséje volt az el tudott futni( nem lehetett elfutni, mert senki sem készült a rádióadásra...) - akinek nem, az mutánssá változott és most a békés orosz kisváros utcáit rója kaszával( meg pisztollyal, meg sarlóval, meg shocival, meg szögbelövővel...) Ebbe a sodró lendületű akcióprogramba( kicsit RTV hét beütésű) csöppenhetünk bele a PC Guru következő teljes játékában, amely FPS, és alig egy éve ( tudtommal ÉS elé nem kell VESSZŐ),úgyhogy a korrekt ötlet mellé korrekt grafika társul!

Eddig minden rendben van, hogy egy jó játékot kapunk kézhez( ha Reactor csomagját is magunkénak tudhatjuk).Most jön a buktató. Flatline a PCG Team egyik tagja tesztelte a játékot amit meg is találtam itt. A mutató szerint Fatline adott hangra 40%-ot( az mondjuk érthető, de szerintem egy 50-est is megér) grafikára 70%-ot és Játszhatóságra 60-at(!). Kérdem én: ha egy Játék játszhatóságát 60%-ra becsülik( ami ellen szerény személyem ismét tiltakozik) akkor, hogy van képük kiadni melléklethez? Jah, milyen hülye vagyok... ez a PC Guru!

Van 50 azaz Ötven Játékom a PC Guruból. Ebből játszható, azaz jó játék a Chaser , a Scrapland, az Abe's Exodus , az a néhány Hitman, a Panzers és az RC Cars és Vége!

A PC Guru "lesz ami lesz" úgy lesz alapon hozzádvágnak egy kritikán aluli játékot, és elégedj meg vele... Természetesen mi fogyasztók megvesszük mert hát 2000 ft-os újság mellé ajándék DVD melléklet és játék jár... Először és utoljára buzdítalak arra titeket, hogy az Augusztus 28.-án megjelenő Pc Gurut csakis a YOU ARE EMPTY játékért szerezzétek be( platóról, kéz alól, polcról)! most az áremelkedések miatt a játék értéke 3000-ről felugrott 3500-4000ft-ra úgyhogy szerezzétek be... Szerintem

Athemil

68 komment

süti beállítások módosítása