Akik videókat küldtek be...

Nyereményjáték (No. blog és Maximum Games)

2009.10.10. 11:07

Ezennel felhívom figyelmeteket a Maximum Games és a No. blog nyereményjátékaira. Eredetileg nem terveztem hasonló bejegyzést, de mivel a Maximum Games is hirdetett nyereményjátékot, ezért meggondoltam magam :)

Maximum Games nyereményjátéka:

Oldalunknak már elkélne egy új intro. Ezért mostantól meghirdetem, hogy bárki beküldhet egy videofelvételt és nyerhet 5000 forint értékû játékot.

Szabályok:

-a videó 15-40 másodperc közé essen
-Szerepelni kell benne a maximum games logónak
-Kell legyen benne valami zenei aláfestés

Ha elkészültél küld be a videót a newmaximumgames@gmail.com e-mail címre vagy a badfear@citromail.hu e-mail címre. A döntõ hármat az egyik LIVE adásunkban hirdetjük ki aminek idõpontját a késõbbiekben megtudhattok. Gyere fel IDE és nézd meg a videó elejét.

A nyertes 5000 forint értékben bármit választhat a CD galaxis online áruházában. Próbálj hasonlót csinálni vagy ha egy különleges intro-val akarod felkelteni a zsûri figyelmét az se rossz. A pályázat október 18-ig tart. Az idõpont után már ne küldjetek videókat.

 

No. blog nyereményjátékai:

1. Effecta game borító

Egy nyereményjátékot hirdetünk. Röviden a lényeg, hogy Effectát kell egy játékban elhelyezni, és erről egy borítót készíteni. Effectáról képet iwiw-en, myVIP-en találtok, az Effecta kulcsszót beírva.

Tehát a lényeg: egy game borító készítése Effectáról játékban elhelyezve (pl. Lula 3D Effecta Edition, Pokoli Effecta).

A legjobbakat és a legrosszabbakat is kirakjuk a blogra. A beadványokat a yeshno@freemail.hu -ra várjuk.

A nyeremény: moderátori jog a chaten, illetve a HonfogLOL videók tőlem HDWMV minőségben, PC-s játékok, illetve egy adásban a nyertes szerepelhet.

Tehát munkára fel fiatalok, sok sikert és kreatív munkát kívánok nektek. :)

 

Mario pályázat:

No akkor meghirdetem. Október 26-ig használjátok fel minél viccesebben Mario fejét, ahogy mondja, hogy No. Lehet ez borító, valami random kép, bármi. Nincs megszabva! :)

A cuccokat a deejayvisor@gmail.com-ra küldjétek el nekem. Ha lehet, No. legyen az e-mail tárgya.

Itt a kép :) Sok szerencsét barátaim, van három hetetek! A nyertes pedig ugyanazt kaphatja, mint az Effecta-pályázatnál. :)

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rosszpcjunior.blog.hu/api/trackback/id/tr271440149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

killzone2[Maximum Games http://maximumgames.hu] · http://maximumgames.hu 2009.10.21. 14:23:01

Látom 5000 ft az nem pénz az itt nézelődőknek illetve videókészítőknek!

killzone2[Maximum Games http://maximumgames.hu] · http://maximumgames.hu 2009.10.21. 14:24:22

Az időpont egyébként kitolódott a kevés videóbeküldő miatt!

Wolfi24 2009.10.21. 16:36:13

Nos én küldtem be már egyet. Azt megkérdezhetem, hogy megkaptátok a levelet? Azért kérdem, mert nem kaptam visszajelzést, hogy rendben megérkezett a levél.
süti beállítások módosítása