Akik videókat küldtek be...

Dark Tales - Edgar Allan Poe's Murders in the Rue Morgue Játékbemutató by Othala

2009.12.24. 08:00

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rosszpcjunior.blog.hu/api/trackback/id/tr631619799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

luckeY - Play ON (törölt) · http://www.play-on.blog.hu 2009.12.24. 11:03:55

egész jó lett. Othala gratulálok. Kár hogy rövid, néztem volna még. :) 10+1/10

Njugi · http://belabafs.blog.hu/ 2009.12.24. 12:09:13

Othala: Ha jó tárgykeresős játékokat keresel:
Adventures of Robinson Crusoe - www.reflexive.com/AdventuresofRobinsonCrusoe.html - Az egyetlen baj vele, hogy túl rövid :(
Mortimer Beckett and the Secrets of Spooky Manor - www.reflexive.com/MortimerBeckettandtheSecretsofSpookyManor.html - Egyszerűen zseniális :)
Mortimer Beckett and the Time Paradox - www.reflexive.com/MortimerBeckettandtheTimeParadox.html?&related=21 - A folytatás.
De ezeket majd én akarom bemutatni :) Viszont remek kis játékok :)

Othala · http://othala-senshi.blog.hu/ 2009.12.24. 12:37:01

@Njugi: Tárgykeresős játékok terén nem kell félteni, mert rengeteg van meg nekem :P Amikor felsoroltál, azokat is ismerem, megvannak, de még nem játszottam velük, szóval nyugodtan bemutathatod mindegyiket :P

Petya21 2009.12.24. 13:02:00

Othala, te fiú vagy v. lány? Mert ha lány vagy akkor lányos hangod van, ha meg fiú, akkor nagyn fiatal... És nem fér a fejembe, hogy kissrácnak hogy van ideje meg türelme egy ilyen blogot elvinni a hátán?!

A videod tetszett, bár én már kicsit megcsömörlöttem a kalandjátékoktól, két olyan játék van csak amit bármikor újrajátszanék, a longest journey és a syberia (meg talán a grim fandango), jó volt, hogy olyan nyugodtan mondtad végig mondandód, indulatoknak a leghalványabb jele sem mutatkozott meg... persze egy kalandjátéknál érdekes is lett volna... :D

De kár volna túlragozni, jó lett, grat.

Othala · http://othala-senshi.blog.hu/ 2009.12.24. 13:10:34

@Petya21: A jó édes...! Na jó, leirom szépen századszorra is: Én egy 19 éves lány vagyok! Nem tudom, miért nem lehet ezt felfogni/észrevenni. Nincs annyira sok fiatal videós, hogy össze lehessen téveszteni velük a hangom.

Na mindegy... Egyébként ez a játék NEM KALANDJÁTÉK, hanem egy hidden object, azaz egy tárgykeresős alkalmi ki játékocska... De ezt is elmondtam, nemtudom hogy lehet ezt a Longest Journey-hez vagy a Syberiához hasonlitani... Konkrétan közük nincs egymáshoz.

Egyébként örülök, hogy tetszett a videó :-)

Killah · http://killahokorsegei.wordpress.com/ 2009.12.24. 13:39:30

@Petya21: Heee! Vazze, egy ilyen gyönyörű, lágy, nőies hangot nem felismerni?!?! Ne is figyelj rá Othala!

Petya21 2009.12.24. 22:46:22

@Othala: Jajj hercegnő, nem megbántani akartalak, tulajdonképpen bóknak is vehetnéd, hogy így érdeklődöm... :D

Szerintem ez akkor is kalandjáték, mert minden point&click kalandjáték, de nem minden kalandjáték point&click...

Én ilyen elven működök, és itt már meg is van az az apró, ámde mégis hatalmas közös vonás a fent említett játékokkal, hogy klikkelgetni kell kis hidden objectekre (najó a grim tényleg nem tartozik bele, de inkább hasonlítom össze egy klikkelgetős játékkal, mint egy fps-sel..) (Innen is kitűnik nőies vonásod, nemes egyszerűséggel elveszel a részletekben) :)

Viszont annak örülök, hogy a hirtelen haragodat ilyen hirtelen sikerült bejglibe vagy akármibe fojtani(persze csak mértékkel) :D

Még1x bocsi, ha megbántottalak, de sajnos még Téged sem ismerhet mindenki pusztán a hangod alapján :)
süti beállítások módosítása