Akik videókat küldtek be...

K2 & Xeon - Counter Strike: Condition Zero Level 1

2009.07.26. 21:42

Szintén első filmesek 

Azt kell, hogy mondjam, így elsőre nem is rossz, bár erősen végigjátszás szaguk van a videóknak. Ezek szerint ti is olyan megszállottak vagytok, mint Reactor? Rendben, ez esetben várom a folytatást. A kommentár és a hang teljesen rendben volt, jól lehetett hallani, és a fogalmazás is korrekt volt. Pár üresjárat volt ugyan, de ezek rövidek, még elviselhetők voltak. Meg kell hogy említsem azt a szarvashibát, ami elég sokszor szerepelt az első részben: mandzsetta. A mandzsetta az ingek csukló részén található kis gombok. Amire te gondoltál az a machete (magyarosan, ejtsd: macséta).
Mellesleg ezek az arabok jól bírják a fejlövéseket :)
Értékelés: 3,5  /  5   (A mandzsetta miatt nem 4, de nagyon közel járt hozzá)
(RockerLaLee)

8 komment

Címkék: counter strike

Uniter Blog's Games - Serious Sam: The First Encounter (1)

2009.07.26. 09:06

Csernabanu videója.

 Kicsit a játék történetéről és lényegéről mesélhettél volna.

A játék lényegét bemutattad, de pl: a történetről semmit nem mondtál.
A következő részben próbálj meg nem leragadni egyetlen pályán, illetve változatosabb jeleneteket, különböző helyszíneket bemutatni és több információval szolgálni. Ne feledd: rajtad is múlhat, hogy valakinek megjön-e a kedve ehhez a játékhoz.
Értékelés: 2,5  /  5
(RockerLaLee)

19 komment

NiTron: Tom Clancy's: Splinter Cell - Chaos Theory

2009.07.25. 11:32

NiTron első videója. Sztem egész jó lett, csak a menüben kevesebb időt kellett volna eltölteni.

Itt pedig egy link NiTron oldalához.


Az intród tetszett, lendületes volt. Viszont csak a 6. perc környékén kezdtél el játszani ténylegesen. A menüben csak az érdekes dolgokat érdemes bemutatni, pl: a beállításokat nem annyira fontos. Shader (ejtsd: séder). Elmondtad a lényegesebb dolgokat, de szerintem jobb lett volna, ha több jelenetet illetve helyszínt mutatsz be, mert ez így egy végigjátszáshoz hasonlított.
Értékelés: 3 / 5
(RockerLaLee)
 

26 komment

A kis potyautas, alias SZEVASZTOK!!!

2009.07.24. 13:59

Üdv mindenkinek!

Biztos vagytok páran akik nem ismernek, úgyhogy bemutatkoznék.
-=RockerLaLee=- vagyok, körülbelül 1 éve készítek bemutatókat, illetve kiegészítő videókat a Rossz PC Játékok Sorozatban látott játékokhoz. Igazából a Rossz PC Juniorok oldal által lettek ismertebbek a videóim, de nem tartom magam régi motorosnak :)


Én is jelentkeztem szerkesztőnek erre a blogra, de miután láttam, hogy Othalát már felvették tegnap, le is mondtam az egészről. Aztán ma jött az e-mail, hogy meghívtak ide.

Köszönöm szépen a bizalmat, ígérem nem okozok csalódást :)

Ahogy láttam, Othala és freddyD elég hamar gatyába rázták / fogják rázni ezt a blogot, de én is szeretnék segíteni valamiben. Egy nem is annyira új újítással próbálkoznék meg.
Régebben volt pontozásos rendszer a videók alatt / felett. Arra gondoltam, hogy minden Rossz PC Junior Blogon publikált videó alá / felé, írnék egy véleményt, értékelést az adott videóról: mi tetszett benne, mit kellene kijavítani, stb.. illetve egy tízes vagy ötös skálán
pontoznám (vagy még jobb esetben minden szerkesztő pontozná) a publikált videókat. A szerkesztő kollegákkal ezt megbeszélem, és ha minden OK, akkor

Remélem hasznos tagja leszek a Rossz PC Juniorok stábjának, és sok-sok kiváló videóval leszünk gazdagabbak.. :)

Maximális tisztelettel:
-=RockerLaLee=-

22 komment

Luc - TransFormers

2009.07.24. 13:12

Tehetnél a videóid elejére introt, illetve legközelebb próbálj meg valamilyen vázlat alapján videót készíteni, hogy ne egy össze-vissza információhalmaz legyen. Továbbá a káromkodások és az anyus párbeszéd is ront a videón, úgyhogy legközelebb próbáld kiküldeni őt a szinkron felvételének idejére.
Értékelés:  2,5  / 5
(RockerLaLee)

30 komment

Címkék: transformers

Warhammer 40k:Dawn of War 2 (killzone2)

2009.07.24. 00:47

Maximum Games

8 komment

Sziasztok :)

2009.07.23. 22:48

Ma olvastam a blogon a hírt, hogy Athemil szeretné vki másnak átadni a helyét. Azonnal írtam freddyD-nek üzenetet, és ezúton szeretnék neki köszönetet mondani, hogy rámbízta az oldal szerkesztését :)

Aki még nem ismer engem, annak ez úton szeretnék bemutatkozni: Othala vagyok, és több mint egy éve foglalkozom videókészítéssel. A Rossz Pc Junior blogot szinte a kezdetektől figyelemmel kísérem, és le a kalappal Athemil előtt, ahogyan az oldalt törődött ezidáig. Igyekszem legalább azt a teljesítményt nyújtani, mint ő, és időben feltenni a videókat.

Üdvözlettel: Othala :)

13 komment

süti beállítások módosítása