Akik videókat küldtek be...

Game Spy Adventures 1.: The Elder Scrolls IV: Oblivion(1. rész)(PC)

2010.04.03. 16:10

A mai bemutató első videó is meg nem is. A készítő kérte, hogy tegyem ki az alábbi szöveget:
"Mivel én egy abszolút amatőr videós vagyok nem szeretnék fikázásokat látni a kommentekben, szép szóval mondják el, hogy mi nem tetszett a videóban és mi tetszett, tudom magamról, hogy van még mit javítani, de igazán csak akkor javulok, ha a közönség segít!"
Ebben igaza van, valóban csak akkor lehetséges as fejlődés, ha kap visszajelzést. Nem is húznám tovább a szót, kezdjünk is neki:
Elment a sorozat? Elment a... vasútállomásra? Ezt egy kicsit igényesebben is megfogalmazhattad vola. A mikrofon ciripelő/recsegő hangja egyáltalán nem mindegy, sőt elégfgé zavaró. Próbáld meg lecserélni a mikrofont, vagy ha a hangkártya hibája, akkor azt kicserélni. Egyikért sem kell hatalmas összeget fizetni, szóval szerintem ez a probléma a megoldható kategóriába sorolható.
Jajj, ha beleköhögsz a videóba, akkor azt miért nem vágod ki? Ezek szerint a szinkront is egyszerre vetted fel, ami nem feltétlenül baj, ha jól csinálod. Viszont neked azt ajánlanám inkább, hogy gondold át felvétel előtt, hogy mit mondasz, aztán vedd csak fel. Ha vmit rosszul vettél fel, vagy elfogyott a mondandód, akkor vedd fel újra, javítsd ki, stb.
Remélem a bemutató következő részében több akciót mutatsz, mert most csak az elejéről vettél fel részleteket. A történet mesélése közben pl mutathattál volna akció jeleneteket, és a karakter kreálásánál sem kellett volna annyit időzni. Amikor végre elkezdted magát a játékot, a záras/cellatársas poén eléggé erőltetett volt, ráadásul a játék szempontjából lényegtelen. Mint már mondtam, legközelebb többet mutass a játékmenetről, és a küldetésekre is bővebben térj ki. Személy szerint az Oblivionnal csak fél órát játszottam (mert Gothic powa), de a műfajából adódóan sokkal több érdekességet meg lehetett volna mutatni. A te bemutatódból csak a történetről, karakter létrehozásáról, az első pálya elejéről és egy harcjelenmetről szereztünk tudomást. Ejnye, ezért ennél többről szól a játék.
Epikus fight? Jaj, tessék már magyarul beszélni... Egyébként a harcjelenet kommentálása mi akart lenni? Ez nem egy rossz játék, hogy gúnyolódni kelljen a harcrendszeren és a látott mozdulatokon!
Érdemes még arra odafigyelni, hogy ne arról beszélj, amit a videóban látunk, mert ez vontatottá, unalmassá, gameplay-szagúvá teszi a videót. Kíváncsian várom a következő részt, remélem tanulsz az alábbi sorokból és majd a nézők kommentjeiből.
Othala

16 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rosszpcjunior.blog.hu/api/trackback/id/tr361874841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Stelike 2010.04.03. 16:28:36

Nem lett valami jó videó .. Szerintem ez jó játék és nincs nagy baj a harcjelenetekkel.. 1. részre 4/10

Omy 2010.04.03. 16:39:29

jah, sztem is jó játék, és az rpgkben mindíg vannak "unalmas" párbaszédek.

ARSENAL4EVER 2010.04.03. 17:16:28

Ez az végre olyan videó, amiben sok a hiba.Erre már vártam.:D
Akkora hibák:
1.Angol kiejtéseden van mit javítani.
2.Beszédet akadozik, van olyan, hogy nem tudod mit akarsz mondani, ezért össze-vissza beszélsz.
3.A menüben fölösleges 6 percet eltölteni(beleszámoltam a karakter készítést is)
4.Mi is tudunk szerintem olvasni, ezért fölösleges föl olvasni(át fogalmaztad igaz)ami le van írva.
5.Meg mi az hogy egy fajról, vagy miről nem tudsz valamit.Ha bemutatsz egy játékot még a legapróbb infót is tudnod kell.
6.Vágást. Ezért lett Gameplay.
7.A hangod teszi-e, vagy más, de nagyon monoton lett.
8.Rossz, erőltetett poénok.
9.Nézd meg a videódat mielőtt elküldöd, és javítsd ki a hibákat ,mert ez a videó nem volt 100-as.
Tőlem 1-et kapsz a 10ből.Remélem a többi videódnál fejlődni fogsz, ha nem, nem hinném, hogy értelmes lenne majd tovább próbálkoznod vele.(De remélem azért fejlődsz)

pjoco 2010.04.03. 23:17:55

Lényeg hogy gyér lett nagyon a videó!

pjoco 2010.04.03. 23:18:28

Hoppá szöveget nem olvastam el fentebb remélem nem gázoltam a lelkedbe! xD

2010.04.04. 11:13:01

Hát, nem lett valami túl jó videó! Sok a hibád: egyetértek ARSENAL4EVER-rel! Azaz 1/10!

Kawakibi 2010.04.04. 13:25:42

Nekem tetszik ez a játék és újra akartam játszani letöltöttem de volt valami part file amit nem tudok megnyitni Aki tud az segítsen pls
pokmalac14@gmail.com köszönöm

Rowlend · http://rowlend.blog.hu 2010.04.04. 18:43:09

Te Mi a tökömet akarsz? Ez nem bemutató, hanem egy kis kölök játszadozik az oblivionnal. Nem hogy angolul nem tudsz még magyarul sem de nem ez a legfőbb gond. Hanem az hogy megcsináltad ezt a videót, Szerintem az egyik legrosszabb videó itt junioron. Nem értesz a játékhoz, nem tudod kifejezni és magához ehhez az RPG stílushoz sem értesz. És a legbosszantóbb hogy soha a büdös életbe nem játszottál az előző részekkel és így sokat veszít az értékéből a bemutató. De alapból az Oblivion nem egy bemutatható játék, Nagyon bonyolult és nagyon tág lehetőségek vannak benne. áhá! cseles vagy... előre kiírod hogy nem akarsz fikázódást. Hát nesze azért is megkapod mer van egy szint érted? Picit lehet elfogult vagyok mer az egyik kedvenc játék sorozatomról van szó (mindegyik rész megvan Collectorsba) de ennek ellenére érezhető hogy ez a videó egy trágya. Hagyd abba vagy mutass be rendes játékokat

@Kawakibi: Szórakozol? 2000ft a játék vedd már meg...

Othala · http://othala-senshi.blog.hu/ 2010.04.04. 22:35:55

@Kawakibi: google + torrent párositás minden problémát megold. Egyébként kérlek legközelebb ne irj hasonló hozzászólásokat. Kösz.

@Rowlend: Sujuj, voltak ennél rosszabb videók is.
Háát, ha Oblivion rajongó vagy, akkor elhiszem, h kiakadtál. Én nem vagyok az, de ha pl vki a Gothicról csinálna egy rossz videót, akkor én lennék kiakadva. Nem kicsit, nagyon :)

Killah · http://killahokorsegei.wordpress.com/ 2010.04.04. 22:38:27

@Othala: Akkor én meg sem próbálok, félek tőled XD

Burrog 2010.04.06. 09:50:03

Én is nagy Oblivion Fan vagyok nagyon szeretem izgalmas szép és jók a küldik vannak benne és a történetét is jól kitalálták... Amúgy a Wood elf az a lopakodásban és tolvajlásban jó meg persze az ijjászatban... :) A kard amit annyira kerestél én egyből észrevettem hogy ott volt az oszlop tövében... És ezek szerint nem tudsz semmit a Bethesda munkásságáról(Mármint a videóban tett megjegyzéseidről ítélve)... Nagyon jó fejlesztő csapat... A következő videó remélem nem lesz ennyire lenéző!:)

UI: Fejlezd az angol kiejtésedet! :)

Burrog 2010.04.06. 09:51:54

Jah és a Párbeszéd a eggyik LÉNYEGE a játéknak... És eggyáltalán nem unalmas!

SunVice (törölt) 2010.04.06. 11:51:26

Bingo! Köszönöm szépen a kedves kommentelőktől a segítséget, a második videó fejlesztése folyamatban, jó pár hibámat igyekszem kijavítani. Például a következő videó már nem igazán lesz vágatlan. Mellesleg a Bethesda-ról valóban nem tudok sokat, nem sok játékukkal játszottam, de ez a közelharc szerintem kissé gagyi továbbra is. A Fallout 3-ban már sokkal jobban meg van csinálva(Megjegyzés majd az is be lesz mutatva, de az még elég soká.)

Rowlend · http://rowlend.blog.hu 2010.04.06. 14:49:55

Ne, ne... hagyd a falloutot is

Burrog 2010.04.06. 21:53:27

@Rowlend:Ennek a kijelentésnek egy részében én is ennyiet értek...(Csak hogy ne mondj majd hülyeségeket a Fallout-ról ;), Mert azt is nagyon szeretem :) )... xD

De szerintem a Harcrendszerrel nincs semmi baj... Ha neked nem tetszik Legyél Mage!!!!

SunVice (törölt) 2010.04.07. 12:55:52

Új videó készülőben. A kommentekből sokat tanultam, Fallout 3-mat pedig ÉN nagyon szeretem, szal azzal nem lesz gond. Már csak a vágás van és a szinkron, de sztem fényévekkel jobb lesz mint ez a szenny :) Próbálkozni sosem árt
süti beállítások módosítása