Akik videókat küldtek be...

Strife: Quest for the Sigil játékbemutató (10.rész) by Katamori Entertainment

2010.10.05. 09:04

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rosszpcjunior.blog.hu/api/trackback/id/tr52331975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fxcpr0 2010.10.05. 17:32:08

ez ugye már az utolsó?

Kozik 2010.10.05. 18:44:57

Üdv,régebben jártam már a blogon csak aztán nem néztem videókat mert sok volt az erőltetettség, nem voltak olyan élvezhető videók, és azt gondoltam hogy pár év(!) elteltével a "játéktesztelők" tanulnak egymás vagy saját hibáiból.Sajnálatos módon vettem, hogy nem.Elég furcsának tartom hogy ennek a játéknak a 10.!!!! 15 perces "játékbemutatója".Oké legyen sok rész és hosszú de akkor az nem játékbemutató hanem végigjátszás és az ne egy nóném játékról legyen hanem pld amire talán rá is keresnek.Ha játékbemutató akkor legyen rövid, lényegretörő, elmondod mi jó a játékban, mi az ami kevésbé.és hanyagolod pld a: "készítők,sz*r,tehát,őőő,hogy gondolták,mit gondoltak,kiadó,city interactive" és ezek eggyüttesének vagy esetleg ragozott fajtáiknak a többszöri használatát, továbbá RPCJS poénok felhasználását.Valamint egy tipp: ne egy egész vágatlan maszlag legyen a videó, vágjátok ki azokat a részeket amik nem kellenek, először vegyétek fel a jeleneteket, vágjátok össze a videót majd AZUTÁN mondjátok alá a mondanivalótokat.Meg azt gondolom, hogy akinek nincs jó mikrofonja az a Media Markt-ban vagy akárhol kap mikrofont kb 5k-ért ami simán megvan 2 havi koldulásból (LMFAO).Akkor is a legzavaróbb, hogy van aki 10-20 részt csinál és kommenteli a végigjátszást, ez nem játékbemutató mert senki nem fogja leülni végignézni mert az milyen hogy megnézem ÉN hogy MÁS hogy visz végig egy játékot, majd megszerzem a játékot és már unalmas lesz mert mindent megtudtam a 40 részes végigjátszásból.De elismerem becsülöm bennetek a türelmet, hogy megcsináltok egy(vagy többszáz) videót egy játékról és feltöltitek. Nekem nem lenne türelmem kielemezni egy játékot, de ha esetleg olyan kommentek jönnek válasznak(már ha valaki egyátalán végigolvasta) hogy "csinálj jobbat" vagy "köcsög puruttyás" akkor szívesen leülök és csinálok egy videót egy játékról.

2010.10.05. 19:34:18

@Rowlend: @fxcpr0: Miket tudtok ti mondani... XD

Rowlend · http://rowlend.blog.hu 2010.10.05. 19:54:22

@Kozik: Mindennek megvan a maga Sablonja, de ha néha ezt valaki áthágja az nem gond.Ő bemutatja a játék egészét, és igen ezt nevezhetjük végigjátszásnak is, ennek ellenére a bemutató megnevezés sem téves.Az, hogy ez "nóném" játék lenne azt kikérem magamnak az összes retrós nevében hiszen ez annak idején elég híres volt.

@fxcpr0: Úgy van köze kedves "fxcpr0", hogy szépen átgörgetheted a videót, így talán nem zavar téged sem.Nagyon szubjektív ez a "gagyi ez a játék" hiszen láthatod, hogy ő szereti, és bizony én is nagyon szerettem annak idején.

Katamori! Neked annyit üzenek, hogy ne hagyd abba, mer van elég rajongód :)

2010.10.05. 22:17:11

@Rowlend: köszi szépen, nem fogom abbahagyni :)

@fxcpr0: könyörgöm, hagyd már abba az ócsárolást... de tényleg könyörgöm már, a vérnyomásomnak árt, ha elolvasom a kommenteidet... még erőm sincs leállni veled vitatkozni (ha akarnék se)
de teljesen komolyan, ha nem érdekellek, és ennyire sz@r vagyok a szemedben, nézz másokat, mert én egy kulturált, ésszerű és logikus kritikára vagyok kíváncsi, mint pl. Kozik

@Kozik: ez az első hosszabb játékbemutatóm, nem nagyon érzékeltem, mikor mit kell kivágni, főleg az eleje felé (prison, power station)
a mikrofonom hangminősége pedig úgy gondolom, egyáltalán nem rossz, de amúgy sem telne nekünk 5000 Ft se csak úgy egy mikrofonra... a helyzet az, hogy igen szerények az anyagi körülményeink :S
ami pedig a vágást illeti, mindent videót 1-2 órán keresztül vágtam, a 11.rész már napok óta készül...

ja és a végigjátszásnak pedig itt nagyobb szerepe van, mint pl. egy Crysis, vagy Doom 3 játékbemutatóban, mert ez a játék rettentően alacsony rajongótáborral bír, Magyarországon alig van, aki foglalkozik vele, és ha már bemutatja valaki, szerintem jó, ha sok a gameplay... a játék népszerűsítésének egyfajta módszere, nem? :)
süti beállítások módosítása