Akik videókat küldtek be...

Űrpocok - Call Of Duty 4

2010.12.19. 08:00

 

A hangodból megítélt korod és a "már megint egy CoD videó" ellenére kellemes csalódás volt ez a videó. A szöveget nem tudom hogy olvastad-e, vagy sem, mindenesetre nagyon tetszett, összeszedett, kerek volt, nem akadtál el benne. Tény, hogy nem volt tökéletes, de - főleg első videónál - ez nagyon jó volt. Tetszett továbbá, hogy valóban 'bemutattad' a játékot, voltak benne poénok is, illetve amiről beszéltél, azt láthattuk is. Már amikor, ugyanis sajnos mindkét bemutatott pálya NAGYON sötét volt. Erre legközelebb figyelj, a gammát vagy a videó fényerejét növeld meg, úgy élvezhetőbb lesz a videó. Tény, hogy kicsit gameplayesre sikeredett ez a mű, de nekem speciel nem volt bajom vele, azonban remélem készítesz még 1-2 részt ebből, más (világosabb) pályákat is bemutatva. Nem egy tökéletes videó, de egész jó volt így elsőre, szerintem folytasd. (Angol: kól of djúti, tréijark)

Értékelés: 3,5 / 5
-=LaLee=-

13 komment

Zöld Faszláma (??) - Need For Speed: Hot Pursuit bemutató

2010.12.18. 09:00

13 komment

Duke Nukem Forever bemutató

2010.12.17. 09:10

Ki se merem rakni főoldalra... *.*
Kattintsatok a 'tovább' gombra.. ha mertek..

 

8 komment

Wilson's Games sorozat - Harry Potter and the Deathly Hallows part1 game bemutató

2010.12.17. 08:59

Amíg nem láttam az EA-s szöveget a videó első harmadának végén, én azt hittem, hogy az TE általad felvett gameplay, aztán láttam csalódottan, hogy csak egy trailer. A kommentárral nem volt probléma: nem nagyon találtam benne elakadást, folyamatos volt az egész. Amivel viszont gond volt és ami sajnos lerontja az egészet az a képminőség (kicsit alacsony felbontáson ment a videó), illetve a bemutatott jelenetek. Az első traileren kívül 2 azaz kettő jelenet ment az egész videó során, ez NAGYON kevés. Nem tudom, hogy kritikának szántad-e a videót. Ha igen, még sajnos akkor is kevés a 2 jelenet. Legközelebb próbáld meg a mondanivalódat alátámasztani a jelenetekkel. Tehát pl. amikor beszélsz Ronról akkor a képen előnyös, ha éppen látjuk miről beszélsz, 'bemutatod' az érdekesebb részeket. A jeleneteken kívül a kommentár jó volt viszont, úgyhogy ez egy nagyon kicsit feljavította a videót.

Értékelés: 2,5 / 5 (majdnem 3)
-=LaLee=-

14 komment

Nuclearvision - Call of Duty: Black Ops - Dead Ops 'minivideóteszt'

2010.12.16. 09:00

 

5 komment

SenshiInoue - Aliens versus Predator 3 játékbemutató 5.rész

2010.12.15. 08:09

8 komment

KolyDay - Call of Duty Modern Warfare 2 bemutató

2010.12.14. 08:18

Az introban volt egy vízjel (gifsoup.cc ?) ez nem tudom hogy mi, de legközelebb próbáld meg ezt elkerülni. A mikrofon továbbra is zavaró de őszintén szólva a videó felénél már megszoktam. A képminőséggel nem volt gondom, kivéve az introt, mert az eléggé homályos volt. A Nap Könnyei referencia szuper volt: még nekem is új volt az információ, nem láttam még más CoD: MW2 bemutatóban ezt. A választott jelenetek lehettek volna kicsit változatosabbak, bár kétségkívül a legjobb epizód bemutatásával kezdted. Sokszor belebonyolódtál a mondanivalódba és hasonlók. Erre tanácsolnám, hogy nézz utána pár dolognak, amikben nem vagy biztos: fegyverek, helyszínek stb.. Ebből sokat tanulhat az ember ráadásul, úgyhogy hasznos dolog ez. Angol: Marine (mörín), Spetnaz (specnaz).
Az igazi gond szerintem ebben az esetben is a játékválasztás: első játéknak ne ilyen szuper és mindenki által ismert játékot mutassatok be, mert sokan ismerik és higgyétek el, egy kisebb játékot bemutatni könnyebb, begyakorolni a videózást rajta mégkönnyebb.

Értékelés: 2 / 5
-=LaLee=-
 

29 komment

süti beállítások módosítása