Akik videókat küldtek be...

Strife: Quest for the Sigil

2010.02.07. 16:47

Ez nem teljes értékű bemutató, hanem egy gameplay magyarázással. Azért tettem ki, mert ez a készítő első videója, és ahhoz képest egész jól elkészîtette :)

 

5 komment

PC Játékok Sorozat - Tom and Jerry in fists of furry episode 2

2010.02.06. 15:53

6 komment

Killah & Koponya - Állati játékok - Killing Floor Vol.2 B part

2010.02.05. 07:12

Koponya beszólásaiért én kérek elnézést. Killah videója ugyan, de ő sem tehet róla, hogy Koponya ilyen :) Ez a mai videó kicsit úgymond tartalmatlanabb, meg átment hülyéskedésbe, de ez csak azért van, mert még a tegnapi rész folytatása (ugye egyben vették fel és szét kellett vágni az időkorlát miatt). A véleményem a két videóról egyébként az, hogy egész jól összehozták igy közösen, csak Killah többet beszélhetett volna, elvégre az ő vendége volt Koponya, nem pedig forditva :) Még az előző rész elején furcsa volt kicsit a beköszönés, sztem hülyének néztétek őket ez miatt :P Végülis nekem már nem tűnik fel, mert jól ismerem őket, és a rendszeres beszélgetések közben megszoktuk, hogy egymást parodizáljuk és egymás szavába belekötünk :) Jó, az tény, hogy egy igazi bemutatóba ilyesmi nem nagyon illik oda, de hát istenem :) A két rész (ahogy ez a videóban is elhangzott) igazából apróbb kiegészítésekből tevődik össze, Killah egyik előző videójából kimaradt részeket tartalmazza.( Köszi O az "eligazítást" <3 - KB') 

Megindult a blogom: http://killahokorsegei.blog.hu/

3 komment

Killah & Koponya - Állati játékok - Killing Floor Vol.2 A part

2010.02.04. 14:05

Az ember olykor hibázik. Mint most is. Köszönöm minden nagylelkű ocsmárolónak. Az ilyen kommentek arra biztatják az embert hogy folytasd. Különben nem vagyok admin, és nem vagyok rá kíváncsi hogy milyen "hírnevet" szerzek ezzel a videóval. Én őszintén szólva nem a nézőkért vagy hírnévért csinálom. Koponyával jól elszórakoztunk nekem ez a lényeg hogy ti mit gondoltok azt őszintén lesz*rom. Ha valakit bánt bármikor leszedem innen. Üdv. KB'.

15 komment

Killah Bejelentés

2010.02.03. 13:17

 

Üdv kedves olvasó!

Hát videó kártya problémáimra hivatkozva határozatlan időre visszavonulok!Se MSN-en, se skypon, se blogon ne keressen senki. Az Emailjaimat se tudom olvasgatni, vagy majd néha felnézek iskola gépről. Üdv emberkék, álmodjatok székletet!

Killah Bá'

 

Szólj hozzá!

PC Játékok Sorozat Tom and Jerry in fists of furry

2010.02.03. 11:50

13 komment

BenoooXD - Trials ep2

2010.02.02. 12:32

6 komment

süti beállítások módosítása