Akik videókat küldtek be...

CubeHead:Játékbemutató:Grand Theft Auto IV 1. rész

2011.10.22. 00:00

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rosszpcjunior.blog.hu/api/trackback/id/tr153287572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Oddye 2011.10.22. 00:13:26

Nagyon akadozik és többet köhögsz a videó közben mint egy végső stádiumos TBC-s. A rendszerigényt nemigen értem, hogy miért olvastad fel. Az, hogy felsorolod a játék alatt dolgozó engineket az nekem tetszett. Az is ötletes volt hogy a városról mondtál érdekességeket (bár felesleges volt). De szinte végig csak azt mondod amit a videón látunk. De narrátornak jó lennél :)

(Tom) 2011.10.22. 20:35:42

az elejét átugrottam :S mert 5 percig csak uncsi képvetítés megy a kommentároddal, aztán a többi se jobb, de ha tudod,hogy nem lessz jó,mert nem is akarsz jót csinálni, minek csinálod????
ez egy kényszerbetegség embereknél????
komolyan, írjuk,hogy béna,írjuk,hogy ne csinálja tovább,ő maga is bevallja,hogy rossz,kijelenti,hogy nem akarja csinálni, de mégis csinálja.....
a videókészítők felére sajna ez a jellemző mostanság!

lecsapok 2011.10.24. 14:09:28

am nem értem a hozzáállásodat... az első 30 mp után kikapcsoltam xD bocs... de most tényleg azt mondtad hogy a te bemutatód a nyomába se fog érni mások bemutatójának... ÖÖÖÖÖHM én úgy állog mindig hozzá hogy toppolni akarom! vesztes hozzáállás, ülj le egyes.

üdv,
lecsapok
süti beállítások módosítása