Akik videókat küldtek be...

Voodoo kritikái - Crysis 2

2011.05.15. 00:01

9 komment

RPCJr. Oscar 2011 (eredmény és értékelés)

2011.05.14. 20:05

Legjobb honlap:

  1. Power-ON
  2. Maximum Games
  3. Nuclearvision

 

Közönségdíjas videó:

  1. TomVader - God Of War III - 44%
  2. Nuclearvision - Toy Story 3: The Game - 28%

    (megosztott harmadik hely) - 6%
     
  3. Theo's Blog: FIFA 11    
    TM Games: Magicka    
    Sci-fi és Fantasy Elemzés: Portal

     

Legjobb kritika: Wazzup: Luckey (BulletStorm kritika)

 

Legjobb bemutató (szerkesztői díj):

Egyöntetű véleménnyel a VÉGLEGES EREDMÉNY:

  1. TomVader (God Of War III)
  2. Nuclearvision (Toy Story 3: The Game)
  3. Theo (FIFA 11)

 

Az értékelések:

  • Sci-fi és Fantasy Elemzés: Portal (MediEvil)
    Az első beérkezett videó és azt kell hogy mondjam, hogy jó lett. Volt néhány kiejtési hiba, de fenntartottad a figyelmet a videó alatt, jó dolgokat mondtál el, nagy részükkel egyet is értettem. Néhány dologra viszont jobban kitérhettél volna, mint pl. sztoriról kicsit bővebben, vagy a challenge mode, de tudjuk be ezt az Oscaros időkorlátnak és akkor nincs semmi gond :)
     
  • TM Games: Magicka
    Tetszik a hozzáállásod. A Minecraftos ötlet pedig hatalmas volt! Nem azt mondom, hogy nem lehetett volna többet kihozni belőle, de az maradjon majd a Minecraft bemutatóra 7). A videó helyenként elmehetett volna kritikának is; rendesen bemutattad a játékot, kitértél a lényeges dolgokra, érdekességekre. Remek videó és kedvcsináló is egyben, gratula! Ha így folytatod szerintem a dobogó környékén fogunk találkozni veled a későbbiekben is.
     
  • Nuclearvision: Toy Story 3 - The Game
    NV minőség :) Részletes, informatív videó, végig fenntartod a figyelmet a 16 perces hossz ellenére is. Csak így tovább!
     
  • Handheld Gamer Team: Call Of Duty - Roads To Victory (PSP)
    Na, PSP-s videót se láttam még. Nem volt rossz videó, egyes poénok kifejezetten tetszettek, de párból (pl. a legelején) többet is ki lehetett volna hozni. A repülős részt leszámítva nagy gondok nem voltak vele, viszont az kicsit unalmasra sikeredett, amihez persze a játéknak is köze van.

  • Theo's Blog: FIFA 11
    Sajnálattal olvastam Twitteren, hogy a tervezett Alien Anarchy videót nem sikerült megoldani, de sebaj, mert a FIFA 11-et is szuper módon mutattad be. Tetszett, hogy részletesen hasonlítottad össze a korábbi részekkel és az, hogy nem volt unalmas a videó, ezzel kellemes csalódást okoztál - nem gondoltam volna, hogy egy csak fociról szóló játékból lehet élvezhető videó készíteni, de neked szerencsére sikerült. Ezen kívül az intro is nagyon tetszett, a Painkiller zenéért külön pirospont! Az egyetlen 'gond' annyi volt, hogy a hangodra jobban oda kellett figyelnem, hogy tisztán értsem a mondanivalódat, de a végére teljesen megszoktam és értettem mindent. :) Csak így tovább!!

  • Loller1002: Need For Speed - Underground
    A (sajnos) intromentes videó elején a kommentár jól indul, de sajnos később sokszor nem a játékról beszéltél és volt pár üresjárat is. Ez valószínűleg annak tudható be, hogy együltő helyedben vetted fel a jeleneteket és a kommentárt is. Ehelyett javaslom, hogy próbáld meg legközelebb utólag kommentálni a felvett jeleneteket, hiszen így jobb és komplexebb szerkezetet tudsz készíteni a videónak. A játékmódok bemutatása oké volt, bár a dragről beszélhettél volna picit többet, illetve a tuningolást sajnos teljes egészében kihagytad a videóból.
     
  • Flash Játék Teszt: Driver's Ed 1-2
    Itt sajnos maga az alany akadályozta meg, hogy jó videó készüljön belőle. Egyszerűen nem egy jól vagy változatosan bemutatható játék volt a Driver's Ed. Ennek ellenére többnyire jó volt a kommentár, bár egy-két helyen picit monoton volt. A későbbiekben (ha továbbra is flashjátékokat szeretnél tesztelni) próbálj meg kicsit érdekesebb vagy változatosabb játékokat keresni alanynak, mert azokból mégtöbbet lehet kihozni.
     
  • Rhino Bemutatja: Postal 2 - Apocalypse Weekend
    A videó hosszán kicsit néztem, de igazából együltő helyben végignézhető volt. Látszik rajta, hogy igyekszel tényleg változatos, érdekesebb jeleneteket bemutatni. Többé-kevésbé ez sikerült is, bár az egész videó egy kicsit összeszedetlennek tűnt. Jó ötlet volt még a fegyverbemutató, de sajnos a történetről vagy hogy mit miért kell csinálnunk a játékban nem sokat beszéltél. Ennek ellenére mondom, a videó nézhető volt, de legközelebb próbálj meg egy kicsit jobban ügyelni a videód felépítésére és akkor nem lesz gond.
     
  • TomVadeR - God Of War III
    Hát igen, a győztes :)
    A verses bemutatás egy dolog, de a "többszereplős" megoldás és a szövegek.. egyszerűen KIVÁLÓ! Nem tudok mást mondani, maximum annyit, hogy reméljük a nyári játékon és a következő Oscaron is viszontláthatunk :) Gratulálunk! :)
     

 

9 komment

Maximum Games videóteszt - Front Mission Evolved

2011.05.14. 00:01

8 komment

Abydos - Swat 4 Gold Bemutató

2011.05.13. 00:01

9 komment

PS2 játékok Dark tesókkal - F1 2005

2011.05.12. 00:01

33 komment

Nuclearvision - Bionic Commando

2011.05.11. 00:01

17 komment

Jó-Rossz Pc Játékok Sorozat - Star Wars: The Force Unleashed (1. videó)

2011.05.10. 00:01

21 komment

süti beállítások módosítása