Akik videókat küldtek be...

Perfect Insanity - The Lord of the Rings: Conquest (PCVeterán)

2012.03.27. 00:00

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rosszpcjunior.blog.hu/api/trackback/id/tr84332271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ALIAS 2012.03.27. 14:50:15

Korrekt bemutató, de a multiról is beszélhettél volna. A negyedik kaszt pedig nem rogue, hanem scout.

Garfield[Asd] (törölt) 2012.03.29. 17:06:45

Hááááááát,van egy pár ellenvetésem ...Bemutató ként megállja a helyét ,de azért többet vártam volna tőlled.A gyűrűk ura sorozatot nem kritikus szemmel ,hanem szívvel kell játszani ..A világon számtalan olyan játék létezik amelyek sz.rok és bátor szívvel nyugot lélekkel mondthatom ez nem az ! Habár picikét alulértékelted szerintem igen is piszkosul jó játék,nagyából 3-4 éve játszom ...és a hentelést negativum ként felfogni nem igazán ajánlatos egy hack'n'Slash akció játékban ... Ez adta meg a legnagyobb szabadságot az eddigi játékok során (kivéve LOTRO) ,de ahogy elnézem nem nagyon lelkesedsz a játékért ,még anno coopban toltuk haverral és piszkosul nagy élvezet volt az amikor Legolassal az olifntokon mászkálva meg kellet akadályozni az ork hadsereget hogy lerombolja Minastirih-t .Esküszöm azt hittem össze esek örömömben amikor megrohamozhattam a hordát Gandalffal és migölhettem Gimlit a Barlorgal Mória tüzes bányáiban ..Amúgy kitérhettél volna a változatos pályákra és a gyönyörű messzibe nyúló látképekről ...Mindenkinek csak ajánlani tudom :)

PCVeterán · http://pcveteran.blog.hu/ 2012.03.29. 21:16:45

@Garfield[Asd]: Igen, mert te szereted ezt a játékfajtát, hogy csak szeletelsz ezerrel. De a játékközönség nagy részét ez már nem köti le. Ha megnézed pl. a PCGuru tesztjét ott még jobban le is húzták mint itt. Nem mondtam, hogy rossz játék, de ez egy GYŰRŰK URA játék könyörgöm! Nem méltó a filmhez.
süti beállítások módosítása