Akik videókat küldtek be...

Gamecsászár Játékbemutatók - Need For Russia

2010.01.23. 10:07

Kellemes kis bemutató volt, bár egy picit rövidnek tűnt. Igazából tényleg nem tudom mi mást lehetne elmondani erről a játékról, szerintem a lényegesebb dolgok be lettek mutatva. Az intro és a narráció hangereje viszont nem volt összhangban, erre figyelj oda. Nem jó ha videó közben csavargatni kell a hangerőszabályzót, hogy ne süketüljek meg az intrótól vagy hogy halljam a narrációt. Még annyit tennék hozzá, hogy kicsit a játék hangjait is jó lett volna hallani, vagy pl DJ Seboo örökzöld klasszikusai közül egyet-kettőt :)

Értékelés:  4  /  5
-= LaLee =-

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rosszpcjunior.blog.hu/api/trackback/id/tr371690738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SamuelDivinium · http://jateknaplo.blog.hu 2010.01.24. 12:19:37

Na, egészen jóra sikerült a videó, az elején még kicsit bizonytalan voltál, de a végére belejöttél. A játékról lerí hogy rossz, ezen nincs is mit szépíteni, nemtudom bemutattál-e mindent a játékról, mert nem játszottam vele, de nem is áll szándékomban. Az intro és a szinkron hangja viszont tényleg lehetne összhangban, mert tekergetni kellett a hangfalat. Összességében nekem tetszett, grat.

Commissar Morak · http://wolfgangsharfke.wordpress.com 2010.01.26. 23:21:01

Én bezzeg fülhallgatót használtam és úgy teljesen hallható volt, és valahogy sikerült kényelmesre állítani a hangerőt is.

Nos, a videó nagyon jó, sikerült meggyőznöd, hogy nem volt rossz döntés részemről, mikor ott hagytam a boltban a polcon ezt a minősíthetetlen borzalmat. ^^

ruba 2010.02.05. 12:34:00

Már az elején is nagyon gyanús volt ez a játék, de a 4. pálya végképp meggyőzött. Volt egy ugyanilyen játékom, ha jól emlékszem Trabant Racer volt a neve, és ugyanilyen élvezhetetlen volt, mindig végig elöl kellett lenni, ha az ember meg akart nyerni egy pályát, egyetlen hiba, és kezdhettem elölről, mert képtelenség volt utolérni az ellenfelet, ha egyszer lehagyott. Emellett az általad bemutatott 4. pálya egy az egyben benne volt abban a játékban is, és ugyanilyen Checkpointokon kellett átmenni, a pályákon. Nem sokáig játszottam vele, mert hamar elment a kedvem, pedig maga az alapötlet jó volt, mert tetszett a gondolat, hogy egyszer végre nem mindenféle hiper-szuper autókkal versenyezzek mint pl a Porsche, vagy egy Lamborghini, hanem valami hétköznapibbal, de sajnos a megvalósítás pocsék volt. Amúgy a videó jó, nekem a hangerővel se volt bajom, igaz én fülhallgatóval hallgattam.
süti beállítások módosítása