Akik videókat küldtek be...

LordR játékbemutató: Formula1 2007 2. rész

2010.04.08. 15:19

Igazság szerint ez a videó alapos átdolgozás után kerülhetne ki csak az oldalra, de mivel a készítő ARSENAL4EVER tanácsára és értékelésére kíváncsi (külön elhangzik a videóban), ezért kiteszem, és lehet értékelni, véleményezni a bemutatót. A tanácsadást kezdeném rögtön azzal, hogy a kommentekre való reagálásnak semmi keresni valója nincs egy ilyen videóban. Vagy készíts erről külön videót vagy emailban írd le, és kitesszük a videód alá.
Volt még egy kisebb hibád is az elején (2x vágtál be egy jelenetet), amit te felnagyítottál és túl sok ideig magyarázkodtál a baki miatt. Ez után megkértél minket, hogy a bakidat ne említsük a kommentekben. Mivel sokáig magyarázkodtál, pont ez az a hiba, amit alaposan át kell beszélni:
-ha egy jelenetet rosszul vágsz össze, igenis vedd a fáradtságot (?), és javítsd ki. Tapasztalatból mondom, hogy 1 percet sem vesz igénybe ez a művelet.
-ha már egyszer benthagytad a hibát, akkor vagy ne tegyél róla említést vagy kérj elnézést 1 mondatban.
-felesleges volt olyan sokáig beszélni a hibáról, olyan "magyarázom a bizonyítványom" hatást keltett.
-hiába kéred meg a többieket, hogy ne beszéljenek a botlásról, egészen biztosan erre fognak kitérni először a felsorolt indokok miatt.

Othala

14 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rosszpcjunior.blog.hu/api/trackback/id/tr441874443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KatLevente · www.youtube.com/c/Hunbadfear 2010.04.08. 15:43:08

Arsenal tényleg ért a vidikhez de aztán én rájöttem, hogy ő azt várja el a vidiktől, hogy szórakoztassák, és emiatt se kaphatok soha jó értékelést tőle. Így inkább hagyom, mert amiket mond már nagyon nemtudom kijavítani. Csak ennyit akartam.

Morfran · http://morfran-games.blog.hu/ 2010.04.08. 16:29:01

A videó elején kb. 4 és fél percig egy szó nem esett a játékról :( Az 1. részt nem láttam még, de valószínúleg abban már minden fontos dolgot elmondtál, ezért lehetett egy kicsit monoton ez a videó, de egyébkéntnincs bajom vele. 5/10 a részemről.

Millenotti · http://minecraftskill.blog.hu/ 2010.04.08. 17:37:37

A videóról én most nem mondanék semmit, majd megteszi Arsenal! :D Én inkább még mindig a te "tudásodra" térnék ki, mint a múltkor!

A leges leges legszembetűnőbb, hogy sz*rt sem tudsz a játékról! A grafikánál igazán megemlíthetted volna, hogy a játék igazából 2003-as! Ugyanis a 2003-ban megjelent F1 Challenge volt a legutolsó hivatalos játék! 2004- napjainkig nem volt hivatalos játék, hanem amatőr modderek "modokat" készítettek, amik csupán annyiból álltak, hogy új pályákat tettek bele, lecserélték a nevet, játékon belül átírták az évszámokat, 1-2 dolgot a játékmenetben átállítottak, és az autókat is kicserélték/átfejlesztették! De attól ez még ugyan az a játék! Grafika is ugyan az! Tehát ezt megemlíthetted volna igazán, mert bár jó pontokat kapott, mai szemmel nem igazán jó grafika!

A másik, hogy a főmenüben a forgatás közel sem arra való, hogy szórakozz vele! Élőben láttál már olyan (utcai) autó bemutatót, amikor egy ilyen akármire van felhajtva, ami forog? Arra jó, hogy nem kell neked körbeszaladni ahhoz, hogy körbenézd a részleteket, hanem forog ő neked!

A hangok cseppet sem olyanok, mint az eredetiben! Sokkal recsegősebbek, tisztátlanok, szemcsések és torzak! Egyáltalán nem hasonlít!

Hogy vezetni nem tudsz... elfogadjuk! Hogy te még leggyengébb fokozaton is csak egy pici előnnyel tudsz nyerni (én [pedig én sem vagyok pro] 100%-on tolom és olykor odacsapok nekik)... elnézzük! Hogy roncs derbizel a pályán és törhetetlenre állítod az autót... megértjük! De Istenem... ha egy játéknak sem a történetét nem tudod és még kezelni sem tudod és tényleg béna vagy, akkor miért ebből csinálsz videót? Játssz vele... de ne mutasd be! Én komolyan párszor majdnem sírva fakadtam téged nézve... mutass be mást!

A videóról magáról nem mondok semmit, beszéljenek a pontok: 3/10

VB1050 2010.04.08. 17:40:19

Am ez a játék nem is hivatalos f1 game! Idén jön az f1 2010, na az hibvatalos licensz alapján lesz. Na de ez... Szóval a videó kb. 65%-át az töltötte ki, hogy olyan dolgokról beszélsz, aminek semmi köze a játékhoz. A nézők szarnak rá honnan a LordR felhasználónév! Azt a bakit, amit csak tizedszerre vettem észre, felesleges volt így felnagyítani, hiszen bárki (már ha ember, persze) HIBÁZHAT! részemről 2/5, mert láttuk mit akarsz összeerőlködni ebben a 10 percben...

VB1050 2010.04.08. 17:44:06

@Millenotti: egyetértek ...a videó hangminősége olyan, mint amit egy ócska hanglemez produkálna (egyszóval szar).

ARSENAL4EVER 2010.04.08. 21:11:00

Már előző kommentben is megírtam, hogy olyan játékot mutass be, ahol prü vagy, és ahol mindent tudsz a játékról.
Most akkor rátérek a hibákra.
1.Még mindig sok időt töltesz el a menüben, elég lenne 1 perc, mert azért van benne olyan, ami más játékoknál nincs.(mármint a menüben)
2.Ha már mutatod a kocsi beállításait, akkor már részletesen elmondhatnál mi-mire való, mert nem mindenki tudja.
3.Hátérben lehet hallani a szüleid, vagy nem tudom kiket, ez egy idő után zavaró volt nekem.
4.Bénázásaidat vágd ki, mert nem volt vicces, és ez arra utal, hogy nem szánsz elég időt a bemutatóra.
5.Próbálj játék hangokat beletenni.
6.Kerüld a kiabálásokat, mert meg lehet süketülni egy-egy ilyennél.
7.A játékról beszélj, ne a kommentekről, mert amúgy sem tudtunk volna meg sok mindent a játékról, így meg főleg.
8.Szerinted egy játék bemutatónál helye van, hogy miért új az intród.Azt írd le alá kommentbe, mert játék bemutató, nem videózó bemutató.
Annak örülök, hogyha sokat tudtam segíteni.És ha akarsz vegyél föl msn-en, mert akkor ott eltudod küldeni a videót, és megpróbálom megmondani a hibáid, és akkor egy jó videód fog kikerülni ide.Remélem.Sok sikert a továbbiakban.Ja és msn cím nélkül nehéz lenne felvennde tehát akkor: hug22@hotmail.com vagy skype forzacena.

ARSENAL4EVER 2010.04.08. 22:06:49

@Millenotti: De de.Szeretem, bár tudom, hogy színészet, de jó, főleg, amikor vér is van.

tsukasa2k6 · http://www.youtube.com/tsukasa2k6 2010.04.08. 22:23:06

hat nem vot seemi valtozas ehez kepest de birtam a futam vegen alonso elfustolt es a masik balfax bele rohan haturol XD es pl nem beszeltel az AI-rol 1ik legfontosab dolog 1 versenyzos jatekban

Millenotti · http://minecraftskill.blog.hu/ 2010.04.09. 12:23:09

@ARSENAL4EVER: Nem kimondott színészet! Az eredmény előre le van zsírozva és a kisebb mozdulatoknál előfordul, hogy nem igazi, de van benne jócskán igazi egymásnak esés is! :D Különben nem lenne vér (bár az nem mindig van)! :D De pl. ugrások a ringsarokról, azt nem lehet megjátszani! Télleg, lehet csinálok a WWE-s gameről videót! :D

Mathlon 2010.04.09. 20:27:17

Azért ez a fogmosó pohár hang nem semmi ... :)

pantermanus (törölt) 2010.04.17. 00:55:16

@ARSENAL4EVER: nagy baj lenne ha én is felvennélek MSN re mert sokat segíthetnél hogy kitünő videós legyek (lehet hogy nagyzoltam)

ARSENAL4EVER 2010.04.17. 10:03:09

@pantermanus: Nem zavar.Bárki felvehet, ha akar.

Commissar Morak · http://wolfgangsharfke.wordpress.com 2010.04.21. 19:38:33

LordR: Nézhetetlen vagy. Ez még amatőr próbálkozásnak is rossz.

Ne azért csinálj videót, hogy azért könyörögj, hogy pár türelmes ember megtanítson! Ember! Majd akkor készíts újat ha Te magad is érzed, hogy ez már a publikum számára is élvezhető lesz.

Ez így egy nagy nulla. A semmiről beszélsz, érdektelenségekkel kiegészítve, rossz hangminőségben, csak azért tűnhet avatatlan szem számára játékbemutatónak, mert bevágtál a szöveged alá egy jól moddolt játékot.
süti beállítások módosítása