Akik videókat küldtek be...

Lassan helyreáll a rend...

2010.12.02. 16:18

Nos, ahogy az előző bejelentéses poszt végén $a$ irta, lenyugodtak nagyjából a kedélyek, békés megegyezésekkel viták és anyázás nélkül sikerült megegyezni Othalával és a megújult RPCJr. csapatunk elkezdte újjáalakitani a régi, hagyományos RPCJr. oldalt!

Erről szeretnék nektek mondani pár dolgot:

Előszöris, hogy mik várhatóak a közeljövőben:

  • Szivem csücske és szerintem sokatok eddigi kedvenc rendezvénye a Rossz PC Juniorok Oscar hamarosan ismét megrendezésre kerül, reményeink szerint még jobb lesz, mint amilyen az első volt. Rákeresek a korábbi Oscar eredményeire és a beigért (és igazából nem tudom azóta miért nem pótolt) Dicsőség Csarnokába (ami lehet, hogy új menüpont lesz) be fognak kerülni a legjobbnak itélt videók.
     
  • Szeretnénk fellenditeni valamilyen módon a klasszikus játékbemutatók mennyiségét. A kritikákkal semmi problémánk nincs, de korábban is volt olyan időszak, hogy alig érkezett hagyományos bemutató. Erre lesznek különböző ideiglenes 'akciók', pl. soron kivül bekerülés, stb...
     
  • Rossz PC Junior live, ötletelés és koncepciógyártás fázisában vagyunk egyelőre, értesitünk titeket, amint megszületik a konkrét elképzelés.
     

 

Néhány fontos dolog, amire megkérnénk Titeket!

  • Olvassátok el (újra) a minimálisan átalakított GYIK menüpontot és a továbbiakban is kérnénk Titeket, hogy tartástok ahhoz magatokat. A fórumszabályzat szabályain kívül vegyétek figyelembe a KÜLDÉSI SZABÁLYZATOT!!! Ezzel nagyban segítenétek a dolgunkat és valamilyen szinten meggyorsíthanátok a videók kikerülését! Előre is köszönjük! Ezen kívül bekerült a GYIK-be a LaLee által vezetett 'Mesterkurzus' rovat részeinket listája, ezzel válaszolva a "Milyen programmal veszitek fel a videót, hogy kell videózni, stbb" kérdésekre. Ez a rovat folyamatosan frissül és bővül, úgyhogy minden kezdő / haladó videós megtalálja majd a neki valót idővel.
     
  • Most, hogy rendeződtek a dolgok kérnénk mindenkit, hogy indítsunk tiszta lappal úgymond és ne legyen téma az Othala vs. Mi és stb... mostantól helyrejön a Junior, béke, nyugalom, napsütés, pillangók meg hasonlók.. :)
     
  • A Linkek menüpontban szereplő blogok tulajdonosainak: Küldjetek legyetek szivesek a RPCJr. e-mail cimére egy 220 x 50 pixel méretű kis képet a blogotok logojával, vagy nevével, hogy kirakhassuk a megújuló Linkek menüpontba.

     

Üdvözlettel:
 Rossz PC Junior csapat!

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rosszpcjunior.blog.hu/api/trackback/id/tr572488730

Nuclearvision · http://nvision.blog.hu/ 2010.12.02. 17:27:28

Már régóta vártam egy új RPCJr. Oscart, biztos nevezni fogok egy spéci videóval :D Feldobtátok a napom, köszi (Y)

Voodoo. · http://voodoo.blog.hu/ 2010.12.02. 18:13:01

Régi RPCJr... hmm :D És az Oscar is jól hangzik :)

FroG · http://smokingbarrels.blog.hu/ 2010.12.02. 18:58:28

Az Oscaron olyanok is indulhatnak, akik eddig csak filmelemző videókat csinált?:D

haveeer 2010.12.02. 20:59:34

Ezért imádkoztam már jó ideje! Már kb 6 hónapja egyszer se jöttem fel az oldalra ... Vajon miért ? De ahogy olvasom ezt a cikket újra fellobbant egy remény láng és talán kikerülhet most a videós társadalom ebből a gödörből! :)

Polgár Csaba · http://cornersofthegalaxy.blog.hu/ 2010.12.03. 23:29:36

Én szeretném javasolni Visor visszavételét, mint értékelőt, mivel megjegyzései (bár nem annyira gyakoriak) építő és támogató jellegűek. "Tökéletes videóelemzés". Amennyiben megmaradnak a valamennyire gyakori értékelések a videókról akkor nem szóltam.

RailGun19 2010.12.04. 00:11:11

Szerintem amit korábban Othala és most Lalee csinált az elfogadhatatlan. Értem én, hogy meg akarjátok változtatni az odalt, de ehhez nem kell mindenféle "puccshoz" folyamodni.

Lalee: Amiért kiakadtál régebben Othalára, azt Te most ugyanúgy elkövetted.

Effecta és Visor kirúgásáról: szerintem elfogadhatnátok Effectának, ha magánéleti ügyek miatt nem tud az oldallal foglalkozni. Visort meg egyáltalán nem értem miért rúgtátok ki. Nagyon jó kritikákat írt a kezdő videósoknak. És ne bújjatok ilyen hülye indokok mögé, hogy "azt hittük ellenünk fordul". Emberek ez nem háború, meg lehet beszélni a dolgokat.

Killah: én nagyon tisztellek amiatt, amit a "Vivá lá revolúción" hírnél írtál. Te voltál az egyetlen az "ellenzékből" aki belátta, hogy amit a többiek csinálnak az helytelen.

Szerintem gondoljátok meg a dolgot. Vegyetek vissza mindenkit (Othala, Visor, Effecta) és béküljetek meg. Így még 2-szer több szerkesztője is lenne a blognak.
Végezetül, szerintem nagyon jó így az oldal, ahogy most megcsináltátok, csak azzal nem értek egyet ahogy elértétek, hogy megcsinálhassátok.

-=RockerLaLee=- · http://rockerlalee.blog.hu 2010.12.04. 06:52:00

@RailGun19:
Rendben, nevezzük a mostani esetet puccsnak. A kommentek döntő többsége arról szól, hogy "Végre!", "Erre vártam már!, "Hajrá, régi RPCJr-t!", úgyhogy javits ki ha tévednék, de úgy látom az embereknek tetszik ez a változás.

Lehet, hogy hasonló dolgok követtünk el, amit Othala nyáron, viszont nem Othalával tettük mindezt. Szavazással döntöttünk felőle, ráadásul ő kérte, hogy vegyük ki a tagok közül is. Ráadásul még az átvételt követően másnap is bőven a tagok közt volt, úgyhogy nem igazán nevezhető ez hirtelen felindulásnak vagy rögtön kirúgásnak.

Effecta és Visor:
Elhiszem, hogy Effecta x és y indok miatt nem tud foglalkozni az oldallal. De akkor kérdezem én minek legyen benne? Azért, hogy ott tündököljön a neve a Rólunk menüpontba, vagy azért, hogy elmondhassa magáról, hogy RPCJr. szerkesztő, holott gyk. semmi érdemlegeset nem tesz?

Visorral nincs különösebb problémám és valóban jó értékeléseket irt. Azonban ahogy irta is, harmadéves egyetmista és nincs túl sok ideje erre az oldalra, amit megértek, rendben. Épp ezért feleslegesen ne terhelje magát még ezzel is egyrészt, másrészt én nem féltem attól, hogy esetleg ellenünk fordult volna, viszont Killát és $a$t elég régóta ismerem személyesen is, Borsesszel való együttműködésről meg korábbról is pozitiv emlékeim vannak. A lényeg, hogy a mostani csapatba nem illene bele, pusztán azért, mert a mostani csapat egy összeszokott társaság és nem kell tartani a korábbi hangulatváltozások okozta nézeteltérések miatt.

Nem igazán szeretnék hangulatemberekkel és labilis, engem hivatalos seggfejnek és pökhendi majomnak nevező emberekkel együtt dolgozni semmin, bár Effectától ezek szinte már hizelgően hatnak, csak el ne piruljak :$ Gondolod, hogy egy 7 tagú Jr. szerkesztőség jól meglenne egymással, mikor a fele YeshNo-s lenne a másik fele meg ami most van?

Tévedsz, ha azt hiszed - és igazából bárki aki azt hiszi - hogy nem tudjuk hogy helytelen volt amit csináltunk. De van egy olyan rossz szokásom, hogy úgy viszonyulok másokhoz, ahogy ők hozzám. Ha pl. Effecta seggfej módon fejezi ki magát, akkor cserébe nem várhat mást. Ha Othala ilyen lapokkal játszik, akkor én is igy játszom, és van akkora arcom, illetve bőr a képemen - ha már pökhendi majom vagyok - hogy megengedhessem magamnak, hogy magasról tegyek arra, hogy helyes-e vagy sem. Ha a nézőknek tetszik, amit csinálunk, akkor minden rendben van. Hasonló dolgokat szerettünk volna még nyáron is csinálni Killával, de Othala rövidre zárta a dolgot. Ha nem igy tett volna, talán nem lenne ez az egész.

RailGun19 2010.12.04. 10:21:43

@-=RockerLaLee=-: Ne értsd félre, mint azt az előző kommentben írtam, tetszik amit csináltatok az oldallal. Csak engem még mindig zavar ahogy elértétek. Megértettem az álláspontodat, így nem is szeretnék erről vitatkozni(ha egyáltalán ez vita).

Szerintem, ha Visor nem élvezte volna amit csinál az egyetemmel párhuzamosan, nem csinálta volna, szóval ez amit Visorrol írtál kicsit sántít. Szerintem Visor pont az az ember akit nem érdekel mi van körülötte (Vivá lá revolúción: itt is kijelentette, hogy Ő középen áll)és ha szereti amit csinál akkor csinálja. És nem tudom, ha YeshNo-s akkor miért ne lehetne jóban veletek. Mert ha Othalát és Effectát kirúgjátok, azt még meg tudom érteni, mert mindketten olyat követtek el, ami Nektek nem tetszett, de Visort szerintem meg lehetett volna tartani.

-=RockerLaLee=- · http://rockerlalee.blog.hu 2010.12.04. 10:57:48

@RailGun19:
Nem is azért nem hagytuk benn Visort mert YeshNo-s, hanem egyszerűen azért mert Killán kivül egyikünk sem ismeri, pláne nem vagyunk olyan jó viszonyban vele, mint egymással.
süti beállítások módosítása