Akik videókat küldtek be...

Visor - 008-es űgynök (5)

2008.12.28. 23:59

Nos Visor nem éppen ma kezdett videózásba, de eddig még nem készített pc-s bemutatót. Azt mondom nagyonjó lett. Egy idő után annyira belemélyül az ember ,hogy már minden kissebb kiakadáson röhögni tudtam :) Az első videóhoz legyen türelmetek,mert csak utána jön az igazi eéksön!

 

30 komment

xhalapex - JFK Reloaded

2008.12.28. 20:50

Figyelni érdemes a magasabb fokozaton a korizó testőröket a kocsi mellett :)

19 komment

Bélabá' Film Stúdió presents : Duck Hunt (NES)

2008.12.27. 12:06

TÖRÖLT VIDEÓ

9 komment

Pc Játékok Elemzés Dead Mans Hand Episode 1-2-3

2008.12.24. 14:30

:

:

:

14 komment

Burrog - Pet Soccer

2008.12.24. 14:00

15 komment

GreenGuy's Studios - Left 4 Dead bemutató Part 3

2008.12.24. 11:30

Másvélemyény:

Mesterséges inteligenciára adnék én egy + fél pontot. Nem a zombik miatt,(mert azokben egy csepp inteligencia sincs- akkor miért lennének zoknik?) mert van a zoknik elosztására szolgáló megfigyelő program ami figyeli milyen állapotban vannak a túlélők és e szerint tesz le zoknikat/indít hordát(akik jönnek rád mint legyek a szarra)/ dob melléd speciális zoknikat(akikben van inteligencia). Mesterséges inteligencia igazából multiplayerben a botok részéről róható fel valamennyi, mert olyan dolgokat is kiszúrnak VS módban ami kissé idegesítő lehet ha éppen ellenük játszol(pl lelő 3 fenyőfán keresztül). Szerintem a zene részéről nincs igazad, mivel ez alapjába véve egy multiplayer játék, és amikor semmi akció sincs akkor ez alatt a csend alatt hallgatózni kell, nincs-e Tank vagy egyéb speciális zokni a közelben, mert van,hogy később jön a zene mint a baj. Mondjuk a CS-ben sem szeretik az emberek ha az admin bejátszik idióta zenéket...
Egy-két érdekességeet megemlíthettél volna. Elsőnek azt hogy a CS alkotói is benne voltak a projektben, aztán több mint 1500 zoknimodell közül válogathat ez a kis megfigyelőprogram. Utána Speciális zombikkal szembeni reakciókra is kitérhettél volna.Jah és hogy a zombikat a hangok és a szagok jobban irritálják  mint az,hogy meglátnak téged(lásd riasztós autó, boomer).

Tippeket, trükköket ajánlhattál volna :P Kiteszek1-et 2-t:
1: mindíg eggyütt kell maradni akár botokkal akár haverokkal mész végig a kampányon, mert akármikor rádjöhet egy horda akár a program jóvoltából akár a boomer áldásos tevékenysége nyomán és ekkor nem árt ha van valaki mögötted/melletted.

2:Boomertől távol kell kerülni mielőtt elintéze mivel a felrobbantásával sokan megszívhatjátok.

3:Ha valakit elkap a smoker akkor elég az embert megütögetni és elengedi a Smoker nyelve.

4: Hunter elkerülése érdekében ha előtted van kezd el ütögetni, akkor talán kivédheted az ugrását,mert a földön sokat nem kezdhetsz vele, ha van nálad fegyver.

5:Tankot érdemes felgyújtani és a hátára célozni, de ha van egy petróleumos tartály és egy jó mély szakadék akkor ezt mellette felrobbantva el is van intézve

 

Bocsánat hogy hosszú lett:)

10 komment

GreenGuy's Studios - Left 4 Dead bemutató Part 1-2

2008.12.24. 00:00

Mint nagy L4D-es kissé hiányosnak tartom a bemutatódat,de egyenlőre várjuk meg a 3. részt :)

9 komment

süti beállítások módosítása