Akik videókat küldtek be...

BoneHead-Mirror's Edge

2009.06.13. 22:00

60 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rosszpcjunior.blog.hu/api/trackback/id/tr951183166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kecsó11111 2009.06.13. 22:16:18

Hát pedig az első pálya sztem a legizgibb...

Kutyanmajom · http://drunkenmonkey.blog.hu/ 2009.06.14. 00:43:42

Hát...elég igazságtalan voltál ezzel a játékkal. Én már kétszer végigtoltam és játékélmény meg az irányítás hibátlan, nem pedig negatív. Konzolokon tényleg nagyon kaki, dehát a pc mindig jobb lesz,és ha az ember meg akarja ízlelni a játék igazi oldalát ahhoz pc-n kell hogy játszon vele.

Kutyanmajom · http://drunkenmonkey.blog.hu/ 2009.06.14. 00:45:20

Ja, és a játék az végig fps, nem pedig ,,átvág" fps-be. Ja, és én nem használtam fegyvert a játékban, így nagyon nem is zavart ez a lőszermutatóhiány, stb.

Navajonki 2009.06.14. 01:09:30

gémóver

ez nem fps má bocsi, ez fpp, a lőszermutatóról annyit h nem a lövöldözés a fő eleme a játéknak és így reális. A valóságban sincs a szemed sarkában egy szám ami mutatja menyni a lőszered...

zolee144 2009.06.14. 01:09:33

OMFG...Aki nagy fan..hogy lehetne nagy fan ha nem próbálta ki?
Nem lehet kombózni...lehet kombózni csak béna vagy.
FPS szerű lesz a játék...FPS SZERŰŰŰŰ?? Ez egy FPS (First Person Shooter) játék öcsi :Đ
Talán az elején nem fontos annyira a fegyverhasználat, de ez akkoris FPS.
Nem írja ki hogy mennyi töltényed van....igen ezt realisztikának hívják. Mivel egy tárad van a fegyverben ezért kifogy és mivel fogalmad sem lehet róla hány golyód volt amikor elvetted az ellenféltől, nem is írja ki hány golyó van benne...hol a hiba?
Nem kell mindíg megmenteni a nővérét, hanem az egész játék arról szól hogy EGYSZER megmented. Nem hordozunk adatokat ide oda, hanem bizonyítékokat keresünk, információt gyűjtünk. Sajnos ez egy újabb FAIL a részedről.
Fentről és lentről is fel lehet ugrani.....miafaszvan?? Ha valahova át lehet ugrani, akkor át lehet, csak arra a tárgyra vagy peremre kell nézni amit el akarsz kapni, ha nem azt egy kis szemmértékkel látod.
Az ellenfélbe azért kell sokat lőni, MERT HA NEM TŰNT VOLNA FEL FEL VANNAK VÉRTEZVE GOLYÓÁLLÓ RUHÁVAL :ĐĐ
A játék nem rajzolva, hanem animálva van.
A háttér pont hogy nincs animálva, elég csúnyán látszik h csak egy GIF kép (főleg a játék befejező jeleneténél).
Ha van hibája, az az hogy rövid és igen, a hosszas liftezés.
Aki nem tudja 5 perc után irányítani Faithet(főhősünk) az szerintem ne játszon semmivel, sőt még a mikrót se kapcsolja be otthon mert lehet elrontja azt is.

Összefoglalva: Az intród gagyi. Még a húgom is jobbat csinálna. A komentálás hangja szörnyűséges. A bemutatásban szó sem esik a sztoriról, vagy hogy éppen mit csinálsz. Bocs a sztoriról nagy vonalakban mondasz pár dolgot, de mind hülyeség. Közel sem mondtál el eleget a játékről.
Tanulság: Ha náthás vagy, nem ismersz egy játékot és low vagy a videókészítéshez, ráadásul a mikrofonod is szar és játszani sem tudsz, akkor eme tehetségtelenségedet ne mutasd be :))

Bocs a kemény kritikáért, de ezzel a szörnyen megkomponált videóval, egyenesen a lelkembe gázoltál.

imre93 2009.06.14. 07:54:42

Hát, nekem is megvan a Miror's Edge csak nekem PC-re , és ne csodálkozz azon hogy nem jelzi a töltényt mert szentem ha te is kikapnál valaki kezéből egy fegyvert te se tudnád, hogy mennyi lőszer van még benne!
Jah és utána lehet járni, hogy miért rakta bele ezt az 'fps' lövöldözős módot (megsúgom neked..:: azért, hogy ne legyen eszméletlenül monoton a játék!)És miért baj hogy nem tölt hanem a liftben kell várni?De minden esetben tetszik a videó 8/10

Smileykiller (törölt) · http://smileykiller.blog.hu 2009.06.14. 08:59:15

nem azért én 3 szor végigtoltam és nem rossz.Az fps részével ne legyen bajod mert full élet hű lehet hogy mondjuk konzolon az irányítás nehézde pc-n nem

konor94 2009.06.14. 09:11:24

szerintem is jó játék .Mondjuk én se tudok kombózni benne hanem csak az alapokat hasnzálom de így is kivittem .

konor94 2009.06.14. 09:13:14

de erre készítek neked egy videóválaszt mert te igazságtalan vagy

Ronin01 2009.06.14. 10:19:20

Beoltani a Mirror's edget. Ez most olyan volt hogy mintha a CoD sorozatot oltanád. Nem éri meg fegyvert használni ? Amikor 6 db kommandós van rajtad akkor egyszerübb fegyverrel azért. Jah igen de ehez tudni kell hogy hogy vedd el a fegyvert és nem csak mellé kapálózni ^^ A liftekben viszont igazad volt mert pl az utolsó pálya körül van 1 lift ami olyan 3-4 percig megy -.-

Smileykiller (törölt) · http://smileykiller.blog.hu 2009.06.14. 11:26:06

A fegyvercselekhez meg használj reflexidőt vagy mit :) bevállik.A fegyók meg értelmesek,mert ha a túloldalon vagy..
A fekete kabátos meg Jacknife.
Lift:ajánlom Zsolti(nagy Mirror's Edge fan és az öcsém) kedvenc fegyverét:Türelem.
És FPS.....Én játszottam a Call of Cthulhu DCoTE nevű játékkal,egyet tudok mondani,megszoksz vagy megszöksz.Igaz,ott rosszabb a helyzet,mint ebben a játékban :)
Én is akarok értékelni!
Graf: pluszplusz.5
Hangzene:szuperduper.5
Játékélmény: ritkaság(PoP FPS ugrabugra),ezért plusz.Ha meg nem tetszik,ne játsz vele,ne idegesítsd fel magad fel rajta,mert akkor rosszabb lessz neked.Én is ha nem értettem valamit,Zsónak szóltam,elintézte.4
Irányítás:Nekem csak jó.Prince of Persia fanatikusok előnyben.4
Végszó:Inkább odaadom a Zsónak.Nem vagyok ebben profi.4.5
Ja igen és még egy-két szó:A semlegesekre karikát helyezz.Úgy még OK is lenne.És aki csak ki akarja próbálni,TÖLTSE LE A DEMÓT.
@Smileykiller: Ja aki ezt írta,az Zso volt.Valami irdatlan fanatikus(futárszem nélkül hardkóron....ehez ügyifogyi kell)

Kutyanmajom · http://drunkenmonkey.blog.hu/ 2009.06.14. 14:59:55

Én i úgy toltam végig kétszer.Futárszem nélkül a legnehezebb módon. Úgy sokkal élvezetesebb és élethűbb. Ott tényleg gyorsan kell reagálni. :) Sztem próbáljátok ki! :D

-=RockerLaLee=- · http://rockerlalee.blog.hu 2009.06.14. 15:14:50

Egy valami nem fogok fel ép ésszel. Minek kell ilyen nagy volumenű, hypeolt játékokról bemutató.
a) Mindenki tudja, hogy mik vannak benne, mert mindenki olvas vagy hall róla valamit.
b) Akinek tetszik az meg is szerzi, és játszik vele.

Vagy ha mégis bemutatót akar belőle az illető, akkor hogy a francba lehet egy azaz EGY azaz egyetlen egy 10 perces videóval elintézni??

Ok, van másik szituáció is. Adott egy mindenki által ismert, népszerű játék, amiért mindenki odavan, az a csúcs, a minden. Neked mégsem tetszik benne egy-két dolog. Ez már inkább videótéma, mint a sima bemutatás. Ebben az esetben két dologra kellene odafigyelni:

Ad 1: Ne olyan dolgokon akadj ki, amin nincs miért kiakadni (pl. nem írja ki a lőszermennyiséget. Kit érdekel? Talán azért nem írja ki, mert nem ez a prioritás.)

Ad 2: Ha "fikázni" akarsz valamit, ismerd meg amennyira csak lehet. Ha egy játékot azért szidsz, mert nem ismered eléggé és emiatt nem világos egy-két dolog (pl. rosszul mondod a történetet), az nem a játék hibája, hanem a tiéd.

@zolee144:
Megélem én azt a kort, amikor az emberek normálisan fognak írni, és ki fogják tudni fejezni magukat OMFG-zés és low-ozás nélkül?

Luc 2009.06.14. 17:10:58

már bocs de miért jelezné ki hány töltényed van??? ÉLETHŰ B MEG...( sry xD)

zolee144 2009.06.14. 19:47:45

@-=RockerLaLee=-: Talán egyszer. Nekem sem ez a stílusom, főleg ha komolyan akarok válaszolni, de az ilyen mértékű tudatlanság bemutatásától elkaptak az indulatok.

Rowlend · http://rowlend.blog.hu 2009.06.14. 21:51:25

videó nem rossz, bár elég fura a mikrofonod, amúgy igazad van a játék másik felétől borzalom aztán a grafika szerintem nem olyan jó, mintha minden centit 5x átsikáltak volna hipóval amúgy picit olyan érzésem volt mintha Otherworldös vidire hajaznál :D de ha nem bocs

.::GAS::. 2009.06.15. 02:22:47

Üdv.Először is közölném hogy lehet hogy felfog idegesíteni az amit írok de mivel engem ez a kis Gameplay felidegesített már csakazért is hozzászólok.
Ez az egész egy nagy Játék fikázás egyéni problémákkal, olyan ostobaságokba kötsz bele amik lényegtelenek, te való életben honnan a rákból tudnád hogy mennyi lőszer van a stukiban amit pont kikaptál egy SWAT kommandós kezéből, eleve miaz hogy kifogyotak a készítők az ötletből... hehe.. nem is tom dúrván 2 évig dolgoztak rajta, szerintem jól áttudták gondolni de mind1, játék élmény feléig jó, hát örülök hogy megfelezted a játékot (igaz nemtom hogy honnan de mind1), de hogy második felétől egy FPS játék és nagyon rossz FPS XD, eleve maga az egész játék FPS, én nemvagyok Mirror's Edge FAN de ezt a játékot nagyképűen lehordtad, nemcsak hogy nemtudsz normálisan fogalmazni (ami rohadtúl irritált hogy 2 mondatot nemtudtál épen összehozni) ha már legalább leszidsz egy játékot baromságokkal mert nem a te szájad ízére lett szabva meg hogy még 12éves fejjel alig érted magát a dolgot akkor legalább valami épkézláb kommentet fűznél mögé, megvallom énse nagyon vágtam hogy mi a francért pattognak agyon tetovált artisták a tetőkön leveleket átadva vagy mi de mind1 mert a játék élvezhető, mert élvezetes, szép a Grafika ami NEM ismétlem NEM megrajzoltnak hanem kidolgozottnak szokták mondani, irányítás is elég tűrhető, de amit te csináltál egy szánalmas lehordás, még csak kisem fejtetted hogy konkrétan mi a baj, csak ien felületes kisgyerekes siralmakat előhozol amik nemtettszenek mert "Jajj hüJe kommandós lelőt, ez szemétség ez szar játék,, hát basszus akkor nejátsz iennel, és mellesleg semmi féleképpen nemondj olyan marhaságot hogy nemajánlod olyanoknak akik csak kiakarják próbálni mert eleve egy játék így kezdődik el hogy "Hűű kiakarom próbálni XY-t,,
Jah és végszónak: Én szerény véleményem szerint ezt a játékot jónak mondom mert élvezhető, igaz eléggé elrugaszkodik az világtól de akkor is jó, meg ezek a problémák hogy nemtudod hogy mennyi lőszer van a tárban ez elég lényegtelen mert nekem mindíg elég volt, én Pl olyan voltam aki állandóan felkapkodta fegyókat és lepucoltam az ellenséget ahol tudtam, hát igen én ien vok xD (Plázában sokkal nyugisabb ha nincsenek "zavaró tényezők,,).
Légszíves necsinálj ilyen ostobaságokat mert szerintem 2-3év múlva te is rájönnél mien marha voltál, és most csakazért se hordalak le a sárga földig mert figyelembe veszem a korodat meg hogy csak egy Pléjer vagy a sok millióból.
Üdv.: .::GAS::.

Jorgam. 2009.06.15. 08:08:52

Nagy vonalakban egyetértek .::GAS::.-al de azért...
GAS
Te nem meghaltál kepten prájszal? :O

AttkA 2009.06.15. 08:58:36

@.::GAS::.: Egyetértek veled.

Amugy én ennek a játéknak nagy fanja vagyok,vagy 20x végigvittem,és még mindig nem untam meg.
Irányítása 10/10
Grafika 9.5/10
Zene 10/10
Élvezhetőség 10/10 (ha pontoznám =) )

Ugyhogy nemértem a fikázásodat...

BB

AttkA 2009.06.15. 09:01:42

@AttkA: Jaj ezt kihagytam:
Attol még hogy nemtudod irányitani,ne fikázd ;)

BB

KoI10 2009.06.15. 10:32:29

hmmm ennek kis koppintás szaga van
pont ezekkel a szavakkal vélekedet a játékról az OW-ben Zoly nem?

Rowlend · http://rowlend.blog.hu 2009.06.15. 13:09:26

@AttkA: Hát Grafika 9.5/10? sok egy kicsit nem? :]

@KoI10: Én is úgyan ezt mondtam

Rowlend · http://rowlend.blog.hu 2009.06.15. 13:12:10

@.::GAS::.: naggyából egyetértek veled, de nem egészen. a Dice télleg kifogyott az ötletekből, ez meglátszik nagyon is. És nem felejtsd TE is csak egy pléjer vagy a sok közül :DD és Ez a gyerek naggyából elmondta hogy mi a véleménye és szerintem igaza is van (nem egy ember mondja még ezt rajta kívül)

Dice maradjon a Battlefieldeknél :)

bbali52 2009.06.15. 13:26:35

elég szarul értékelted a játékot
mint már előttem írták, az első pálya a legjobb, és az teszi különösen izgalmassá a játékot, hogy több helyről lehet ugrálni és hogy a fegyvernek nem mutatja a töltényét
amúgy ha találsz jobb ugrálós játékot, mutasd be

KDavid 2009.06.15. 13:59:51

Nagyon de nagyon le értékelted a játékot és nem tom de lusta vok vissza nézni hogy ki írta Xbox 360 on jobb mint PC n.Minden hova pipát kellet volna raknod mert az egész ugy meg van csinálva hogy beszarsz és az egész FPS es leértékelésed hülyeség ugyanis az egész arrol szólna hogy puszta kézzel harcolnál vele + egyátalán FPS ekben is honan tudnád hogy mennyi töltény van még benne ezt még így furcsáltam amikor kezdtem FPS elni nem tom számolja az emberkénk vagy valamiXDD és a csaj honan tudja ogy mennyi van benne amikor csak úgy elcsorta remélem a lényeget amire gondoltam ki lehet venni abból amit írtam:D

KDavid 2009.06.15. 14:00:40

hogy ki írta,(hogy PC n jobb mint konzolon)*

KDavid 2009.06.15. 14:02:17

nem olvastam el az elözö commenteket ezért sorry ugyan az amit @GAS írt:D

KDavid 2009.06.15. 14:06:01

és Gas egybk azért ugrálnak tetőkön és táskákkal:P mert ők a futárok akik információkat szállítanak ha úgy tetszik eXtreme gyors futárok

KDavid 2009.06.15. 14:10:05

@Rowlend: és szerintem 9.5/10 még kevés is:)
csak tudod felkellene tolni a felbontást a beállitásoknál:D

P. mester 2009.06.15. 15:26:50

Na, látom, hogy itt nem nekem egyedül az a véleményem, hogy ezt a kritikát jól elbasztad:
1:Mutass nekem a való életben olyan fegyvert, ami kiírja neked, hogy mennyi lőszered van még.
2:Tessék megpróbálni szép kerek mondatokat megfogalmazni.
3:Ha téged bosszant, hogy átvált FPS-be, akkor ne FPS-ekkel, vagy FPP-kkel játszál.
4:A játékélmény valóban lehet rossz, ha:
- Tíz órát tolod egyhuzamban.
- A lehető legszarabb beállításokon játszod
- A játék kipróbálása előtt a külföldi kritikákat nézegeted.
Remélem, hogy a következő videódban,ha lesz (remélem, nem) nem a kákánis csomót fogod keresni.

Rowlend · http://rowlend.blog.hu 2009.06.15. 15:51:15

@KDavid: Beszéltek itt a realitásról meg mindenről de a grafika emiatt sz@r :D mer nagyon nem reális, melyik városban ilyen tiszta minden? :)

Raven- 2009.06.15. 16:01:35

Na én annyit akarok mondani hogy ez a játék NEM ismétlem NEM FPS ez FPP(First Person Platform) ezért is nincs HUD a játékban. Az meg hogy nincs kijelezve a töltény az egyáltalá nnem hiba nem véletlenül nincs odarakva. Az meg, hogy kifogytak az ötletekből, hát te nagyon hülye vagy. Én nekem ez a játék marhára tetszett és én NEM pc toltam végig, hanem konzolon. A különbség : 0
Ugyan olyan jó itt, mint ott, sőt én úgy toltam végig hardon, hogy egyszer se lőttem meg senkit se (achievemntért).
Ha legközelebb lehordasz egy játékot, legalább arra figyelj, hogy azt a magyar nyelv és logika keretein belül tedd meg.

zsomoka1998 2009.06.15. 16:59:51

Én úgy tudom hogy NEM kötelező felvenni a fegyvert

lifeguard · http://standbyvideos.blog.hu 2009.06.15. 17:31:41

Hát komolyan... Én még nem játszottam a játékkal, de meg szeretném venni. Hát meg ez a kommenthang... Bosz, de én isz kiszit pösze vadok, és... oppá, leköptem a monitort... Szerintem ha nem tudsz játszani (mert bal... vagy), akkor ne játsz. Sznlm=Szánalom

AttkA 2009.06.15. 17:33:14

@Rowlend: nemhiszem ;)
simán adnék a grafikára is 10 et ha kicsit koszosab b lenne a város,illetve nem ilyen kék lenne :D:D:D (ez az a -0.5 pont:P)
másik: 1280*1024+minden maxon szaggatás nélkül elég jol el lehet vele lenni.

Egyépként nekem nem a grafika a fontos,hanem az élvezhetőség :D

@zsomoka1998: Nem is kötelező.De ha nagyon nagy szükséged van rá,azért jo ha van nálad.

AttkA 2009.06.15. 17:33:51

@lifeguard: :D

Am jolteszed hogy megveszed :P

Rowlend · http://rowlend.blog.hu 2009.06.15. 18:49:45

@AttkA: Nekem se fontos annyira a grafika (bár ha szép az is jó :])
de mindenki itt a Realitásról papol, közbe nagyon nem reális..

Amúgy érdemes megnézni OW-s Zoly bemutatóját, f*szán elmond mindent :D

Legóm@n 2009.06.15. 19:12:54

Hogy kell netről Movie Makerbe importálni videót? Légyszi segítsetek!
A videóról annyit: hülyeségeket beszéltél, és ez egy jó játék.

laczfy87 · http://www.youtube.com/laczfy87 2009.06.15. 19:23:31

@Legóm@n: Először is, ha YouTuberől akarsz letölteni videót, ajánlom a keepvid.com-ot. Itt a YT-s videó linkjét beilleszted, download gomb, majd kiválasztod hogy flv-be, vagy mp4-be töltöd le. De ezt a két formátumot a Movie Maker nem tudja olvasni (a Vegas 9 az mp4-et olvassa) át kell konvertálni pl. Total Video Converterrel. Ezt letöltöd valahonnét (pl. letoltes.com) és megadsz egy kulcsot (ha nem találsz kulcsot, vagy nem mered a lejjebb ajánlott oldalt használni, YouTube-on írj PM-et nekem és adok egyet, itt nem akarom kiírni). A serials.ws-en vannak, de vigyázz azzal az oldallal, ha lehet minél hamarabb zárd be az összes ablakot. Ott a keresőbe beírod a keresendő kulcs nevét és kidobja. Megnyílik egy új ablak, kimásolod ctrl+c, ctrl+v-vel a kulcsot, beilleszted a liszensz ablakba és már megy is. Ezután New Tesk, kiválasztod a kívánt videót, a kimeneti formátumot, Convert Now és kész is.

BlackCrow 2009.06.16. 00:46:57

Nagyon gyorsan fejezd be a videózást,mert nagyon nem megy!

DrHousee 2009.06.16. 08:41:09

vizipipa.eu/

Amúgy végigvittem én is a mirros edget és nem olyan mint amilyennek elmondtad, a lőszerrel kapcsolatos megjegyzéseid meg nem kellettek volna sztem :S

GordonFreeman · http://grandtheftautoiv.blog.hu/ 2009.06.16. 10:46:07

sztem király játék a Mirror's Edge csak a bemutatója szar

AttkA 2009.06.16. 13:28:53

@Rowlend: mondj olyan játékot ami full reális[ne kezdj el sorolni:)]
Külömben is és ha nem reális?legalább játszható :D
Na mind1 ezt most hagyjuk abba ezt :D
@laczfy87: YouTube-ról és Save2PC(Save2PC pro,torrent el,mert csak akk lehet)vel szoktam...minden formátumban letölt.
Ajánlom mindenkinek!

AttkA 2009.06.16. 13:29:45

@AttkA: ezt jol megaszontam: "ezt most hagyjuk abba ezt" :D

Igy akartam:
Ezt most hagyjuk abba :D

KIller -.- 2009.06.16. 22:46:47

Én végigvittem PS3an is meg Pcn is .
És szerintem nagyon jó
Ez a videó nagyon gyenge, minek fikázod a lőszer mutatót ez így reális , és a kombónak van lényege csak te nem tudod használni .

Suen91 2009.06.17. 00:49:07

uhh, kemény oltásokta kapott a srác!
Mostmár kíváncsi vok a videóra...

MultikilleR 2009.06.17. 09:18:12

Ezt az intrót rossz nézni XD!!
A Windows Movie Makerrbe bedobsz néhány képet és kész?

MultikilleR 2009.06.17. 09:19:16

Ezt az intrót rossz nézni XD!!
A Windows Movie Makerrbe bedobsz néhány képet és kész?

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee · http://jatekertelkelesek.blog.hu/ 2009.06.17. 09:46:37

@MultikilleR:
Igaz, Adobe After Effects-el jobbat lehet csinálni az tény...

Szerintem is a lőszermutatóval nem kellene kikezdeni, szerintem örülj hogy van néhol célkereszt.

@Legóm@n:
Használj inkább Sony Vegast , sokkal jobb...

Wolfi24 2009.06.17. 11:28:36

@Tekike: Én is Sony Vegas-t és After Effect-et használok. Jó párosítás. Na megyek vissza csinálni a videómat mert a soha nem leszek vele kész. ^^

Navajonki 2009.06.17. 17:47:34

@Rowlend:
lehet te a történettel kevésbé avgytisztában, de ez a JÖVŐben játszodik, afféle "tökéletes világ"-ban, és azért ugrálnak a tetőkön mindenféle tetkós csáveszek, mer információt szállítanak (ugyanis a hatóságok mindent lehallgatnak stb...)
Sztem a grafikája lazán kaphatja a 10/10-et.

Ja és remélem ettől csak jobb videóid lesznek (nem lesz nehéz megütni ezt a mércét :)

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee · http://jatekertelkelesek.blog.hu/ 2009.06.17. 19:11:49

@Wolfi24: Neked az már szent hogy jó az első videód , valami tökéletes :)
@AttKA: Te szoktál lenni a GOP Jail-en CS:S-be? XD

SuperGalaxys · http://clonestories.blog.hu/ 2009.06.17. 20:53:03

Azt csinálja amit én. Letörölte. Hát, én már nem nézem meg... De ahogy elnézem ezeket a kritikákat...

greenguy747 · http://greenguystudios.blog.hu/ 2009.06.20. 21:23:22

Athemil bácsi,nem úgy volt,hogy x360-as vidiket nem tesztek ki?

Nanonash 2009.06.22. 12:21:12

törölve lett sajna

Bozont1987 2009.07.11. 11:25:40

Nekem van egy olyan problémám, hogy amikor Kate-et kellett megnézni mi van vele, kijutok az épületből felvettem a dobozt, bementem a liftbe, tölt a játék és ott kilép a főmenübe és nem enged tovább. Visszadob az uccsó mentett pontra. Kérlek segítsetek nekem. Köszönöm.
süti beállítások módosítása