Akik videókat küldtek be...

Bónusz videó estére: Baaad Movies - Ong bak 2

2009.09.06. 22:04

Ezt a videót csak linkben teszem ki, mert nem igazán kapcsolódik az oldal témájához. A videóban az Ong Bak 2 c. film (szerintem) nagyszerű bemutatását láthatjátok :) Azért tettem ki ezt a videót, mert a film elemzése után láthattok egy rövid játékbemutatót értékeléssel együtt. Jó szórakozást kívánok: Link a videóhoz.

Szólj hozzá!

Tűzoltó: Midtown Madness 2

2009.09.06. 14:39

Egy kicsit terjengősre és vontatottra sikerült a videó. Ezen felül még össze-vissza is volt, pl a végén bemutani az egyébként teljesen felesleges felbontásokat meg hasonlókat.. tényleg rengeteg időt voltál a menüben. Illetve kedvenc vesszőparipám: ANGOL KIEJTÉS! Nem is írom már. Vannak hangos szótárak az Interneten, nézzetek utána. Ti is tanultok, mi meg nem röhögünk rajta.
Értékelés: 3  /  5
(RockerLaLee)

14 komment

Freeware Játékbemutató - SW: Battle of Yavin

2009.09.05. 14:56

Kellemes bemutató. Kellemes és szórakoztató. A stílusod emlékeztet Józsiéra (régi RPCJr. fanoknak ismerős lehet a név), de illik a videóhoz. A sorozatod egyébként szerintem remek hiánypótló: van már mindenféle jó, rossz, flash játékokat bemutató sorozat, de freeware.. nos tudomásom szerint te vagy az első. Ez annyiból jó, hogy a bemutatott játékot mindenki ki tudja próbálni. Jelen videóval egyetlen apró problémám volt, hogy az első felében kicsit sok üresjárat volt, de a vége kárpótol érte. Gratula, csak így tovább!
Értékelés:  4  /  5
(RockerLaLee)

7 komment

Hírek és egyéb

2009.09.04. 21:52

1. Videókészítőknek:

Mivel páran emlékeztettek rá, hogy kitehetném már a videójukat, ezért ismét elmondom: nem kell félni, ha kaptatok visszajelzést az email címetekre, hogy igen, kint lesz a videó, akkor már be van táplálva a bejegyzések közé :) Pont azért döntöttem úgy, hogy minden üzenetre válaszolok, hogy ne legyenek félreértések :) Egyébként ha nem kerül be videó, arra is válaszolunk, szóval tényleg nem kell aggódni :)

Néhány levelet a spamok közül szedtem ki... Gmail sux, nemtudom, hogy miért tette oda, úgyhogy ezúton is szeretnék elnézést kérni azoktól, akiknek ez miatt később került ki a videójuk mint kellett volna. Szóval egyezzünk meg abban, hogy ha 7 napon belül nem kaptok visszajelzést, hogy kint lesz-e a videótok vagy sem, akkor nyugodtan küldjetek egy újabb üzenetet :) Persze várjátok ki szépen a 7 napot :)

Egyébként a videókat az alábbi rendszer szerint tesszük ki: olyan sorrendben teszem ki a videókat, amilyen sorrendben beküldtétek. Szóval ha 2 hét múlva kerül ki csak a videótok, az azért van, mert igen, annyi videót küldtek be előttetek. Akadt egyébként arra is példa, hogy egy videós egyszerre több bemutatót is küldött be. Ezt úgy oldottam meg, hogy a videóit más-más időpontokban tettem ki. Szóval ezért sem kell reklamálni :)

Ha bármelyikőtöknek van weboldala, és még nincs kitéve a linkblogba, akkor nyugodtan lehet írni, hogy ezt meg amazt az oldalt tegyem ki. Sokan vagytok, szóval jobb ha ti szóltok nekem a blogotokról :) Az is elképzelhető, hogy ha küldötök be videót, és a blogotok még nincs a linkek között, akkor a videótok alá (ill. fölé, mert az az én helyem :D) irok pár sort a blogotokról :)

A Maximum Games megújult, itt egy link az oldalukra. Ezen kívül mondták, hogy tagfelvételt tartanak, szóval lehet jelentkezni az oldalukra.

Ha bármilyen egyéb ötletek van bármivel kapcsolatban, akkor is írhattok :)

2. No. blog

Kb. 2 hónapja 5 videós kollégámmal alapítottunk egy saját blogot. A mai napon egy új tag csatlakozott hozzánk. A blogon random bejegyzések találhatók (leginkább vicces videókat teszünk oda ki), vmint az új tag érkezésével most már Live Show-kat is nézhettek :) Bővebb infó itt.

3. Kérdezz felelek videóm

Elkészítettem az első kérdezz-felelek videót, akit érdekel, az itt megnézheti. Kérdéseket lehet nekem feltenni bármilyen témával kapcsolatban.

6 komment

Kommander - Donald Duck

2009.09.04. 18:14

Elég 'érdekes' videó. Elég sokszor belegabalyodsz a mondanivalódba, nehezen tudod kifejezni magadat, és kb. egy perc után mutatkozol be. 2000 környékén, amikor ez a játék megjelent, minden játéknak ilyen grafikája volt, úgyhogy nem 'fair' szidni ezt. Az okot, amiért a játék egyszer 2D-s másszor 3D-s, úgy hívják: változatosságra való törekvés. Mit vársz az ellenfelek intelligenciájától egy platformjátékban? Nem is tudom, hogy mondjam.. Nekem ez olyan videónak tűnik, hogy leültél játszani, miközben ment a Fraps és ennyi. Semmi konkrét, csak össze-vissza, ami eszedbe jutott.
Értékelés:  2,5  /  5
(RockerLaLee)

20 komment

Terrorist Takedown Játékbemutató 2. rész

2009.09.03. 18:10

Ez már igazán hiányzott! Egy mondhatni 'oldschool', régi-freddyD-s stílusú ráadásul City-s játékvideó! Összességében jók voltak a poénok, bár néhány kissé erőltetett volt (pl. a korlátos). A magyartalan kifejezéseket / szavakat nem számítom be hibának, mivel tudom, hogy nem Magyarországon laktok.
Értékelés:  4  /  5
(RockerLaLee)

11 komment

Freeware játékbemutató - KKrieger

2009.09.02. 06:19

Újabb első videós a láthatáron :) Gratulálok, nagyon jól sikerült ez az egész videó, egyszerűen tökéletes :) Csak így tovább :)

Othala

11 komment

süti beállítások módosítása