Akik videókat küldtek be...

Deyan Games Bemutatja: Street Sesh

2009.11.01. 08:28

Gratulálok, ez egy jó bemutató lett, szépen választékosan beszélsz, és elmondasz minden lényeges dolgot a játékról. Már épp arra gondoltam, hogy ez egy minden szempontból tökéletes bemutató lett, csak aztán elérkeztem ahhoz a részhez, amikor a hibákról kezdtél el beszélni. Annál a résznél mintha egy kis törés, szakadás következett volna be a videó minőségében. Kicsit túljátszottad a szereped, és a "Mi van?" részek se jöttek be igazán. Ráadául azt is érezni lehetett, hogy részenként vetted fel a szinkront. Az nem baj, ha nem egyszerre veszed fel az egészet, viszont arra ügyelj, hogy ne lehessen nagyon hallani. A Movie Maker-es mondatodat és a szidást kihagyhattad volna. Fogadj meg egy hasznos tanácsot: felejtsd el a Movie Makert. Térj át más vágóprogira, ha kell segítség akkor bátran írj. A dúdolás utáni rész viszont fokozatosan kezdett jobb lenni, sőt a végén ismét minőségi alkotás lett.

Értékelés by Othala: 7/10

32 komment

GFPC - Prototype

2009.10.30. 13:09

21 komment

Címkék: prototype

Cheap Games: Lego Racers

2009.10.29. 14:51

A második videód már sokkal jobb lett, örülök a fejlődésnek :) A menüben kicsit sok időt töltöttél, különösen az autó építésénél húztad az időt. Sokkal gyorsabban is meg lehetett volna oldani. Annak viszont örülök, hogy a hangerőre ez úttal jobban ügyeltél és a játék hangja se túl hangos (bár még egy picivel lejjebb vehetted volna). 6 perctől viszont érezni a váltást, és a hangerő ismét ordít, nem mindig hallani a hangod tőle. Az ezt követő rész már tetszett, szépen beszéltél a játékról és a versenyről. Arra viszont még megkérnélek, hogy plz ne jelentsd be ha vágsz. Észrevesszük azt magunktól is.

Értékelés by Othala: 5/10

14 komment

Címkék: lego racers

Punisher játékbemutató 2. rész by Loki

2009.10.28. 11:45

20 komment

Cheap Games: Operation Dog Tag

2009.10.27. 11:54

Rögtön kezdeném azzal, hogy halk lett a videó. Állits a beállitásokon vagy utólag told fel a hangerőt. A te videódról is az a véleményem, hogy kezdhetted volna azzal, hogy mi a játék lényege. Igy gameplay szaga van, csak arról beszélsz, amit látunk. Próbálj meg több különálló részt felvenni, azokat megvágni, és úgy beszélni. A játék hangját felvehetted volna... Nem vagyok benne biztos, de én úgy vettem észre, hogy egyszerre játszottál és vetted fel közben a kommented. Ha így volt, akkor ezen próbálj változtatni. Először vedd fel a játékot (ugye hanggal együtt), és utána vedd fel a szinkront. Ezzel a módszerrel ez nem teljes értékű bemutató, csak egy gameplay videó. Azt azért meg kell jegyeznem, hogy szépen és folyamatosan beszéltél :) Egy zenével aláfestett rész szerintem mindig jó ötlet, de az nem mindegy, hogy hogyan van megoldva. Te itt is csak egy összefüggő részt adtál be. Sokkal élvezetesebb lett volna, ha rövidebb jeleneteket vágsz össze. A bemutató végére hallom már tettél be játékhangot. Viszont rosszul megoldva, ugyanis túl hangos a játék hangereje. Ezen szintén a vágóprogramban lehet finomitani, kérlek ne feledkezz el róla.

Értékelés by Othala: 3.5/10

18 komment

luckeY gameS - Metin 2

2009.10.26. 06:54

Összességében véve nem lett rossz bemutató, viszont az elejét kezdhetted volna azzal, hogy mi a játék lényege, és egyáltalán miről van szó. Személy szerint nem ismerem ezt a játékot, és a bemutatódból nem derült ki igazán. Úgy vettem észre, hogy igazából csak részeket ragadtál ki, és azokról beszéltél. A videó vége kicsit unalmas volt, valamint hol marad az elköszönés? :) Ok, szövegesen kiirtad, de szóban is illene elbúcsúzni :)

Értékelés by Othala: 6.5/10

 

Egy rövid hír, ami nem a videóhoz kapcsolódik: Elindult a Play-On nevezetű blog. Ha gondoljátok, nézzetek fel az oldalra, mert tagfelvételt tartanak :)

50 komment

süti beállítások módosítása