Akik videókat küldtek be...

Worldshift videóteszt by Maximum Games

2009.11.15. 19:33

Az intród szerintem eszméletlenül jó lett :) A játékot kellően felvezeted, és szép, összeszedett amit mondasz az egész bemutató alatt. Azt azért megjegyezném, hogy a hangerőre te is figyelj oda. A játék hangját kicsit lejjebb kellett volna venni, mert nem mindig hallom tisztán a hangod. A "falbamenős" bugon ne akadj ki, más játékokban is vígan átgyalogolnak a terepen :)

Azt nagyon sajnálom, hogy ennyire rövid lett a videó :( Pár dolgot emlitesz csak meg, amiből számomra kevés dolog derül csak ki a játékból.

Legközelebb beszélj többet és kevesebb legyen a videós rész. Aki mást mondd, arra No. hallgass :)

Mivel rövid volt, 5/10

Othala

11 komment

ĐeyaN GaMe$ bemutatja: Under Arms (1. rész)

2009.11.14. 05:57

Na, gratulálok, ez úttal már szinte teljes mértékben meg tudlak dicsérni a bemutatód illetően :) Már az előző is jó volt, de ez talán még jobb is lett.

Júj, a sárga vér az nagyon durva :) Hiába flash játék, de azért a vér színe mióta sárga??? :D Az megy egy dolog, hogy a németek ennyire az erőszakos játékok ellen vannak... De attól még a vér vagy legyen piros, vagy ne vérezzen a hulla.

A videóba az úttal nem kötök bele, mert nincs is nagyon miért. Ok, páran emlitették a nyelvtant, de szerintem az sem volt vészes.

Ha a bemutatónak van 2. része is, akkor ne a bejegyzéseknél linkeld, hanem küldd be email-ben.

Értékelés: 9/10

Othala

27 komment

GAM kritika Star Wars The Clone Wars RH 1.rész

2009.11.13. 12:54

Minden videó köszönéssel kezdődik. Plz ezt legközelebb pótolni! A hangod unottnak tűnik, mintha nem igazán érdekelne téged az egész. Én csak a Star Wars filmeket láttam, a játékokról meg egyébről nem tudok véleményt mondani. Az egyik SW fan ismerősöm szintén megnézte ezt a videót, és fogta bizony a fejét, mert szerinte sok mindent helytelenül mondtál. Ismétlem, én nem vagyok ezzel kapcsolatban képben, úgyhogy csak annyit tudok mondani, hogy picit jobban nézz utána.

Ami a technikai dolgokat illeti: Sokszor hallani, hogy nem egyszerre vetted fel a szinkront. Ezzel alapjában véve nincs gond, viszont arra figyelj, hogy ne lehessen hallani a váltást. Ezt vágóprogramban megteheted úgy, hogy a halkabb hangsáv hangerejét feljebbnyomod.

Az ellenfelek nem is szörnyek, nem is robotok, hanem droidok :)

A bemutató összességében nem volt rossz, talán kicsit az "engem ez nemizgat" hangnemen kéne  változtatni :)

Értékelés: 7/10

Othala

28 komment

Senshi Inoue - Left 4 Dead 2 demo bemutató (2)

2009.11.12. 11:13

5 komment

Gamecsászár Játékbemutatók: Lego Racers 1 vs Lego Racers 2

2009.11.11. 15:50

29 komment

Pc Játékok Elemzés: MoH: AA Spearhead ep3

2009.11.09. 15:50

Ráadásként egy rövid hir: A Good-Games-en, október 30-ától elindult a Kritikus tagfelvétel. Ha értesz a játékokhoz és a videókhoz akkor nézd meg az alábbi linket: http://good-games.blog.hu/2009/10/28/good_games_tagfelvetel_kritikus_okt_30_nov_29

11 komment

süti beállítások módosítása