Akik videókat küldtek be...

Torchlight videoteszt

2010.01.05. 11:10

 

A mikrofont szokni kellett. Kicsit furcsa volt, bár igazából tiszta volt a hang, és ez a lényeg. A 'törilecke' alatt még nem kellett volna elkezdeni a játékot, viszont jó ötlet volt a Diablo történetét elmesélni, hiszem elég szorosan kapcsolódik ehhez a játékhoz. Sok mindent elmondtál a játékról, lényegretörő volt a kommentár, üresjáratok és mellébeszélés nékül, gratula. Egyetlen aggályom, hogy a játékjelenet nem passzolt a mondanivalóhoz: bemutathattad volna például a kasztok felsorolása alatt magukat a kasztokat is, bár tudom, hogy ez a mondanivaló / látnivaló szinkronban nem léte a videó 'kritika' jellegének köszönhető. Ez van. 

Értékelés:  4  /  5
-= LaLee =-

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rosszpcjunior.blog.hu/api/trackback/id/tr631603124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

McKenny 2010.01.05. 14:32:47

Kezdem az elejénél :D

A videó összességében nagyon jó, bár rendszerezhetnéd a mondandódat, sajnos végére hagytad pl. a petet, amit az elején kellett volna.
A szókincsed picit bővítsd, és írj fel magadnak előre jegyzetet, amit úgy mondj fel, hogy a magad előnyére váljon, de ne keltsen olyan érzetet, mintha könyvből olvasnád.
Sajnos a mozgókép sem volt változatos, majdnem végig egy helyen mozogtál, ha több felvételt vennél fel, minőségibb lenne az anyag.
A bemutató egyébként jó lett, nagyon sok dolgot el tudtál mondani ez alatt a rövid idő alatt, és legalább láttunk egy kis gameplay-t is :).

Burrog 2010.01.05. 16:09:31

Hát üdvözlet! Szerintem ez egy nagyon jó bemutató volt! Úgyvélem minden remek lett a videóban én semmi problémát nem észteltem ! Ahogy megnéztem a videód egyből meg jött a kedvem ehez a játékhoz : ) . Szóval csak gratulálni tudok! 10\10 így tovább! : )

Atilye · http://pcjatekokelemzes.blog.hu/ 2010.01.05. 23:08:04

Nagyon jó vidi volt! :D Bár a vidi kzepe felé kicsit hadartál de sebaj:)

eddyvaok 2010.01.06. 20:29:43

Hogy lehet elkuldeni a petet hogy eladja cuccokat? :D am a vidi tenleg jo e s game is :P

G}{osT 2010.01.07. 16:26:50

@eddyvaok: A pet tálkája mellet van jobb felső sarokban :D
És köszönöm a kommenteket :D
süti beállítások módosítása