Akik videókat küldtek be...

Gamecsászár Játékbemutatók - Mafia 2. rész

2010.01.06. 17:04

Hát korántsem hibátlan a videó, viszont jó benne, hogy 'bemutató' jellegű :)
Igazából nem tudok sok újat mondani, az egyik kommentelő egész részletesen leírta és nagyjából egyetértek vele. Annyit mondanék, hogy a 4. küldetésnél érdemes a házba indulás előtt kilőni a sárga autó kerekét (úgy, hogy le is essen), így nem fog elmenekülni, hanem csak ott fog toporogni és könnyen le lehet lőni.

Értékelés: 2,5  /  5
-= LaLee =-

 

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rosszpcjunior.blog.hu/api/trackback/id/tr521609368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TJ (GCS) · http://gamecsaszar.blog.hu 2010.01.06. 18:17:06

hát nem a legjobb videónk.
Kösz hogy kiraktad Othala

penge96 2010.01.06. 18:50:49

@EJ&TJ: Szerintem jó videó lett, még akkor lehetne jobb ha egy KICSIT választékosabban beszélnétek, de nem kötelező, stílustól függ...

RolandD 2010.01.06. 20:12:55

jó lett a vidi. szerintem jó ahogy beszéltek. am megöltétek a "boxos" emberkét. :D de ha van másik is pl.: az ikre xD de amugy jó

Santi-san 2010.01.07. 19:27:46

Ezio is legyen majd a háttérben :D

Đäinn 2010.01.08. 00:47:08

Háát.. nem tudom,hol lett ez jó videó.. :D De ti tudjátok.. akkora hülyeségeket beszéltek,hogy az már fáj.. :D Az első videóba nagyon tetszett,mikor a sikátoros menekülős részt fikázzátok.. :D Méltatlan a játékhoz? Ehh.. Szerintem inkább ti nem értetek ahhoz,hogy egy sztorit hogyan kell jól felvezetni.. :D Aztán,még az első videóhoz: A pénzbehajtós pályán,miért lenne hülyeség már dobozokon felmenni?! Mondjátok már meg.. Szerintetek majd tárt karokkal,nyitott ajtókkal fognak fogadni,mikor túszt ejtettek..? :D Mellesleg ha a való életben találnátok magatokat ugyanezzel a helyzettel,nem tudom,mennyire tartanátok baromságnak felmászni a dobozokon az emeletre,és úgy bejutni.. gondolom baromira büszkék lennétek magatokra,hogy mennyire okosak voltatok,hogy ezt ki tudtátok találni :D Aztán;Nehézkes autó irányítás..? Nem nehézkes,csak realisztikus. REALISZTIKUS! Bár gondolom ezt hiába magyarázom olyanoknak,akik valószínűleg GTAkon nőttek fel,mert ott 250el veszem be a 90 fokos kanyart.. :D Aztán..ebbe a videóba is voltak bolondságok bőven..Nem is tudom hol kezdjem,annyi volt.. :D De ami mindent visz,az abszolút a Hoteles pálya..Na ott azt hittem,sírva fakadok.. :D Magyarázzátok meg nekem,hogy mért hülyeség a portára rakni az igazgatói iroda kulcsát? Ez nem fér a fejembe.. Nem azért,de MINDEN hotelban a PORTÁN tartják az ÖSSZES kulcsot. Jaa.. de nektek,kik GTAn nevelkedtek,ez már TÚL logikus,hogy benézzetek a portára a kulcsért.. :D Mert ugye GTAban egy darab küldetés céljából fontos zárt ajtóval nem találkozni.. :D Aztán... ott van még az őr,kit bent találtok; Nem hinném,hogy ti azért egy köteg pénzt,és egy rakat igencsak fontos dokumentumot őrizetlenül hagynátok... :D Gondolom,a 3. videóban az lesz a nevetség tárgya,mikor a Villába kell betörni,hogy ellopjátok a bizonyítékokat,hogy miért széfben tartanak pár papír darabot?! És szerintem még abba is bele fogtok kötni,hogy miért köröz a házban a bejárónő,mikor van egy csomó őr kint.. :D:D NA térjünk vissza a hoteles pályához: Minek kellett kihangsúlyozni,hogy a 4.ről ugrott ki az ablakon? Azért,mert a kemény 1 emelettel lejjebb lévő tetőre érkezik,és ebbe már bele kéne halni :D?
Ezeket nem bántásként írtam,hanem azért,hogy jobban átgondolhatnátok,miket mondtok! Tök logikus dolgokba köttök bele..de pl azt a bugot már meg sem említitek,amikor lelövitek a hotel igazgatót,és aztán a székben ülő őrt lelövitek,ami aztán átesik a fotelen..na,az ilyen dolgokba miért nem köttök bele? Vagy nem szúrja ki a szemeteket..?
Na jó,már eleget szövegeltem,gondolom el se fogjátok olvasni.. :D A lényeg a lényeg,hogy van még hová fejlődnötök!

TJ (GCS) · http://gamecsaszar.blog.hu 2010.01.08. 12:13:39

@Đäinn: Köszönöm szépen nagyon korrekt kritikát írtál ami azt illeti mindenki azt hiszi egyből hogy fikázzuk a játékot mert 1-2 hibáját megemlítjük és most hogy kitérjünk a te belekötési pontjaidba
1. utólag télleg furcsa hogy kihangsúlyoztuk a dobozlépcsőt.
2. autók irányítása : a később elérhető autók nem olyan irányíthatalnok mint a játék korábbi szakaszaiban. Lehet hogy realisztika de ha később jobban irányítható autók vannak akkor miért nem lehet ilyeneket vezetni a játék elején.
3. Szerintem igenis belefért volna ebbe a nagyszerű játékba egy olyan apróság hogy menj le a portára a kulcsért.

Válaszolgathatnék neked a belekötésekbe napestig mindenkibe bele lehet kötni valahogy.
Mindenesetre köszönöm a kritikát.
Ja és lehet megdöbbensz de nem szeretem a GTA-t.

Đäinn 2010.01.08. 14:14:12

@EJ&TJ: A későbbi autók talán azért lettek valamivel jobban irányíthatóak,mert azok későbbi évekből származnak,nem..? Ugyanis a játék elején,ha jól emlékszem,még csak 1938-ban járunk,de később már 1940-be is elérünk,és itt már szemmel láthatóan is modernebb autók vannak.
És persze,hogy belefért volna,hogy kiírják,de azért mégse nyalják már ki a játékos seggét,legalább gondolkozzon is egy kicsit :) Tényleg megdöbbentem,hogy nem szereted a GTA-t :D Manapság mindenki arra van rákattanva.. főleg a San Andreasra. Nem tudom miért,az egész csak egy hatalmas bugtenger,és itt meg szidja mindenki a Cityt,hogy milyen bugosak a játékaik.. Érdekes,összesen eddig egy bemutatót láttam a San Andreasról,ahol a bugokat mutatták be,és nem emelték égig. És nekem ne mondja senki,hogy ennyi bug felett nyugodtan el lehet siklani,mert hogy milyen játékélménye van..az valóban nem lenne rossz,de az,hogy mindenféle realisztikát nélkülöznek az egész játékban,ráadásul hogy még bugos is,az engem egy kicsit taszít.
Amúgy meg bocs,hogy az előző kommentemnek kicsit sértő hangnemű volt.. De hirtelen tényleg nem tudtam hová tenni ezeket,amiket megemlítettél/megemlítettek,és bevallom kicsit fel is háborodtam rajta.. Szóval bocs :)

TJ (GCS) · http://gamecsaszar.blog.hu 2010.01.08. 14:36:34

@Đäinn: semmi baj. örülök hogy meértettük egymást.
Szerintem amúgy nemsokára jön néhány értelmes azzal hogy hogy merted fikázni a san andreast (szerintem igazad van) úgyhogy készülj:D
süti beállítások módosítása