Akik videókat küldtek be...

Killah & Koponya - Állati játékok - Killing Floor Vol.2 B part

2010.02.05. 07:12

Koponya beszólásaiért én kérek elnézést. Killah videója ugyan, de ő sem tehet róla, hogy Koponya ilyen :) Ez a mai videó kicsit úgymond tartalmatlanabb, meg átment hülyéskedésbe, de ez csak azért van, mert még a tegnapi rész folytatása (ugye egyben vették fel és szét kellett vágni az időkorlát miatt). A véleményem a két videóról egyébként az, hogy egész jól összehozták igy közösen, csak Killah többet beszélhetett volna, elvégre az ő vendége volt Koponya, nem pedig forditva :) Még az előző rész elején furcsa volt kicsit a beköszönés, sztem hülyének néztétek őket ez miatt :P Végülis nekem már nem tűnik fel, mert jól ismerem őket, és a rendszeres beszélgetések közben megszoktuk, hogy egymást parodizáljuk és egymás szavába belekötünk :) Jó, az tény, hogy egy igazi bemutatóba ilyesmi nem nagyon illik oda, de hát istenem :) A két rész (ahogy ez a videóban is elhangzott) igazából apróbb kiegészítésekből tevődik össze, Killah egyik előző videójából kimaradt részeket tartalmazza.( Köszi O az "eligazítást" <3 - KB') 

Megindult a blogom: http://killahokorsegei.blog.hu/

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rosszpcjunior.blog.hu/api/trackback/id/tr21704554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ARSENAL4EVER 2010.02.05. 15:54:21

"Álmodjatok székletet"-ez kurv@ nagy.Nekem ez a videó is tetszett.Ne így tovább, most már rendes videókat csináljatok.

Killah · http://killahokorsegei.wordpress.com/ 2010.02.05. 22:31:03

@ARSENAL4EVER: Alap csak egy beteg videó volt. aztán mi tényleg hozzá vagyunk szokva hogy egymást szekáljuk. a következő már kész van az egy olyan ahol egyedül vagyok, és valamivel értelmesebb XD. ez egy olyan videó ami először még talán vicces is, de többször már nem.
süti beállítások módosítása