Akik videókat küldtek be...

RPCJr. Oscar 2010 (eredmény és értékelés)

2010.05.16. 12:36

Legjobb Blog:
  1. Good-Games
  2. YeshNo. Blog
  3. Othala-Senshi Blog

Közönségdíjas videó:
  1. Senshi (Stubbs the Zombie) - 19,1 %
  2. $a$ (Metro 2033) - 14,5 %
  3. Bighouse (Wolfenstein) - 12,8 %
  4. Reactor (Dawn Rider) - 11,1 %
  5. BlackSheep (The Punisher) - 10,2 %

Legjobb Intro:
  1. Reactor (Lambda Team)
  2. Bighouse (Rossz Mozifilmek Sorozat)
  3. $a$

Legjobb kritika: killzone2 (God Of War 3 kritika)

Legjobb bemutató:

Othala:
 1. Senshi
 2. BlackSheep
 3. Reactor
 4. Bighouse
 5. $a$

Killah:
 1. $a$
 2. Senshi
 3. BlackSheep
 4. Reactor
 5. Bighouse

LaLee:
 1. Bighouse
 2. $a$
 3. Reactor
 4. Senshi
 5. BlackSheep

EZEK ALAPJÁN A VÉGLEGES EREDMÉNY:
  1. Senshi (Stubbs The Zombie)
  2. $a$ (Metro 2033)
  3. BlackSheep (The Punisher)
  4. Reactor (Dawn Rider)
  5. Bighouse (Wolfenstein)



Az értékelések:

 

  • Ingyen Letölthető Játékok Sorozat: The Last Dance (Kill14) 

Az első beküldött videó volt, erre emlékszem. Igazából a videó rendben volt, a kommentár is jó volt. A végén az outronál a fényképes megoldás tetszett. A játékválasztás igen jó volt, egy 10 perces videóra leginkább tényleg egy ilyen "kis" játék illik. Mindenképp videózz tovább :)

  • PC Játékok Bemutatás: Unreal Tournament 2004 (ldani)

Az első videó, amin meglepődtem. Megmondom őszintén a sorozat címéből, illetve a fiatal hangod alapján nem sok jóra számítottam, de kellemeset csalódtam. A videó szerkezete tetszett, a kommentár jó volt. Talán az egyik zenés betét helyett beszélhettél volna még kicsit a fegyverekről, járművekről is. Csak így tovább, szép munka volt.

  • Good or Shit Sorozat: Watchmen (Czékmán Bendegúz)

Az előző videó befejezése után, itt kicsit alább hagyott a lelkesedés. Az egész videó alatt hadartál, néhol igen nehéz volt érteni, amit mondasz. Hogy vendégszereplőt hívtál a videódba, jó ötlet, nincs vele gond. Viszont ilyenkor próbáld meg többet beszéltetni a vendéget, több kérdést tegyél fel neki, illetve ő is próbáljon meg ne 1-2 szavas mondatokkal válaszolni. Amivel még gondom volt az a videó hossza, ami ha jól emlékszem 4 perc körül volt. Habár említetted, hogy ez a bemutató első része csak, mindenképp mindkét résszel kellett volna nevezni, akár a másik szereplőt, ellenfeleket, stb.. jobban bemutatva .Legközelebb figyelj ezekre és nem lesz gond.

  • Theo's Blog: Fahrenheit (Theo)

Amikor az elején említetted, és érzékeltem is a hanghibát kicsit húztam a számat, de a videó közepe felé erről meg is feledkeztem, mert eléggé magával ragadó volt a videó. Lehet, hogy csak nekem, mivel nem nagyon érdekelt korábban ez a játék, de meg kell, hogy mondjam a videód remek kedvcsináló volt: szuper jelenetek, szuper kommentár, szép munka volt nagyon, csak kár a hangért :(

  • Lekvár Bemutatja: Race 07

Áh, Lekvár az autók mestere. De tényleg, a videóidból kitűnik, hogy nagyon érdekel és értesz is az autós dolgokhoz, ez dícsérendő dolog. A videóban is profi a kommentár, részletes volt a szerkezet is. Egyetlen gond talán az volt, hogy egy kicsit sokat voltál a menüben, de ennek ellenére remek és kedvcsináló videó volt.

  • Armadillo Run (ttony33 / Katamori)

A videó, amire különdíjat adtam. :)  Egyrészt nagyszerű a témaválasztás: ha én neveztem volna, én is egy kicsi, de nagyszerű játékot mutattam volna be, mint pl. az Armadillo Run. Másfelől jól bemutattad a játékot, szerintem rajtam kívül más is kedvet kapott ehhez a játékhoz, ami a jó szerkesztésnek és a kiváló kommentárnak volt köszönhető. Gratula tényleg, szerintem csinálj még bemutatókat!

  • Dawn Rider (Reactor)

Ide nem tudok mit írni. Reactor-bemutató. :)

  • Garry's Mod (MediEvil)

Egy igen sok mindenre kiterjedő bemutató volt, látszik, hogy nagyon értesz hozzá. Az első videó egy picit unalmasabbra sikeredett a másodiknál, talán a fegyverek bemutatása nem kellett volna (mivel ez inkább a Half-Life 2-höz tartozik, szerintem). A második részben a repülő kád viszont, kárpótolt mindenért :D

  • PC-Console: Karib-Tenger Kalózai (Devod)

Szintén meglepő videó volt. Nem hallottam még rólad korábban, de az első 2 perc után rájöttem, hogy ez hiba volt. Pörgős, szórakoztató videó volt az elejétől a végéig, rendesen bemutattad a dolgokat, a kommentár is szuper volt. Mondhatni old-school bemutató volt. Csak így tovább!

  • Stubbs the Zombie (SenshiInoue)

Ide sincs mit írnom. Két díjat is nyert. :)

  • MHK TV: Metro 2033 (Dante és Vergil)

Nem kevés munka lehetett ebben a videóban, épp ezért a szerkezete, felépítése jó volt. Az, hogy ketten mutattátok be, az szintén jó ötlet volt. Viszont egy nagy hiba volt, ami lehúzta az összképet, mégpedig a hang. A jelenetek és a kommentár hangereje között hatalmas különbség volt, illetve a kommentár hangereje folyton váltakozott: hol érthető volt, hol pedig alig hallható. Erre legközelebb figyeljetek oda, mert nagyon sokat dobott volna a videón, ha jó a hang is.

  • MeTReXey Team: Guitar Hero 3 (Luckey)

Hál'Istennek rengeteget fejlődtél a cod2gamer96 korszak óta. A kommentár eléggé olvasás-gyanús volt, de legalább igényes volt. Valójában tényleg elmondtad a játék lényegi részét, viszont a megvehető dolgokról, hasonlókról még mondhattál volna pár szót.

  • The Punisher (BlackSheep)

A videó első percében már megadtad az alaphangulatot, fenomenális videó volt. Mind a stílusod, mind a bemutatott játék abszolút szuper volt, ráadásul a The Punisher egyik kedvenc játékom, tehát ismét pluszpont. Csinálj még játékbemutatókat, megéri :)

  • TMC Videójátéktesztek: World War Alpha (syforceHUN)

Nem baj, ha hosszú egy intro, főleg ha egy ilyen Oscaros különkiadásra szánt videónál van ez. Viszont egy majd 3 perces intro elején legalább NE írd ki, hogy "Nyugi, nem lesz hosszú intro". A játékról kellő dolgot elmondtál, viszont a kommentár néha motyogós, meg bizonytalan volt. Legközelebb kicsit jobban szedd össze a gondolataidat. Az értékelés mindenképp szimpatikus dolog számomra, a képes megoldás is (habár nyilvánvalóan nem saját ötlet) tetszett. A megvalósítása már kevésbé: próbáld ki fehér háttérrel az értékelést, így elkerülheted, hogy a képet "recések" legyenek, ami fekete háttérnél nem néz ki jól. Illetve nem tudom, hogy szándékosan Painttel csináltad a számokat, vagy más okból, de eléggé.. furán néz ki.

  • Metro 2033 ($a$)

Tipikus $a$ videó, oltári jó introval. Tipikus $a$ videó = adott egy játék, amiről azt gondolod, hogy nem is érdekel, nem fogod kipróbálni. Aztán megnézed a videót és a vége felé már azon gondolkozol, hogyan szerezd meg és már játszanál vele. Na hol is van a Metro 2033 setup.exe...

  • Retrocraze: XS Moto (Visor)

Nem gondoltam volna, hogy látok még GameBoy Advance-s videótesztet életemben, de mégis :)  Szórakoztató videó volt, jó poénokkal (hajszárító :D), AVGN-referenciával és mulatságos stílussal.. Azt hiszem megnézek még pár részt a sorozatodból :)

  • DooM WAD Bemutató: Beautiful DooM (ReptileMK423)

Rólad se hallottam korábban, de látom, hogy hatalmas DooM-fanatikus vagy, akárcsak Katamori. Szintén jó alanyt választottál, és kiválóan be is mutattad. Még én is kedvet kaptam régi kedvencemhez, szóval köszönöm :)

  • Rossz Mozifilmek Sorozat Különkiadás: Wolfenstein (Bighouse)

A legnagyobb meglepetés volt számomra ez a videó. Mint a live-ban is említettem hihetetlenül szimpatikus dolognak tartom, hogy "felvállaltad" az arcodat. Valóban jobb a videó készítőjét látni, ahogy magyaráz, mintsem egy fekete képernyőt. Őszintén szólva szkeptikusan fogadtam a videót, de ahogy jöttek a betegebbnél betegebb poénok (termálfürdős, liftes) teljesen feldobták a hangulatot, igazi, oldschool RPCJS hangulat, ez az ami hiányzik manapság sok videóból.. A berakott átvezetők meglepő módon nem zavartak, tökéletesen illeszkedtek a videóba. Egyetlen negatívum talán, hogy a játék végét megmutattad. Kisebb vagy éppen nagyon nehéz játéknál nem baj a spoilerezés, de egy ilyen nagyobb, hypeos játéknál nem mindig jó ötlet. Ennek ellenére fenomenális videó volt, nálam ez kapta az első helyet. Gratula, csinálj még ilyen videókat!

  • Star Wars - Republic Commando (gege804)

Szintén nagy kedvencemet mutattad be, és nagyon jól csináltad. Tényleg szuper volt a videó szerkezete, a kommentár is kiváló volt, de sajnos ugyanaz a hiba, mint az MHK TV: Metro 2033 videónál, a hang. Nagyon-nagyon halk volt. Ha teheted, és még megvan az "alapanyag", akkor rakd a videó aláa hangot magasabb hangerővel, mert megéri hallani, amit mondasz.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rosszpcjunior.blog.hu/api/trackback/id/tr632006966
süti beállítások módosítása