Akik videókat küldtek be...

Jó és Rossz Pc játékok - Call of Duty 2 1.rész

2010.07.22. 10:57

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rosszpcjunior.blog.hu/api/trackback/id/tr472139149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Millenotti · http://minecraftskill.blog.hu/ 2010.07.22. 16:42:00

-A fejlesztő az "infiniti vord". :) (vörd-nek ejtetted)
-A legelején sok a szóismétlés (nem sikerült jól, jól sikerült ismétlődése)
-Lehet, hogy rosszul hallottam, de a fickó nevét "Vaszilí"-nak kell ejteni, te mintha "Vazili"-nak mondtad volna... mindegy! :D És én nem igazán hallottam ilyet, hogy a film miatt kapta volna itt is a Vasilij nevet, szerintem semmi közük egymáshoz, oroszoknál népszerű név a Vasilij (akkor meg főleg az volt). De lehet, hogy tudsz valamit, amit én nem. :D
-A falon a space-szel nem átmész a falon, hanem átugrod. :D
-PPS"h" a fegyver neve. :P (a h-t a végéről lehagytad)
-Gombkiosztásról szerintem nem érdemes beszélni ilyen játéknál, mert az alap irányításban nem nagyon, de a részletekben nagyon sokan használnak egyéni kiosztást.
-Gőzöm sincs, hogy a hangok mért csak helyenként hallhatók a játékban. Pedig zseniális hangok vannak. :)

Tovább sajnos nem tudom nézni (6:33-nál járok), mert lépnem kell! Bocs! XD Eddig 7/10 :D

Rockerlevi® · http://www.rltp.blog.hu 2010.07.22. 16:48:45

@Millenotti:
-Ellenség a kapuknál címü filmről beszél amiben az orosz mesterlövész Vasili Zaicev-nek hívják...pont úgy mint a játékban te kis tudatlan.
-A beszéddel és a beszédhibákkal nem lehet mit csinálni nem beszél mindenki tökéletesen mint 100évvel ezelőtt Petőfi korában.
-Azt mutat be amit akar.
-Nem vágom mi értelme a kritikáidnak

A bemutató nagyon adta elvoltam vele nem untam halálra magam és ez jó.Folytasd és a kommentekről meg csak annyit jegyezz meg hogy ha valaki sokat akar mondani, akkor semmi értelmes nem fog kijönni a végén.
Nem értékelem mert nincs hozzá jogom de tetszett és régi emlékeket ébresztett.

Rockerlevi® · http://www.rltp.blog.hu 2010.07.22. 16:50:10

@Millenotti: könyörgöm végig se nézted így hogy lehet értékelni.

Millenotti · http://minecraftskill.blog.hu/ 2010.07.22. 17:49:26

@Rockerlevi®: Ember, te totál sügér vagy!

Ismerem a filmet, megvan eredetibe (ami mondjuk nem lényeg) és láttam jónéhányszor. Arra akartam kilyukadni, hogy attól, mert ugyan úgy hívják, attól még közel sem biztos, hogy a filmből neveztél el. Azért is furcsa lenne, mert a filmben Vasilij (merthogy így kell írni) mesterlövész volt, itt meg az orosz oldalon csomószor nincs is távcsöves fegyverünk, csak PPSh és SVT40/Mosin-Nagant.

Én nem a beszédjét kritizáltam, hanem a kiejtést. Mert a beszédhiba és a hibás kiejtés már. Előbbin nem lehet változtatni, utóbbin igen! És bocs már, hogy a helyes kiejtést leírtam neki, még mielőtt valami baromarcú beleköt (engem is ugattak már le hibás kiejtés miatt sokszor, sajnos sok a manapság a barom, akik ilyenbe is belekötnek.)

Azt mutat be, amit akar, csak annyit mondtam, hogy felesleges, mert annál sokkal fontosabbak is vannak a játékban. Tudod, ezt hívják javaslásnak, a videó javításához (tapasztalat, hogy sokan lesz*rják a gombkiosztást)

Ha nem tudod, hogy mi értelme, az azt jelenti, hogy te képtelen vagy a javaslásokat/kritikákat felfogni. Szerintem érthetően írtam le mindent. Mit nem vágsz rajta?

Könyörgöm, odaírtam azt a tetves "eddig" szót, ergo (ergo=tehát, a te gyenge elmédnek ezt is leírom) 6:33-ig (ameddig láttam) annyit adok rá.

És gondolom azért vagy ilyen marha most, mert szóvá tettem a "rockerlevi" nevet és a vízipipa teszt utalást. Gratula!

Na visszaértem, végig is nézem, ha találok még hibát, azt leírom. Remélhetőleg a videós képes felfogni amit írok, veled ellentétben.

Millenotti · http://minecraftskill.blog.hu/ 2010.07.22. 17:51:12

Bocs, elírtam... "Mert a beszédhiba és a hibás kiejtés MÁS."

És igen, REGÉNYKOMMENT (akinek kell, az érteni fogja :D)

Millenotti · http://minecraftskill.blog.hu/ 2010.07.22. 18:29:59

Hát szerintem azért gyenge a Harmadik BIRODALOM (nem hadsereg), mert szerintem Amatőrön játszol, mert én az egyik helyen erősebb fokozaton mindig kapok egy lövést, te meg nem kaptál, meg eleve sokszor közelről is melléd lőnek. Persze lehet tévedek. És nem baj, hogy amatőr, egyáltalán, de akkor nem kell belekötni. :)

"Drogos katonák" XD Mekkora... :D Tudod, ha télen lélegzel a hidegben, te is olyan vagy, mint aki szív. :D

Így a második felében több hiba nem nagyon volt. Max az egész videóban jelen lévő hibát említeném: hogy olyan unalmasan mondod, mintha lesz*rnád az egészet, és mintha csak muszájból csinálnád. De gondolom alapjáraton így beszélsz, ezért nem is említem hibának.

A vége jó, hogy nem lett így elrontva, így az első feléhez képest összességében javul kicsit, 8/10

Boyka 2010.07.27. 00:04:09

@Millenotti: Bakter Millenotti te legyél rendőr minden baromságot észreveszel és ennek tetejébe sokat kötöszködsz te igazi genya rendőr lennél csak így tovább. ^^ "Genya Őrmester"

Evil Spiler 2010.08.03. 11:13:00

Köszi a kommenteket és igen télleg ilyen a hangom nem unatkozok a komment alatt és a játék kivivése és felvétele alatt sem. Nem tok ezzel mit tenni!! Amúgy meg 3-dik fokozatba játszottam és nem tom hogy mért nem találtak el sokszor, lehet mer ügyes vok:D amúgy meg kösz a fegyo leírást, és tom hogy olyanok az emberek télen hogyha lélegeznek mintha szívnának csak poénból találtam ki!:)
süti beállítások módosítása