Akik videókat küldtek be...

Maximum Games videóteszt - Dante's Inferno

2010.07.27. 10:13

Végignéztem a bemutatódat, és meg kell mondanom, hogy hibátlan. Összeszedett, látványos, hiánytalan. Beletetted a saját véleményt, mégse fikáztad porig a játékot, illetve nem is magasztaltad. Az ilyen videósokról példát vehetnénk, látszik, hogy nem egy 5 perc alatt összesimogatott mobilfelvételes tákolmány. Le a kalappal, kolega!

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rosszpcjunior.blog.hu/api/trackback/id/tr412158863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Njugi · http://belabafs.blog.hu/ 2010.07.27. 10:51:35

Mi a gond azzal, hogy God of War másolat? A God of War egy PlayStation exklúzív, kell valami az Xboxosoknak is. Emellett szerintem a történet igazi hülyeség, Dante nem végiggyepálta a poklot, hanem megírta. Sajnos a játékkal nem játszottam (tekintetbe véve, hogy se konzolom, se kézikütyüm nincs), úgyhogy a videóról sem tudok többet mondani :/

KatLevente · www.youtube.com/c/Hunbadfear 2010.07.27. 11:00:59

@Njugi: Fogy, ha hiányoznak a játékból az egyedi elemek, és az egész egy másik játék koppintása, ott vannak problémák. A másik, hogy Dante nem csak megírta a poklot, hanem járt is benne (a könyvében), azzal a külömbséggel, hogy nem gyepált szét senkit. Oké, és én most nem kezdek el vitatkozni, a fejlesztőkkel, hogy ilyen alapon a bibliából is lehetne egy csihi-puhi játék, mert simán átírhatnák annak a sztoriját is. És újra elmondom, hogy az egész játék koppintás, és szinte semmi egyedi eleme sincs. Azért azt ne mondja valaki, hogy ez nem probléma.

killzone2[Maximum Games http://maximumgames.hu] · http://maximumgames.hu 2010.07.27. 11:21:17

Tudod badfear a mai játékokban az egyediség az olyan,mint a fehér holló! A mai világban van pofája egy fejlesztő csapatnak 10 fontért (15 dolcsiért,1x euróért) adni egy dlc-t egy gamehez,amiben igazából ló... se csináltak mert a fele új map igazából a régi map minimálisan felturbózva! Úgyhogy egyediség már nem nagyon van,így mindenkinek üzenem,ha talál egy gamet ami egyedi akkor fogja meg és ne engedje el (köszi buksi a Heavy Rain-t,hogy kölcsön adtad,na az egyedi). Mára mindent kitaláltak amit ki lehet, már csak a letölthető gamek közt vannak egyedi produktumok!

killzone2[Maximum Games http://maximumgames.hu] · http://maximumgames.hu 2010.07.27. 11:24:21

A videóhoz kapcsolódva a legnagyobb hibája a gamenek az,hogy az első pár órában ellövik az össze szörnyet,viszont a kereszt képességek jól néznek ki nagyon! A grafikáról meg annyit,hogy ideje lenne fejleszteni egy új engine-t a Visceral Games-nek,mert igaz,hogy ez a graf bevált a Dead Space-be,de ott sötét volt legtöbbször! Vagy lehet a grafikusok rontottak el egy csomó dolgot. Nézzétek meg egy kicsit közelebbről néha min másztok!

killzone2[Maximum Games http://maximumgames.hu] · http://maximumgames.hu 2010.07.27. 11:29:54

A teszt úgy összeségében jó volt, a game nem rossz,de nem is jó. Sok hibája van amit a DLC-kel próbálnak kijavítani! A sztori nem rossz,annyira egyszerű amennyire kell,persze nem epic,mint a God of War vagy a Devil May Cry,de nehéz felmutatni egy epic sztorit 1 résszel! Az előbb említett 2 game mindent feltalált már amit használnak a hack'n'slash gameknél. A teszthez visszatérve,mindent elmondtál róla amiről tudtál,igaz kihagytad a különböző tárgyakat amiket felveszel a game közben. (több xp-t kapsz,több damage,könnyebb visszatámadás,stb.) Plusz a game közbe gyűjtögethetsz érméket amiknek ugyan semmi értelmük,de trófeához,achievement-hez kellenek!

Racon 2010.07.27. 14:12:16

Bocs, de az elején nem értem, hogy milyen játékok nem fognak kimenni a divadból?

Santi-san 2010.08.01. 18:46:56

Nekem tetszik a bemutató, a játék is megtetszett!
süti beállítások módosítása