Akik videókat küldtek be...

Brooklinboy - Crysis 2.rész

2010.08.13. 06:43

Értékelés:

*Sóhaj*... ez a videó nekem maximum két és fél, három percben meglett volna. Mindössze kettő pályát mutattál a tíz perc alatt, ebből másfél perc kb. elment a jelenettel. Na de... a szigetről jogos, hogy nem tudsz elmenni, a cápák direkt azért vannak ott. Aztán, a hangerőbalansz megint. A jelenetek újfent túl hangosak, sőt érezhetően balra lett balanszolva, tehát jobb oldalon nem szólt. Ez nagyon zavaró, erre figyelj oda. És kevered az angolt a magyarral. Ammó? Magyarul lőszer az. :) Meg japán 'adminisztrátor', ööö... érdekes. Meg flashlight. Az meg zseblámpa magyarul. Na tehát: a kommentár hangminősége még mindig zajos, zajszűrd Goldwave-el vagy Audacity-vel. Megint max hangerőn nézem a videót amúgy... de a legzavaróbb: túlságosan monoton volt, főleg a videó második fele. Tényleg, miért kellett majd öt percig mutatni azt, ahogy a "szörnyecskét" követed? A kommentár minősége kezd már kicsit jobb lenni, viszont a monotonitás a videó minőségét sajnos lehúzza. De még kicsit nehezen fogalmazol meg dolgokat... illetve, még kevés benne a humor.
Javaslom, hogy a monotonitást kerüld el, illetve a töltőképernyőt vágd majd ki. A jeleneteket pedig majd szerintem foglald össze pár másodpercben és ne mutasd az egészet!

Visor
 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rosszpcjunior.blog.hu/api/trackback/id/tr622212540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nomád01 2010.08.13. 19:36:59

Muszáj ezt erőltetni??
süti beállítások módosítása