Akik videókat küldtek be...

Nuclearvision - Modern Warfare 2 (2. rész)

2010.11.21. 09:20

11 komment

Bboy - Fable Videóteszt

2010.11.20. 07:02

Értékelés:

 Jó ötlet a koncepció, de néha beleakadtál a mondanivalódba. Ha improvizáltad, akkor az érződött rajta, de valahol el kell kezdeni. A videófelbontás néhol nem lett kihasználva teljesen. Elég informatívnak tűnt a videó, mert érződött rajta, hogy ismered a játékot. Csak annyit tudnék mondani, hogy talán készíts egy intrót - mondjuk ez nem kötelező -, illetve gyakorold az improvizációt (ha improvizált a videó kommentárja). A videó végén mehetett volna a cutscene helyett gameplay. Kb. ennyit tudok mondani, vannak jó ötletek.

V

2 komment

Bboy - Asassins's Creed 2

2010.11.19. 08:17


 

Értékelés:

Elsőként a hangra térek ki, mert az a legfeltűnőbb. Szeretném tudni, milyen változás történt a hanggal kapcsolatban az előző videóidhoz képest, mert most olyan mintha csak az egyik hangfalból szólna, onnan is halkan. Simán elnyomja a beszéded a játék hangja. Voltak részek, amikor egyáltalán nem értettem semmit a szövegből. Szeretném, ha tudnál ezen változtatni, mert az a legfontosabb, hogy értsük amit mondasz. A bevezető videó nekem túl hosszúnak tűnt, legközelebb elég csak egy részletet bejátszani vagy készíts egy saját intrót, hogy felkeltsd a nézők érdeklődését. Maga a szöveg, amit mondasz, szerintem tartalmilag rendben van (gondolok itt a felépítésre, szempontokra, és az egyes részek összekötésére). Nagyon nem tudlak ellenőrizni, mert még nem játszottam az Assassin's Creed 2-vel (csak az 1-el), úgyhogy ezzel kapcsolatban remélem az AC2 szakértők tudnak véleményt nyilvánítani :) 5 percnél miért ment el a játék hangja? Hogyha játékhanggal együtt kezdted a videót, akkor jobb azzal együtt befejezni, vagy pedig ha nem tudod felvenni a játék hangját, akkor érdemes betenni halk zenét. A menü kihagyásáért egyáltalán nem haragszom, de szerintem mások is ezen a véleményen vannak :) Felesleges ugyanis perceket a menüben tanyázni. Még ami zavart engem, hogy kb. a videó felétől nagyon érezhető, hogy részletenként vetted fel a szinkront. Alapból ezzel nincs gond, de mivel nem szól semmilyen zene, ezért kihallani amikor leállítod a felvételt, majd újból elindítod. Ráadásul két szövegrész között túl sok szünetet hagysz. Olyan, mintha sokszor hirtelen vége szakadna a videónak, majd újból elkezdődne. Kérlek legközelebb helyezd szorosabban egymás mellé a hanganyag-részleteket.

Nagyjából ez az, ami elmondható a videódról. Ha szeretnél minőségileg jobb videókat készíteni, akkor mindenképpen figyelj oda a saját hangodra (hogy tisztán érthető legyen) és a zenére (vagy mindenhol legyen játékhang, vagy helyettesítsd zenével, és mindenképp legyen halkabb a hangodnál). A beszédeden is szerintem csiszolhatnál, de nem feltétlenül tartalmilag, hanem inkább minőségileg. Ne csak egyszerűen elmondd amit szeretnél, hanem próbáld jobban előadni, jobban beleélni magad a szövegbe. A másfajta előadásmóddal könnyebben el tudnád rejteni, ha olykor megakadnál a mondandódban.

Othala

3 komment

Nuclearvision - Modern Warfare 2 (1. rész)

2010.11.18. 08:18

"Akik figyelik a Twitterem, azok tudhatják, hogy videószerkesztő programot váltottam. Meguntam a Pinnacle Videospin-t, mert csakis 4:3 arányban mentette el a videóim, sz*r volt a minőségük, stb. Hiába ingyenes, hiába profibb, mint a Movie Maker, de ha egyszer nem felel meg, akkor nem felel meg. Az alábbi videóim Már a ULead VideoStudio 11 műhelyéből kerültek ki, és szerintem sokkal profibban néznek ki, mint az eddigiek. :D

Tehát 16:9-es képarány, full HD minőség, enjoy! ;D"
 

20 komment

Abydos - Loco Roco PSP bemutató

2010.11.17. 09:17

5 komment

Faith PC játékok: Condemned 1. fejezet

2010.11.16. 07:06

A vágás picit fura, legközelebb ügyelj arra, hogy amit az első részbe tettél, az ne szerepeljen a videó második felében is.

Othala

2 komment

Bboy - Syobon Action Videóteszt

2010.11.15. 10:47

Értékelés:

Ez a játék azt a célt szolgálja, hogy minél jobban kitoljon a játékosokkal, de ennek ellenére nagyon jó szórakozást tud nyújtani. A te videódból pont ezt hiányoltam. Miért nem vetted fel , ahogy TE játszol? Miért mutattad azt be, ahogy egy "profi" 4 perc alatt végigszáguld az egészen? Sokkal, de sokkal élvezhetőbb lett volna, ha a saját felvételed mutatod meg. Ebben az esetben szívesebben néztem volna, ahogy "bénázol", leesel vagy telibe kapnak a csapdák, mert pont ez adja a poént, és jobban érzékelhetők a játék szándékos kitolásai. A videó felénél azt éreztem, hogy kifogytál a mondandódból. Az rendben van ha improvizálsz, de ha ezt választottad, akkor igyekezz minél jobban kifejezni magad, esetleg felvétel előtt szedd össze a gondolataid. Jelen esetben belefért volna az is, ha gameplayből, és állandó elhalálozásból áll a bemutatód. Először is így viccesebb lett volna, másodszor pedig folyamatosabban tudtál volna beszélni. Ez úttal a hangerővel is voltak aprócska hibák. Kb. a videó háromnegyedénél a felvétel hangja elnyomta a te hangod. Legközelebb ezt is javítsd ki, mert szeretném érteni amit mondasz. Örülnék neki, ha újból megpróbálkoznál a játék bemutatásával, de ez úttal a saját felvételeidből állítanád össze :) Kíváncsi lennék rá nagyon :)

Othala

1 komment

süti beállítások módosítása