Akik videókat küldtek be...

Maximum Games - Call of Duty: Black Ops videóteszt by killzone2

2010.11.28. 08:25

15 komment

Abydos - LittleBigPlanet PSP Bemutató 2.rész

2010.11.27. 08:39

3 komment

Wazzup.blog.hu - Assassin's Creed II

2010.11.26. 09:44

Értékelés:

Az intro egész jó, de 45 másodpercnél lehetne néhánnyal rövidebb. 01:20-nál az a majdnem öt másodperc csönd kicsit furcsa volt. Az összeszedett kommentár nem rossz, de kicsit zajos. Zajszűrés ezen tudna segíteni szerintem. A WTF, hirtelen hangszalag csere az tényleg WTF volt, hirtelen a zajszűrés bejött, de itt meg elment a hangodból a magas. Fura így, de legalább nem sistereg. Három és fél percnél egy kérdés merült fel bennem: "hol a gameplay?" - aztán hirtelen túlzottan felhangosult a zene a háttérből. Aztán kiderült a turpisság, hogy egy trailert használtál. Lehetett volna gameplay helyette, mert szerintem az is lényeges egy bemutatónál.

Összeszedett a kommentár, de egy kicsi beleélést hiányoltam. Jól összerakott a videó, de egy kis gameplay mehetett volna bele a trailerek helyett.

V
 

8 komment

Best PC Games Sorozat: Fable The Lost Chapters part 1

2010.11.25. 08:37

4 komment

KolyDay - Assassin's Creed bemutató

2010.11.24. 08:03

Értékelés:

Az introban a vízjel már zavaró volt. A zenét ki lehetett volna fadelni. A hangminőség nagyon rossz. A töltőképernyőt ki lehetett volna vágni. A videó azért rángathat be, mert talán vagy gyenge a géped, vagy túl magas beállításokat állítottál be. És hallható a testvéred is, hogy "fogd be"... jól van. Itt három perc környékén azt éreztem már, hogy ez egyáltalán meg sem lesz vágva... Túl sok az üresjárat, ahol semmi beszéd nincs. Webkamerával nem épp jó ötlet felvenni a kommentárt. Megvárhattad volna a mikrofont. Aztán az, hogy bejön a zene, totál váratlan... és másfél perc. Túl hosszú, végére jobb lett volna. Tulajdonképpen az a kérdés merült fel bennem, hogy ez miért bemutató. Ez inkább gameplaynek tűnik. "Életnél a kis biszbasz" - ebből az ugrott be, hogy a kommentár még nem elég összeszedett. És nem nagyon lehetett látni a "lecsúszó palit", mert talán ha két másodpercig mutattad... A vége felé pedig már annyira követhetetlennek találtam az egészet. Mutattad, hogy felvettél egy Templar Flag-et, de egy szót nem beszéltél róla. Szinte magáról a játékról nem beszéltél, csak arról, éppen mi van a képen. Ezért is mondanám azt, hogy ez nem egy bemutató még. Nincs benne koncepció, a hangminőség gyenge, és összeszedetlen a kommentár. Gameplaynek elmegy, másnak még nem. Javaslom a legközelebbi videónál a videó átgondolását, hogy mit raksz bele, milyen sorrendben, és hogy miről beszélsz - lehetőleg már nem webkamerával...

V
 

5 komment

Abydos - LittleBigPlanet PSP Bemutató 1.rész

2010.11.23. 09:39

3 komment

Maximum Games - Blacklight Tango Down videóteszt by $a$

2010.11.22. 07:40

3 komment

süti beállítások módosítása