Akik videókat küldtek be...

BlackHawk2154 sorozata: Mass Effect (2. rész)

2011.07.14. 00:01

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rosszpcjunior.blog.hu/api/trackback/id/tr203052802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KatLevente · www.youtube.com/c/Hunbadfear 2011.07.14. 00:22:11

A videó felét megnéztem, és azt kell mondanom, hogy hűha. HŰHA! Érdekes videó lett, és már az első 2 percben 17-szer megcáfoltad önmagad. Nem tudom, mintha két személyiséged lenne, és bármit mondasz a másik rögtön ellent mond neked. Pl: "nem lehet egy hamar megunni, de azért eléggé megunható." Továbbá viccesek a kitalált kifejezéseid, és mikor a zenékről kezdtél el beszélni már komolyan megijedtem, hogy elélvezel.A játék nem 2005-ös, és nem 2004-es. Egyik sem talált. De ha nagyon érdekel szerintem nézzél utána. Google a barátod, csak gyakran elfelejtitek. Improvizálást szerintem be kéne fejezned, és majd nézd meg a videód. Szerintem te is megtalálod benne azokat, amikről beszéltem.

B0N3S 2011.07.15. 00:13:44

"Nem valami nagyon jó,de azért tökéletes."
"Nem lehet egy hamar megunni, de azért eléggé megunható."
Továbbá semmi konkrétumot nem mondasz,"hát nagyon szép"-meg minden hasonló pozitív kifejezést felsorolsz de a részletekről semmit hogy Pl.Ilyen meg ilyen.Meg miért ilyen jók, stb.Továbbá ott majdnem agyvérzést kaptam ahogy meghallottam "De mondom még nem vittem végig a játékot." na itt van a kutya elásva.Illetve "Lövésem sincs hogy hol van." és még ott van el b....va a "bemutató" hogy azt kommentálod amit látunk.Ez nem a minecraft itt nem arról kell beszélni ami éppen az eszedbe jut hanem magáról a játékról.Legközelebb ne a legelső pályát mutasd be hanem több részt a játékból.Ez nem sértés volt, hanem építő jellegű kritika.

Navajonki 2011.07.15. 03:02:56

Megnéztem mindkét videót... Csak egy dolog rosszabb, mint 14 percig egy sz@r bemutatót nézni, 14 percig egy sz@r bemutatót nézni egy általad nagyra tartott játékról... Hol is kezdjem:

- enyhe paradoxok voltak a szövegedben, a legjobb az elején "Egy napja játszok.... megunhatatlan" Ha egy napja játszol, akkor mégis honnan a péksüteményes mézeskalácsházikóból tudod, hogy megunhatatlan? :P

- Játékról mindent elmondtál amit csak tudtál. Sajnos elég keveset tudtál... már megbocsáss de olyan információk hallatán, hogy "asszem 4 fegyverünk lehet" meg "azt hiszem ő az ellenségünk" az ember nem számít sok jóra. Ami persze abból a szempontból jó, hogy nem csalódik.

- egy szó: ÜRESJÁRAT! Mégis hogyan értékeljük azt a bő fél percet, amikor egy párbeszédben "navigáltál", mindezt néma csendben. A játéknak nincs hangja, a szöveget alig lehet elolvasni a videó minőségétől, és ráadásul még te is szíveskedsz kussolni. Ilyet még egyszer ne lássak, rendicsek?

- 1 napi játék után legfeljebb az aknakeresőből lehet bemutatót készíteni, egy RPG-ből semmiképp. És igen, a Mass Effect utóbbi kategóriába tartozik. Tessék szépen végigjátszani a játékot, és ha úgy érzed, menni fog, akkor összeállítani a bemutatót.

- Ha már összeállítás, az, hogy az első küldetés FELÉT végigmutatod, miközben elmondod mi történik, aligha nevezhető összeállított bemutatónak... vagy egyáltalán bemutatónak. Az ilyesmit ki kell gondolni, össze kell vágni felvételeket a játékból, úgy, hogy az a játék bemutatását (és nem kommentálását) segítse elő. Ehhez persze elengedhetetlen az előző pontban említett "végigjátszás".

- Improvizáció. A profik eszköze. Épp ezért neked nem ajánlatos próbálkozni vele, inkább írj egy puskát a mondanivalódról, ígérem, nem kapsz rossz jegyet érte (amíg össze nem cseréled a másnapi történelem puskával :P)

- Végezetül, egy kis elmélkedés. Mi is a bemutatók lényege? A nézők ismertetése az alanyról, és/vagy szórakoztatása. Amíg nem sikerül ezt teljesíteni, addig sok magasztalást nem fogsz kapni. De neked nem egy "tökéletes bemutató" a célod jelenleg, hanem hogy magadhoz képest készíts egyre jobb és jobb videókat készíts. (főleg az ehhez hasonló kommentek megfogadásával, illetve más "befutott" videósok bemutatóinak megtekintésével)

Zárásként, habár úgy tűnhetett, hogy épp letoltalak (ami igaz, hisz egy általam szeretett játékról van itt szó), azért ne feledd, hogy nem azért írtam ezt a rövidnek nemigen nevezhető hozzászólást mert "gonosz" vagyok, hanem hogy segítselek a további videóidban, a saját és a jövendőbeli nézőid érdekében :D Na viszonlátás.

UI.: Hajnali 5 órakor kommentelésre adom a fejem. Lógsz nekem egyel! :D

UI2.:Ezt az első videó kommentjeihez is megírtam, csak gondoltam itt aktuálisabb :D

TaчŁσЯ™ · http://taylorpro.atw.hu 2011.07.15. 21:42:45

@Navajonki: Meg ne sértsem azt a tapintatos lelki világod, de nem kellene lesz@rozni csak mert nem a legtökéletesebb bemutató.Neked fordított esetben hogy esne? Gondolkozz már el egy picikét ezen. Tök mind1,hogy leírtad mi hol merre, ha benne van egy olyan jelző ami alapból elveszi a kedvet a munkától.

[Slim] · http://gamersbrotherhood.blog.hu/ 2011.07.16. 10:05:04

jó vidi lett de a 2. perc után nem nagyon tudtad mit mondj
irdle magadnak egy papirra az amit el akarsz mondani a játékról!
További jó videó készités Slim voltam sziasztok!

[Slim] · http://gamersbrotherhood.blog.hu/ 2011.07.16. 10:12:47

...ja és ne halgass azokra akik csúnyákat irnak a vididre! "hisz megvan minden eszközöd a harchoz hát küzdj"!

Navajonki 2011.07.16. 18:55:15

@TaчŁσЯ™: Hogy nekem fordított esetben hogy esne az függ attól, hogy mennyire tartom igaznak, és attól, hogy alapvetően hogyan reagál a videóra. Ha 2 szóban lesz@rozza, akkor én is ezt teszem a véleményével, ha meg azért segítőkészen áll hozzá, (ahhoz képest, hogy lesz@rozta) akkor talán még meg is köszönöm neki :D

Ha valaki ennyitől megsértődik, az magára vessen. Kit érdekel végülis, hogy egy vadidegen ember mit szól hozzá. Most mondd, hogy nincs igazam.

TaчŁσЯ™ · http://taylorpro.atw.hu 2011.07.16. 19:46:11

@Navajonki: Ez nem a sértődésről szól.A kedve megy el tőle, nem a lelkére veszi.Nem ugyan az a kettő.Mivel a vad idegen emberek számára készíti ezért igen is érdekli a videójáról alkotott vélemény.

Navajonki 2011.07.17. 11:33:58

@TaчŁσЯ™: Hát szokjon hozzá, mert ennél SOKKAL rosszabb kritikát is kap majd a mélyen tisztelttől.

űrpocok · http://www.gamesystem.blog.hu 2011.07.19. 17:47:47

@Navajonki: Hát, valamilyen szinten egyet értek veled, de nem engem fognak a két szóért való színűleg kibannolni egy bő hétre :P
süti beállítások módosítása