Akik videókat küldtek be...

Döntsetek ti!

2011.07.16. 00:02

Kedves Rossz PC Junior nézők!

Egy lehetőséggel fordulunk most hozzátok, hogy segítsetek nekünk az oldal fejlesztésében és egyéb módosításain. Akár arról is dönthettek, hogyan változzon meg az oldal, mint külsőleg, mint tartalmilag egyaránt. Leginkább arra vagyunk kíváncsiak, hogy ti hogyan képzelnétek el a Juniort, mint közösségépítő blogot (tartalom, szabályok, design, menüpontok, oldaldobozok, reklám és hirdetés).

Most formáljátok Ti az oldalt! Várjuk a kommenteket!

RPCJr. team

Tekerj kicsit lejjebb a videókhoz!

45 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rosszpcjunior.blog.hu/api/trackback/id/tr453063952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Je m'appelle Théo · http://www.theosblog.blog.hu 2011.07.13. 20:02:27

nos, én ajánlanék pár dolgot, átgondolásra:
- végigjátszások videók
- LaLee írt még Mesterkurzus bejegyzéseket, ergo segítségek, a videókészítéshez.
- Versenyek...pl. zenei videó készítése (itt ajánlanám, hogy zsűri elgyen és ne közönségszavazás, mert ott igazából csak a név számít...vagy legyen különdíj), vagy éppen quiz az előző videókból (ki-mit mondott-miről) vagy játékokból
- Legyen pl. havonta vagy két hetente egy "kiemelt videós"...teszem azt, a jobb felső sarokba kikerül a "bannere" és egy cikkben egy rövid elemzés a munkásságáról.

Egyenlőre ennyi jutott eszembe
-

űrpocok · http://www.gamesystem.blog.hu 2011.07.13. 20:04:26

Nos, szerintem magán a légkörön kéne változtatni, terjeszteni kéne a rossz pc juniorok oldalát, és videókat keresni, stb.A légkörváltoztatáshoz, az emberek is kellenek, hogy elfogadják, hogy mi egy család vagyunk.

űrpocok · http://www.gamesystem.blog.hu 2011.07.13. 20:11:16

@Je m'appelle Théo: Mármint egy ilyen "hónap dolgozója díj" szerűségre gondoltál?

Je m'appelle Théo · http://www.theosblog.blog.hu 2011.07.13. 20:23:53

@űrpocok: nem feltétlen...csak úgy "véletlenszerűen" kiválasztanának vkit... :) nem is kell 2 hétre, elég csak egy...így az adott figura "népszerűsége" is növekedhetne, másrészt többet tudnánk 1-2 emberről

űrpocok · http://www.gamesystem.blog.hu 2011.07.13. 20:29:40

@Je m'appelle Théo: Meg mondjuk lenne kihívás, hogy videót csináljanak.

TaчŁσЯ™ · http://taylorpro.atw.hu 2011.07.13. 20:34:49

Szerintem a kezdő videósok munkái alá az oldal szerkesztőségének kellene "kritikát" megfogalmaznia, mert egyes emberek eltudják venni a kedvet nagyon szegényektől hogy jaj ilyen olyan meg minek mutattad be meg a sok durrogás, illetve ha a kezdő videós igényli akkor lehessen alá kommentárt írni.
A mesterkurzus is egy ragyogó ötlet, hiszen elindíthatjuk útjukon a kísérletező egyéneket!
Az oldal designje noss... valóban néha lehetne a háttéren kívül is változtatni a megjelenést (évente kétévente)
Kitérnék a káromkodásra: egy videón belüli trágár szavak használatát korlátozni kellene.Gondolok itt arra,hogy egy 15 perces bemutatón belül maximum 5 csúnya szó.
A kommentek: nagyzoló, elégetlenkedő, felvágós, másokat ócsároló kommentelőknek 1 napi bann minimum, hogy tanuljanak belőle.

Extranger 2011.07.13. 20:44:30

@Je m'appelle Théo: Teljesen egyetértek csak a versenyeknél pontosan mit értesz?Mert at Oscaron van de hogy sűrűbben legyen vagy több kategória?Ez engem nagyon érdekelne.Az a "hónap dolgozója pl engem nagyon inspirálna hogy jó videót csináljak.A káromkoddás részben értek egyet mert ha van akkor dobhat a hangulaton de ha sok és erőltetett akkor inkább vesz.

Je m'appelle Théo · http://www.theosblog.blog.hu 2011.07.13. 21:02:09

@Extranger: versenyekben pl.:
- zenés videó trailerekből vagy játékban felvett jelenetekből (sok tehetséges videószerkesztő van)
- Quiz-ek...pl játékokról vagy videósokról, videókról
- játékbemutatók versenye (pl különböző kritériumokkal, lásd: max 10 perces videó, paródia videó, sima játékbemutató)

a Nézői szavazás max küöndíj elgyen, mert ott sokat számít a szimpátia...

Extranger 2011.07.13. 21:04:32

@Je m'appelle Théo: Értem.És szerinted mien gyakran legyen?Amugy minddel egyetértek és ebből szerintem sokat ki lehet hozni:)

(Tom) 2011.07.14. 09:47:37

Sűrűbben lehetnének versenyek,egy kicsit több kategóriában(nem csak játék videós,hanem pl videoklipp,vagy fx video,és akkor a kezdők tudnak tőlük is segítséget kérni pl intrónál stb)
kicsit több aktivitás kéne az oldalna (ok,hogy napi 1 videó van kint,ha kevés jön be ez is jó,de pl hétvégenként nincs itt semmi)
+néha olyan hülye hátterek vannak kirakva,hogy nem bírok ránézni O_o
egyébként szerintem jó az oldal nagyjából így is :D

Đ3LTA · http://gamersbrotherhood.blog.hu/ 2011.07.14. 10:17:02

Az oscart különböző kategóriákban kéne megrendezni pl. A legjobbak: ide tartozik pl tomvader

aztán haladók: wazzupluckey

amatőrök: pl slim

a design szerintem jól van úgy ahogy van
a szabályok is de szerintem még azt kéne bevezetni hogy ha nem is kér valaki egy videóhoz értékelést akkor is írjon valaki neki csak egy mondatot pl így: Jó bemutató lett! De még azért van hova fejlődni
csak ennyit és akkor én be is fejezném a kis közleményem
theo ötletei pedig nagyon jók szerintem még azok és nagyjából ennyi

Andy Lightning 2011.07.14. 12:15:53

Én annak örülnék a legjobban, ha tartalmilag gyarapodna az oldal. A fejléc alá/legújabb videó fölé bekerülne egy menüsor. Ebbe a menüsorba lehetne videóteszt, gameplay, végigjátszás, és aminek nagyon örülnék, azok az unboxing videók (lehetne gyűjtői kiadású játékok, konzolok, telók, illetve egyébb elektronikai eszközök unboxingolása is). Esetleg még filmkritikák, szöveges játéktesztek. És ha esetleg el lehetne érni, hogy az ember azokat a menüpontokat ki tudja jelölni, amik érdeklik, és amit kijelölt, csak abból látja a videókat (pl. ha valakit nem érdekelnek csak a videótesztek és a filmkritikák, akkor csak ezt a kettőt jelöli ki, vagy ha ez nem megoldható, akkor esetleg egy összes opció lehetne). Az oldal Designja szerintem rendben van, most néhány jobb fejléc, háttér kéne.

űrpocok · http://www.gamesystem.blog.hu 2011.07.14. 15:08:30

@Andy Lightning: Tudod, ha külön menüpontok lennének, akkor az oldal megint elszigetelődne, szóval szerintem ezt hanyagolni kéne, ez nem ilyen önkiszolgáló asztal, hogy ami tetszik azt nézd, hanem mindent meg kell néznünk, segíteni az új videósoknak.Pl ha valaki elkezdi csak az unboxing rovatot nézni, az biztos, hogy a főoldalon megint alig lesz komment, így nam fog fejlődni semmi.Az a gond hogy nem style meg más féle változtatás kéne, hanem az emberek gondolkodásmódja rossz.

Andy Lightning 2011.07.14. 17:46:21

@űrpocok: Mi az, hogy elszigetelődne? Videóteszteket pl. biztos, hogy mindenki néz, nem hinném, hogy ebből baj lenne...

Millenotti · http://minecraftskill.blog.hu/ 2011.07.14. 18:28:44

Én is úgy gondolom, hogy a videós tartalmak körét kellene bővíteni. Ugyan ez a blog a bemutatók/kritikák "háza", az már sajnos kezd kifutni. Nyitni kellene szerintem a már említett végigjátszás videók felé, és az élőkommentáros közvetítések felé. Utóbbinak van most főleg nagy rajongótábora a magyarok között.

Je m'appelle Théo · http://www.theosblog.blog.hu 2011.07.14. 19:57:49

@Extranger: sztem havonta 1, max quizből több...annak lenne forgalma :)

@Đ3LTA: ez a kategória, amiket írtál kicsit olyan lenne, mintha fociban a legjobb középcsapat meg a legjobb kieső is kapna kupát :S

@Millenotti: ez jó ötlet. Nem tudom az én focis videóimra mennyire fogékonyak, de a "kommentátorok" is elkezdtek szaporodni (kismetal, Marci, Loller is kommentált, és elhet, hogy Chelsea17 is visszatér), esetleg az ilyen meccsekre is lenne igény(?)

űrpocok · http://www.gamesystem.blog.hu 2011.07.14. 19:58:41

@Andy Lightning: Úgy gondoltam, hogy felosztódna a nézőkör.

(Tom) 2011.07.14. 20:51:19

Télleg jó lenne,ha nem csak gamevideókat fogadnátok :D
mondjuk nem kell annyira tágitani (...) de valami :D

2011.07.15. 17:41:00

És annyira muszáj változtatni? Szerintem ez így is jó, és ez "csak" egy blog amatőr( mert igen bocs de azok) videósokkal, nem kéne ezt erőltetni:(
(magánvélemény, anyázást mellőzni, köszi=)

barnika4321 2011.07.15. 22:54:06

Szerintem nagyon jo otlet a vegigjatszasok es a gameplaykommentarok kirakasa a blogra, nagyobb lennne a forgalom, tobb frissites.

Borsesz · http://borsesz.blog.hu/ 2011.07.16. 00:00:17

@Szemiiiii: Nem elsődleges célunk változtatni a blogon, csupáncsak érdekelne, hogy ti mit gondoltok. Kíváncsiak voltunk, hogy ti mit látnátok szívesen az oldalon...

TaчŁσЯ™ · http://taylorpro.atw.hu 2011.07.16. 10:15:55

@Szemiiiii: Tudod a "csak egy blog" már kinőtte magát ebből.És miért erőltetjük? Már meg ne haragudj, de sokkal szívesebben néznék újabban gameplay videókat ill. első látás (first look) videókat, mint bemutatókat.Szerintem többet megtud mutatni a játékból, és nem tükrözi annyira az egyén véleményét, mert ugye bár akinek x játék zsír király az nekem lehet,hogy csak elmenős.Mivel bemutatók formájában jelennek meg a művek, ezért a jól megszerkesztett videó kedvet csinál a játékhoz, és lehet hogy bukta lesz mert nem nyújt akkora élményt számomra.Ennyit erről.

2011.07.16. 13:59:30

@TaчŁσЯ™: És hol látod hogy kinőtte magát? Változott valami? Elégedetlenek az emberek? FreddyD se nagyon újított a blogján és így is sikeres maradt(és még most is az lenne ha nem hagyja abba), a videói se voltak HS-sek,vagy telepakolva felesleges effecktekel, de mindenki szerette...

CsakNorrisz 2011.07.16. 15:05:15

Szerintem lehetne több live, és lehetne a filmek felé bővíteni, na meg sok helyre kirakni RPCJr reklámot

TaчŁσЯ™ · http://taylorpro.atw.hu 2011.07.16. 15:14:02

@Szemiiiii: Egyikünk se FreddyD.Nem is akarunk ő lenni.De az ilyen oldalakra ráfér a frissítés.Nem hiába szokott minden oldalon Design váltás lenni.A változatosságon van a hangsúly.Abban látom,hogy nem 1 és nem 2 videós küldi be a videóit.A partnereknél se 4-5 darab cím szerepel.Nem akarok kötekedni de felesleges effektek? Most azért mert 1 valaki "befutott" és ő nem rakott a videóiba szinte semmit ezért ne rakjunk mi se? :D

Je m'appelle Théo · http://www.theosblog.blog.hu 2011.07.16. 15:43:31

@Borsesz: van olyan ötlet, amin már gondolkoztok, vagy még semmi konkrét terv?

Andy Lightning 2011.07.16. 20:12:10

@Szemiiiii: Ha nem tetszik, az, hogy sok pályakezdőnek adnak itt alapokat, akkor távozz innen. Erről ennyit.
@Borsesz: Az ötletekből fogtok megvalósítani valamit?

zso12 2011.07.16. 21:08:12

szerintem gameplay meg frist look videók felé kellene hajlani.A filmelemző rész engem nem igen érdekel.

Borsesz · http://borsesz.blog.hu/ 2011.07.16. 21:58:50

@Andy Lightning: Ezt közösen meg kell még beszélnünk, de nagy az esély rá, hogy néhányat megvalósítunk...

Andy Lightning 2011.07.16. 22:14:15

@Borsesz: Köszönöm a gyors választ, és a választ is (most nagyon boldog vagyok)! :)

2011.07.17. 07:48:28

@Andy Lightning: Erről ennyit? Ha nem tudsz értelmes választ írni akkor ne tedd.

zso12 2011.07.17. 10:33:07

@Andy Lightning: igaz lehet az is érdekelne:D

TaчŁσЯ™ · http://taylorpro.atw.hu 2011.07.17. 11:38:06

@Szemiiiii: Mi nem értelmes abban,hogy erről ennyit? :D Tök mind1 mit írunk csak tudj kötekedni?

Je m'appelle Théo · http://www.theosblog.blog.hu 2011.07.17. 11:52:50

@TaчŁσЯ™: @Szemiiiii: sztem felesleges itt veszekedni...nem erről kéne szólni a kommenteknek...Borseszék jót akarnak a közönségnek (effektíve nekünk)..ötleteket várnának és nem veszekedésből született kommenthalmot...

@Borsesz: írtak nemrég ilyen "kicsomagolós" videókról ill gameplay videókról...Hogyna készül? videókat is lehetne beküldeni (pl. Luckey féle Minecraft videók vagy ilyesmik, amolyan segítségek egy-egy játékhoz)

Borsesz · http://borsesz.blog.hu/ 2011.07.17. 13:24:25

Az OFF-olást szerintem be lehetne fejezni. Nem az volt a kérdésünk, hogy mi módon lehet belekötni a másikba...

2011.07.17. 18:55:01

@Borsesz: Tehát én belekötök a másikba...okcsá te tudod=)

Borsesz · http://borsesz.blog.hu/ 2011.07.18. 01:55:46

@Szemiiiii: Kérlek idézd nekem azt a részt, ahol téged megemlítelek...

űrpocok · http://www.gamesystem.blog.hu 2011.07.19. 17:42:52

@TaчŁσЯ™: Ja, csak arra nem figyeltek, hogy újítás, újítás, és teljesen elkanyarod(TUNK(!)) Az alaptól amiért ez a blog jött létre.Ha filmkritikát akar valaki nézni, vagy gameplayt, Arra ott van az Otherworld.Az alapokhoz kéne visszatérni, és nem úgy veszekedni, egy apró dolgon, mint ez, ezért is rosz most a közösség, ezért is vannak az oldallal bajok.Egy rosz videóhoz érkezik 20 komment, hogy jaj de Sz..
meg így rossz meg úgy rossz.Egy aránylag jó videóhoz jön kb 7 komment,
Abból 2 olyan kritika, ami jó, 2 olyan, hogy trollkodás, többi meg kb annyiból áll, hogy egyetértek az előttem szólókkal, good video,
és még sorolhatnám.Ezen a felfogáson kell változtatni, nem holmi, semmitmondó dessingen, ami arra jó, hogy lapozni tudjunk.Ott van a Viccesviccek.hu, annak sem eget rengető a dessingje, még is olvassuk.Miért is?Hát mert a tartalom jó.Tök mindegy, hogy a híreket
fekete fehér újságból, vagy csilivili, átvezető animációkkal efektekkel tűzdelt videóból való.Szerintem a blog még egy változtatása katasztrófával járna, így is majdnem összedől az egész videózásos hobbi.

2011.07.19. 18:32:16

@űrpocok: kb én is így gondolom, de a kommentelőket nem lehet megváltoztatni(moderálni lehet, de az nem ugyanaz)
Szerintem jó lesz ez az oldal így, a külsőt nem kéne megváltoztatni:)

TaчŁσЯ™ · http://taylorpro.atw.hu 2011.07.19. 20:30:21

@űrpocok: Már meg ne sértselek de a 20 "sz@r"-ozós komment között a tiéd is szerepel.Nekem ez a változás.Ha nem tetszik ti jártatok így.Kérdezték mi mit gondolunk, mivel lehetne jobb és dinamikusabb az oldal.Akkor nektek most miért fáj ha szerintem így lehetne dobni rajta?A többiek is ajánlottak rengeteg újítást ami lehet,hogy nem hátránya hanem előnye lenne az oldalnak.Törődjetek bele,a világban minden fejlődik és megújul.

űrpocok · http://www.gamesystem.blog.hu 2011.07.19. 21:22:26

@TaчŁσЯ™: És ez a gond, én szóltam:)Nem én fogok szívni se emiatt.

Jorgam 2011.08.05. 10:40:12

Külön rovat végigjátszásoknak.
süti beállítások módosítása