Akik videókat küldtek be...

DJ_DAN: MultiPlatformer - Shadow the Hedgehog (PS2)

2011.07.22. 00:01

Értékelés:

Az intród nagyon ütősre sikeredett, ennél nem kell több, se kevesebb. Ez így jó, ahogy van!
Én a helyedben kivágtam volna a sok bevezetőt és átvezető filmet a játékból. Nincs sok értelme, főleg ha kommentár sincs alatta. Épp emiatt sok az üresjárat is, amitől kicsit unalmassá váltak a dolgok. Viszont a videó felétől a figyelmem is visszatért egy kicsit. Szépen, összefüggően beszéltél, szinte tökéletes volt.

A videó egyik fele menü bemutatás és felvezető, a másik fele pedig gameplay. Ezt legközelebb máshogy oszd el, javaslom hogy a rengeteg kisfilmet szedd ki és vágd meg úgy, hogy ne legyen benne tücsökciripelés. De lényegében nagyszerű lett ez a kis elemzés. Csak így tovább!

Maradj a fényben!
Borsesz

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rosszpcjunior.blog.hu/api/trackback/id/tr643064440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

(Tom) 2011.07.22. 07:33:56

Húúh...
Ez a játék eléggé gagyira sikeredett...
Mondjuk sztem nem volt nagy durranás az intró sem (a játéké egyenesen sz/\r) de a tiéd egész pofás lett , csak hangos :S
egyébként a videó felében semmi sincs, a másik fele pedig kicsit fura lett...
egyébként nem rossz

Đ3LTA · http://gamersbrotherhood.blog.hu/ 2011.07.22. 08:02:02

Borsesszel nem igazán értek egyet... meg a kedves youtube kommentezőkkel se 9 like????? Na de mind1 az egész videóban kb 6-7 mondat hangzott el nem sokkal több! Olvastam az értékelést gondoltam végig nézem de koránt sem azt kaptam amire vártam! Nem tudom hogy csak nekem voltak-e bajaim az intróval de kicsit recsegett-ropogott az egész feltekertem a basszust fullra ott is olyan volt minimumon is

Je m'appelle Théo · http://www.theosblog.blog.hu 2011.07.22. 14:41:33

ritka, hogy PS2 videót csinál valaki, ezért pacsi. Egyet kell értenem Borseszel az üresjáratokkal kapcsolatban, viszont ezeket leszámítva, egész korrekt bemutatót hoztál össze, csak így tovább :)
süti beállítások módosítása