Akik videókat küldtek be...

PCHteam - Hearts of Iron III

2011.08.09. 00:01

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rosszpcjunior.blog.hu/api/trackback/id/tr943102802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Je m'appelle Théo · http://www.theosblog.blog.hu 2011.08.09. 22:56:47

üdvözlünk titeket a Juniorokon :)
- (negatívum): a szokásos "kezdő" baki, a hanghordozás...eléggé "csendes" a beszéd, ami hosszú távon (márpedig hosszú videó) unalmassá teheti a videót
- a játékválasztás talán nem tökéletes, hiszen ez egy profibb bemutatósnak is komoly dió...a játék nem éppen látványos, ezért nehezebb bemutatni.
- néha már fárasztó, a sokféle menüképernyő :)

+(pozitívum) szokatlan módon nem volt benne sok szóismétlés...kezdő videóshoz képest ez nagyon jó
+ baromi részletgazdag, a játék összes elemét bemutató videó
+ figyelmet felkeltő videónak jó, hiszen a kategóriát ekdvelők, biztos örömmel látták ezt a bemtuatót :)

őszintén szólva csak gratulálni tudok, hiszen első videónak nagyon jó lett. Bár a játékválasztás egy kicsit "öngyilkosság" volt, mert ez egy eléggé "akciómentes" játéknak tűnhet a laikusoknak. Gratulálok :)

danesz98 2011.08.10. 06:54:10

@Je m'appelle Théo: Köszönjük az elismerő szavakat és igen tudom hogy egy kicsit unalmassá válhat a játék,de én csak azért szerettem volna az első részt erre áldozni mert ez a fajta stratégiai játék az egyik nagy kedvencem. Feltettem egy pár kicsit újabb játékot a gépre úgyhogy most megint lesz miről videót készíteni, de most valami FPS-sel szeretném folytatni.
süti beállítások módosítása