Akik videókat küldtek be...

Blackhawk2154 sorozata - HALO: Combat Evolved

2011.08.24. 00:01

 

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rosszpcjunior.blog.hu/api/trackback/id/tr373120868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atesz07 2011.08.24. 00:33:16

Szerintem egy gyenge videó volt,a legnagyobb gond hogy nem beszélsz egybe függően,többször ismétled önmagad,illetve a kép illetve hangminőség is gyenge.Úgy sejtem hogy ezt a szöveget akkor találtad ki,semmit sem terveztél előre.Jóval több időt kéne szánni egy videóra,gondolkodj el rajta,hogy mit akarsz elmondani,esetleg többször újra veszed,ne lehessen pl: lélegzetvételt hallani vagy hogy újra kezded a videót.Szerintem ha visszahallgatnád a videódat rájönnél hogy ez zavaró lehet valakinek a nap 24 órájában,hogy levegőt veszek,és ismétlem sokszor önmagamat,vagy ennyire magabiztos vagy benne hogy ez így jó.Ne feledd,van időd,nem kell abba a hibába esni hogy gyors megcsinálok egy videót sok ember kedvére,inkább több időbe kelljen megcsinálni,csak látni lehessen az eredményt.

(Tom) 2011.08.24. 06:53:41

elment,szerintem :D
és az elején mondtad,hogy bocsi,ha rosszul ejted ki a neveket,
szerintem egyedül a microsoftot ejtetted rosszul (májkroszoft)
de ez nem baj, én ennyi idősen a halo-z még halló nak ejtettem xDDD

Đ3LTA · http://gamersbrotherhood.blog.hu/ 2011.08.24. 08:47:50

Bocsi de ez igazi blackhawk2154 "Színvonal"!:(
Többet törődj már egy videóval ne fél órát!

pizzapapa · http://warzoneonline.blog.hu/ 2011.08.24. 09:43:08

Ami azt illeti Atesz már nagyjából elmondta a dolgokat. Én annyit tanácsolnék neked, hogy írj össze támpontokat, hogy miről is szeretnél beszélni és onnan tudsz a felvétel során puskázni. Vagy ha nem sikerül spontán megfogalmaznod a gondolataidat, akkor írd le, hogy mit akarsz mondani. Lehet hogy tökölősnek hangzik, de sokkal összetettebnek fog hatni a végeredmény. Ráadásúl könnyebb odafigyelni a technikai hibákra.

Loller1002 2011.08.24. 11:52:22

fél percet néztem, NAGYON UNALMAS a videó !!

Szemi. (törölt) · http://bakik.blog.hu/ 2011.08.24. 12:57:35

Ezt nem kéne erőltetni:(

Je m'appelle Théo · http://www.theosblog.blog.hu 2011.08.24. 14:27:46

@Szemi.: köszönjük a jó tanácsokat, és a biztatást... :)

nézzük a videót :)
negatívum:
- intro mentes videó...egy kis "felpörgetés nem ártana"
- in medias res...jobb lett volna a sztorit felvezető introval vagy jelenetekkel kezdeni
- angol kiejtés hagy kivánnivalót maga után
- tájékozatlan vagy a játékkal kapcsolatban
- miért a multi? a szingli a lényege egy játéknak
- nem készültél fel a videóra...elég ha egy papírra felírod, hogy mi a jó, mi a rossz és miről kell beszélned, és annak arányában gameplayt vágni alá, mert ez a "Banshee"-s repülgetés a videóban olyan mintha egy turistabuszon ülnék, és az alagútban mondanák el a város történetét
- van egy hihetetlen nagy üresjárat a videó második negyedében

pozitívum:
+ megpróbáltad
+ a multit is megprbáltad
+ nem törölted le a videódat...
+megmutatsz egy-két doglot a játékból

figyi, ha ezen múlna és nem ismerném a Halot, nem is próbálnám ki. Sajnálom, de Szemi igényes hozzászólása felhúzott előre, így egy kicsit lehet én is erősen fogalmaztam. Ne add fel, vegyél példát más videósokról. Fiatal vagy még egy kicsit a játékbemutatózáshoz. Nézz meg videókat az Otherworldről, Senshitől, LaLeetól, a Maximum Gamestől vagy például Luckeytól...nézz meg sokat és látni fogod, hogy mikről beszéltem. Nézesd vissza valakivel a videót, ha kész, és figyelj jobban az igényességre.

Szemi. (törölt) · http://bakik.blog.hu/ 2011.08.24. 14:39:54

@Je m'appelle Théo: Nincs mit, felőlem leírhatod a +/- dolgokat de kétlem hogy segítene. Ez a videó nem bemutató,lehet érezni hogy egy egyszerű unalom űzőnek elkészített valami. Ha annyira szeretne egy értékelhető videót csinálni akkor csak jöjjön fel erre az oldalra(ami valószínűleg megtörtént, hisz' itt a videó) és olvasgasson.
"Fiatal vagy még egy kicsit a játékbemutatózáshoz" -Nincs miről beszélnünk, nem kell erőltetni mert..és amit te is írtál.
Ha szerinted igénytelen volt a hozzászólásom akkor kérlek mondjad el hogy miért! A stílusom tudom milyen, de én nem fogok finoman fogalmazni(pont)

Đ3LTA · http://gamersbrotherhood.blog.hu/ 2011.08.24. 15:28:59

@Szemi.: Teljesen egyetértek veled!Most komolyan,ha akarna csinálni egy elfogadható videót akkor úgy is csinálna!Belépett a játékba és felvett egy pár jelenetet, majd rá beszélt otthon unalmában ennyi kb!:(
Blackhawk2154 Ha csinálsz valamit normálisan csináld,én mindig ezt mondom!
süti beállítások módosítása