Akik videókat küldtek be...

WAZZUP presents | Pure | Játékkritika

2011.11.09. 00:00

Egymás után 2 Wazzup videó...lássuk a másodikat:
Negatívum: 
- gondolom felolvasott szöveg, vagy nagyon erősen betanult, mert ez szinte végig érződik a hangodon, azaz monoton a hangsúlyozásod és érzelemmentes
- nem vagyok 100%ig biztos, de ez a játék nem szimulátor, hanem inkább Arcade stílusú verseny játék
- a videó közepén, ahol a sztori nem létezéséről beszélsz, van egy videórész, amit a játékból vettél ki és nem beszélsz alatt. elvileg van zenéje, de baromi halk a videóhoz mérten...ilyenkor legalább zenét rakj be alá, mert nem mindenki tekergeti emiatt a hangot
- Történetre adsz egy 9-es, miközben azt mondod, hogy egy nagy nulla...szerintem ilyenkor hagyd ki ezt az értékelési pontot, vagy ne mondj butaságot.

Pozitívum:
+ szerkesztők bemutatása
+ játékválasztás, akárcsak Luckey, te is egy PC-n nem igazán járatos nevet mutatsz be.
+ az érzelemmentesség rátette a védjegyét a kommentárra, ami legalább informatív
+ Tankcsapda a végén (ami amúgy elég rosszul lett levágva a végén...halkítsd le vagy valami, ne ilyen hirtelen vágást használj, mert az olyan, mintha arcon vágnál valakit...hirtelen és fura)

Igyekeztem pozitívumokat keresni, hiszen nem rossz ez a bemutató, csak van egy hibája, ami a te beszédkészségedből adódik. Mi volt a baj? Nos, lényegében az, hogy nem fogod meg a nézőt. Alapvetően érdekes játékot mutattál be, számomra érdektelenül. 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rosszpcjunior.blog.hu/api/trackback/id/tr863338846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TomVadeR · http://www.youtube.com/playlist?list=PL03J_-Z7EVRJaeOCKejb8-qsP0945HQ3v 2011.11.09. 10:21:07

Érdekes, hogy mondod milyen jó zenék vannak a játékban és szól a Tankcsapda:D. Kicsit több életet, esetleg több poént elviselnék még a videókban:).

Klavyatoura 2011.11.09. 17:15:58

nekem tetszett, bár a játék zenéinek hiányát én is észrevettem

"Loki" 2011.11.12. 20:51:20

Pozitívum az, hogy bemutatta a szerkesztőket és felsorolta eddigi játékaikat? Hát nem tudom, én azért jöttem ide hogy a Pure nevű játékról nézzek videót, nem azért hogy untassanak a fejlesztőbrigáddal. Sose értettem, hogy miért kell elővenni a régi játékokat? Ki kíváncsi rá mit csináltak ez előtt, ha csak nem kapcsolódik szervesen a játékhoz (elődje)? Ehelyett, és a Pure intro (legalábbis gondolom hogy az intro volt az, amiben bemutatta a karaktereket a játék) helyett szívesebben hallottam volna még a játékról. Azaz egy hat perces videóból 2 perc számomra felesleges volt.
süti beállítások módosítása