Akik videókat küldtek be...

Gamer Head-Call of Duty - Modern Warfare 3 játékbemutató (1.videó)

2011.12.18. 00:00

Nézzük ezt az MW3 bemutatót (ezek után már hanyagolhatjuk ennek a játéknak a témáját, jó?...persze a srácok videójának a folytatását várjuk, de az MW3-ról ezek után csak mértékkel kérünk videókat)

Pozitívum:
+ elmondtad a játék lényegi információit
+ nem probléma, hogy nem volt intród, igazából az "in medias res"-ből jól is ki lehet jönni

Negatívum:
- iszonyat mód torzít a mikrofonod
- összesen egy főbb pályarészt mutattál
- ne haragudj meg, de a kommentárod a zúgás mellett is gyengécske...nem fogod meg a néződ....hiányoznak azok a technikai dolgok, amik ehhez kellenek. Hangsúlyozás, pörgős beszéd és temperamentum.
- az előző két pont összességéből kijön az, hogy a videó lassú...nem kellenek viccek egy videóba, csak szimplán tényszerűnek és üresjárat mentesnek kell lennie. Sokszor csendben vagy és szünet van a mondataid között, amik "altatják" a nézőt.

Ne haragudj, ha kicsit nyers lettem volna. A kommentár sokat számít egy videónál és neked ezt még gyakorolni kell. Nézz profi videósokat (nem fogok reklámozni, de ha nézed egy ideje az oldalt, tudod kikre gondolok) és próbálj tanulni belőle, vedd észre azt, hogy mi a különbség azok és a tiéd közt. Nem lesz belőled rossz videós, ha kicsit odafigyelsz a beszédedre és pörgősebb játékmenetet vágsz alá.

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rosszpcjunior.blog.hu/api/trackback/id/tr153469443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Đ3LTA · http://gamersbrotherhood.blog.hu/ 2011.12.18. 08:08:57

Ha nem is pályázik a srác a hónap videósa címre, én örülök, hogy végre nem a szokásos videósok kerültek ki!(Abydos,Theo stb.) Nem arról van szó, hogy ők rosszak csak kell egy kis változatosság!

Je m'appelle Théo · http://www.theosblog.blog.hu 2011.12.18. 11:36:34

@Đ3LTA: hát, mi is szeretnénk ezt a változatosságot, de ha nem érkezik annyi videó, akkor nem tudunk mit kezdeni mi sem :) azt kell kirakni, amink van :)

PCVeterán · http://pcveteran.blog.hu/ 2011.12.18. 12:41:31

Ez inkább gameplay videó volt kommentárral, de annak végülis nem rossz :D
süti beállítások módosítása