Akik videókat küldtek be...

Good and Bad PC Games bemutatja - Fear 3

2011.07.10. 00:01

Értékelés:

Az intród kitűnő volt, nem volt vele semmi baj, kivéve talán azzal a 'Bandicam' felirattal, ami mellesleg az egész videó során jelen van.
Már megint egy bazi nagy vízjel... Nem értelek titeket, miért kell egy efféle gigantikus feliratot a videóba szúrni? Nem látom egyszerűen semmi értelmét. Ha mindenféleképpen be akartok szúrni egyet, akkor elég lesz egy kis ikon a bal vagy jobb sarokba. De tényleg...
Javíts ki ha tévednék de jól látom, hogy a Youtube-ról vetted fel az egész videót? Még azt megértem, hogy ha egy videómegosztóról letöltesz egy-két jelenetet, de ez abszolút egyedi eset. Ilyet még nem nagyon láttam.
A kommentárt talán csak a sok baki rontotta el, habár nekem kifejezetten tetszett. Máskor szerintem vedd fel újra azt a bizonyos szakaszt, ahol elhibáztál valamit.

Összességében nem rossz ez a videó, csak fogadd meg azt, amit leírtam neked.
Apropó... Nem sértésből írom, de te már elmúltál 15 éves? :D
Azért kérdezem elsősorban, mert megemlítetted a videódban, hogy csak 15 éven felülieknek ajánlott, de a hivatalos besorolás szerint minimum 18 évesnek kell lenned, hogy játszd (kivéve Ausztráliában). Persze most nem akarok ennyire hivatalos lenni, ezt csak megemlítettem...

Maradj a fényben!
Borsesz

13 komment

Striker's Games - Left 4 Dead Videóteszt

2011.07.08. 00:01

Értékelés:

Megmondom neked őszintén, nem igazán tudok belekötni semmibe. Mármint semmi olyanba, ami komolyabban elrontotta volna a videódat. Néhány apróbb észrevételt azért megosztok veled.
Örültem volna, ha az egész videó 16:9-es képarányú lett volna, nem csak az intród. Mondjuk ez nem tett tönkre semmit, de én a külsőségek rabja vagyok...
Az átvezetők is érdekesek voltak, legutóbb egy játékmagazinos műsorban láttam ilyet. Ne érts félre, nekem tetszett, legalább van valaki, aki nem egy sablon alapján készít videót...
Az értékelés lehetett volna szebb is. Ez a PowerDirector-os text, nem igazán tetszett, mármint az intród és az átvezetődhöz képest.

Konkrétan ennyi, nem akarom húzni-vonni ezt az értékelést. Nekem tetszett a videó, sok sikert a továbbiakhoz!

Maradj a fényben!
Borsesz

8 komment

Loller1002 Játékbemutató - Stronghold Crusader

2011.07.07. 00:01

16 komment

Pc Videójátékok Bemutatása Különkiadás - Worms 4: Mayhem

2011.07.06. 00:01

Értékelés:

Nem igazán értem, miért kellett a 20th Century Fox intro-ját bevágni a videó elé. Nem láttam sok értelmét, de te tudod... Ezen kívül a bevezetőd egészen jó, habár 1:31-től miért volt néma minden? Nem, nem az én készülékemben van a probléma...
Kifejezetten tetszett az, hogy néhány szóban megemlítetted a korábbi Worms részeket. Kérem szépen! Így kell felépíteni egy bemutatót! Először kezdjük az előzményekkel, majd magával az alannyal. Örülök neki, hogy te is így csináltad!
Amit lehetett, mindent elmondtál a játékról. Nem kell ide az üres beszéd, egy ilyenféle játéknál, a lényeget mind kigyűjtötted.

Végső soron, minden rendben volt. Még amit ajánlanék neked, hogy próbálj meg határozottabb lenni. Gyűjtsd ki az anyagot, vedd elő a mikrofont, és csapj bele!

Maradj a fényben!
Borsesz

8 komment

süti beállítások módosítása