Akik videókat küldtek be...

LaLee's Games: The Lost Vikings 2 (1)

2012.04.05. 00:00

 

21 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rosszpcjunior.blog.hu/api/trackback/id/tr254361871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BALAGE 2012.04.07. 01:46:13

Jó videó. (sajnos haldoklik az RPCJ,ahogy észre vettem legalábbis
)

szeeemi (törölt) 2012.04.07. 16:16:30

@BALAGE: De azért arra maradt energiájuk hogy kibanolják az összes létező profilomat, mert én vagyok az egyetlen aki elmondja a hibákat az oldallal kapcsolatban! :-)

-=RockerLaLee=- · http://rockerlalee.blog.hu 2012.04.07. 16:46:47

@szeeemi:
Az a baj Veled drága szemikém, hogy felesleges amit beszélsz. Mindenki látja azt amit Te, csak egyedül Te pazarlod arra az idődet, hogy írj nekünk, hogy mit nem csinálunk jól. Azt is irónikus módon, úgyhogy no comment, építő jelleg megvolt. De amúgy írd nyugodtan amit akarsz, a Te kedvedért külön úgysem fogunk semmit sem változtatni, úgy csináljuk a dolgokat, ahogyan azt mi elterveztük.

De ettől függetlenül legyen ahogy akarod, lehetsz a blog megmondóembere, a híró, az "egyetlen", a kiválasztott, aki majd jól felnyitja a többiek szemét és akire felnéznek majd, hogy "Nézd kisfiam, ez az a srác, aki megmondta..". A Te szemszögedből ilyen lehet ez a dolog.

:D A mi szemszögünkből meg az, hogy már csak azon is röhögünk, hogy képes voltál 2 másik profilt csinálni csak azért, hogy mindezt elmondhasd. De ám legyen, nem bannolom ezt a profilodat, kiabálj csak itt magadban.. 7)

szeeemi (törölt) 2012.04.07. 17:49:10

@-=RockerLaLee=-: Sajnálatos módon nem tudom szó nélkül hagyni ezt(se).
Mindenki látja amit én...hm, lehet, csak senki se szól hozzá. én már beszéltem pár újításról(pl.: videóhiány esetén 2 naponta raknátok ki videókat, nem lenne sírás). Az én kedvemért nem fogtok változtatni? Pont az előbb írtad hogy azt mondom amit a többiek is látnak, ezek szerint akkor a többiek véleményére is sz*artok?
Oké, csináljátok úgy, ahogy ti elterveztétek, de nem hiszem hogy a tervek első pontja az volt hogy nem raktok ki videókat(mert a háttér megváltoztatása nem egy nagy dolog, már ha az változás)
Nem vagyok megmondó ember, se hero, se egyetlen, se kutya füle, még ha a te szemedben annak is tűnök (-:

Magamban kiabálok? Akkor miért nekem válaszoltál, és miért nem az előttem kommentelőnek?

A péniszméregető versenyt pedig szerintem ne kezd el, hogy ki röhög kin!:)

Symonsays 2012.04.08. 00:23:33

Szeintem Lalee olyan lett mint az eddigi videóid: Nagyon JÓÓ :) :)

Tazy™ 2012.04.08. 01:00:12

Hozzászólok már én is a témához ha szabad.
Szerintem (sajnos) az oldalt már rég be kellett volna zárni. Már csak kínlódik az egész site úgy ahogy van. A fénykor szép volt, jó volt, de lassan le kell húzni a rolót. A színvonal hihetetlenül nagyon süllyedt, egy "unalomtenger" vált az oldalból véleményem szerint. Fölösleges azt az időt is eltölteni vele, amennyi mostanában rá van szánva. Valami nagyon nagy ötlet kéne, hogy ez újra működhessen. Minden tiszteletem a szerkesztőknek, hogy még most is hisznek benne, időt szánnak rá, nyújtják, húzzák a dolgot, de ez kezd értelmetlenné válni.

FroG · http://smokingbarrels.blog.hu/ 2012.04.08. 01:07:55

@Tazy™: Most utálni fogtok érte, de egyet értek Tazyval.

GrazorBourne · http://perfectinsanity.blog.hu/ 2012.04.08. 13:09:27

Szerintem fölösleges fikázni a szerkesztőket és okítani őket, hogy "hozzá állásbeli problémában szenvednek", régebben egy beküldött videóra volt hogy heteket kellet várni, hogy ki tegyék, mert annyi beküldő volt, most meg napok óta Lalee videója van kint, mert az emberek nem küldik a videókat, bár nem értem mi a hanyatlás oka, videót csinálni jó.:) De lehet, hogy időhiányában egyre kevésbé van türelmük, kitartásuk és kedvük egy jó videót összerakni, ez kár.:(

Amateur_Pro 2012.04.08. 13:37:28

Nem értek egyet azzal,hogy be kéne zárni.Mert most néha 3-4 napig nincs videó,azért be kéne zárni?Ez olyan,mintha egy nagy játékfejlesztő cég,kicsit pihenni szeretne,nem szeretne új játékot kiadni,és akkor jönnek ilyesfajta kommentek.Az biztos,hogy már nem fénykoránál tart ez a dolog,de hát ingyen van,szóval nem kell lehúzni semmit.Vannak még,akik aktívak,jó videósok,csak azért meg kell érteni,hogy nem mindenkinek a videó készítés az első,hanem van saját élete is.És már nagyon unalmas ez a folytonos rinyálás,mikor nincs új videó...

FroG · http://smokingbarrels.blog.hu/ 2012.04.08. 14:02:30

@Amateur_Pro: Szerintem Te baromira félreérted egyesek álláspontját, vagy csak nem követted régen a Juniorokat. Nem a videók hiányával, hanem azok milyenségével és az oldal elhanyagolásával (nem a szerkesztők részéréről értendő)van itt a probléma.

BALAGE 2012.04.08. 17:48:17

De ahogy nézem, nem csak a videók számával van baj, hanem a látogatókkal, nem szeretik a gyengébb réteg videóit, hanem egy kis Lalee-t, vagy Grazit akarnak látni, akik még mindig nagyon jól csinálják (szerintem még fogják is). És mostanában kicsit ismeretlenek a videósok, nem hozzák a színvonalat, és ezért már fel sem néznek nagyon az oldalra (kommentek alapján, régen 60 volt egy videónál, vagy 30 komment, mostmeg ez a 12 is úgy jött össze hogy megosztottuk a véleményünket.) Bár fogalmam sincs hogy mennyi a napi látogatók átlaga.

Tazy™ 2012.04.08. 17:52:14

Természetesen mint ahogy én is írtam, le a kalappal a szerkesztők előtt. Jó munkát végeznek. Mellesleg tényleg nem külön-külön van probléma bizonyos dolgokkal, hanem összegészében. Nagy a színvonalbeli esés mind videók számában, minőségében. Kihaltnak hat az egész oldal, mintha már csak egy-két kósza lélek tévedne fel és nézné ezt az egészet. Nem, nem azért kellene bezárni, mert 3-4 napig nincs új videó, hanem ez most már rendszeres szokás. Ugyan azt a néhány embert lehet látni kommentelni minden videóhoz, holott a véleménykifejtésről kéne szólnia ennek az oldalnak. Emelem kalapom azok előtt is, akik még így is feljárnak véleményt nyilvánítani egy-egy videó kapcsán, és próbálják tartani az életet a siteba. És elnézést, akinek nem inge ne vegye magára, de a videókon is már csak az erőlködés érződik. Néha egy-két üde folt bevillan, de aztán napokig, akár hetekig semmi.

-=RockerLaLee=- · http://rockerlalee.blog.hu 2012.04.08. 19:35:49

@Tazy™:
Sajnos egyet kell, hogy értsek Veled. Úgy néz ki bejött, amire számítottam, amikor freddyD abbahagyta a RPCJS-t: max. 2 éven belül az egész videózási "mánia" alábbhagy, és lám így történt.

Viszont a mostani helyzet változtatásokra ösztökél minket, méghozzá olyan változásokra, ami sok embernek fájdalmas lesz és lesz bőven felháborodás is, de ilyen a helyzet, így alakult. Ha az olvasók unják a dolgokat a blogon, akkor mi, szerkesztők mit szóljunk..

Sajnos ez van, mindenről időben tájékoztatva lesz mindenki.

Symonsays 2012.04.08. 22:14:16

''Ezen a blogon összegyűjtjük a magyar játékvideós közösség munkáit, azzal a céllal, ha valaki folytatni szeretné, akkor meglegyen a kezdő lökése.''

Én úgy érzem hogy a fent említett miatt nem kéne bezárni hiszen az oldal pont ezért jött létre és az alap koncepció még most is megállja a helyét!
így kérem a vezetőséget hogy ne zárja be az oldalt (tudom nem pont az én kérésem fog dönteni, de a remény hal meg utoljára!)

Toma[PG] · http://progamesnews.blog.hu/ 2012.04.09. 00:14:48

Sziasztok. Ezen a blogon fennt van nagyon-nagyon sok magyar videós munkája amiket bárki megtekinthet és attól még, hogy nem frissül az oldal, nem kerül ki új munka, ( vagy csak ritkán ) a kezdő videósok példát vehetnek, kiokosodhatnak illetve tanulhatnak a blogon lévő számtalan videóból. Nem biztos, hogy meg kéne fosztani ezektől a lehetőségektől a tanulni vágyókat. Aztán kitudja.. lehet, hogy egyszer majd az ő munkáiktól fog újra életre kelni a blog. :)

Andy Lightning 2012.04.09. 13:15:51

Szerintem nem azzal van a baj, hogy nem kaptok videót, én is küldtem, csak egyszerűen vagy nem nézitek meg őket, vagy nem kapjátok meg (ez esetén lehetne csinálni már egy másik e-mail címet, elvileg a gmail már rengeteg dolgot spam-nak jelez...)!

-=RockerLaLee=- · http://rockerlalee.blog.hu 2012.04.09. 13:35:32

@Andy Lightning:
Érdekes módon előző héten hétfőtől-péntekig minden nap felnéztem a Junioros e-mail címre. Hétfői emailre válaszoltam, kedd-szerda: semmi. Csütörtökön jött email, de megmondom őszintén elfelejtkeztem róla, nekem spec. húzós hetem volt és most is az lesz. Tehát minden nap megnéztem a Juniorokat. Jön a hosszú hétvége, és nem akartam vele foglalkozni most hétvégén. Murphynek megint csak igaza lett és a szombat-vasárnap időszakon jön 6-7 email. 2 napja küldtétek az e-mailt, én ebből a 2 napból semennyit nem voltam otthon, és még most sem, és ma este lesz időm válaszolni rájuk és kirakni őket. Így mostmár biztosan van előre videónk az elkövetkezendő.. 4 napra. Hacsak nem akartok Abydos maratont és 51 héten keresztül Abydos-videókat nézni.

Andy Lightning 2012.04.09. 17:36:10

@-=RockerLaLee=-: Értem, bocsánat :( (Am az Abydos maraton szerintem jöhet)

Symonsays 2012.04.09. 18:23:12

Én is Kedvelném Aby videóit :D :D
süti beállítások módosítása