Akik videókat küldtek be...

Play ON - luckeY : NFS: Undercover

2009.11.22. 20:47

Az introban felcsendülő Skillet miatt már kapsz egy piros pontot :) 
A videó elején az a rész felolvasósra sikerült. Semmi baj azzal, hogy bevezetőnek egy jobban megfogalmazott, átgondoltabb szöveget mondasz, csak arra ügyelj, hogy ne ilyen felolvasósnak tűnjön. Ezek után a videó egész jó, viszont az utolsó rész nekem kicsit kaotikus volt, nem nagyon értettem, mi történik. Az értékelésnél jó ötlet a medve, tényleg, csak inkább mélyíts a hangján ne vékonyíts, mert a végefelé már kaszabolja az ember idegszálait :)

Értékelés:  3,5  /  5
-=LaLee=-

Edit by Othala: Jajj, azt elfelejtettem mondani, hogy a Play-On oldal tagfelvételt tart. Lessetek fel ide.

33 komment

Pc Játékok Elemzés: MoH: AA Spearhead ep4

2009.11.20. 10:29

12 komment

Gms Swat Kiegészítés

2009.11.19. 14:26

Rövid, de mókás videó. Az eredetit sajnos nem láttam, de még így is szórakoztató volt.
A zoomoló tükör, a komisz fejbelőtt terrorista és az aerobikot véresen komolyan végző koma szenzációs volt :) Gratula, tényleg tetszett...
A végén az a visszarúgás tényleg ENNYiRE ilyen, vagy Te mozgattad felfelé az egészet? :)

Értékelés: 4,5  /  5
-=LaLee=-

 

 

12 komment

Good-Games Kritikák: Blood2 Chosen

2009.11.18. 18:39

 

Hmm.. egész jó ötlet külön 'részleg' a retro játékok kritikáinak, gratula.
Blood = blád :)  
Amikor a történetet mesélted teljesen azt hittem, hogy valamilyen újságból olvasod fel.. elég monoton volt és párszor rendesen belegabalyodtál a mondatokba, máskor meg mintha elbizonytalanodtál volna. Lehet, hogy én nem értem, de a látvány után a grafikát értékelni szerintem enyhén furcsa dolog. (Tényleg lehet, hogy velem van a gond, én le vagyok ragadva a grafika-hangok-irányítás-hangulat sémánál). A finálgém kicsit furcsa, én maradnék az endgame / bossfight-nál :)
(Ugyanez vonatkozik a 'rakétavetőre' ami igazából gránátvető; ez egy örök téveszme a fiatalabbaknál. Tehát aknavető = mortar, biztosan láttatok már ilyet: rövid, állványos cső, belerakják a belevalót, befogják a fülüket és bamm. Rakétavető: DooM, 5ös fegyver. Gránátvető: rohamkarabélyok aljára is szokták őket tenni, vagy Vietnamos filmekben láthattok még gránátvetőt, pl Marine Heavy Gunner Vietnam blooper-e.)
A koponyás bot (Life Leech) inkább a Heretic vagy Hexen pár fegyverére emlékeztethet, a Painkillerból nem emlékszek még csak hasonlóra sem. A végén az egeres móka tetszett :)

Összességében furcsa lett ez, de ha jobban odafigyelsz pár dologra, egész jó is lehet.
Értékelés:  2,5  /  5
-=LaLee=-

23 komment

Cheap Games - Exteel 2.rész

2009.11.17. 16:21

-=LaLee=- végre már tud foglalkozni az értékelésekkel, a holnaptól megjelenő videókhoz már ő fog irni pár sort. Viszont jópár eddigi videónál nem található értékelés, ezeket ettől a perctől kezdve igyekszek pótolni.

A videó első részéről nem irok értékelést, mert érezhető, hogy egy bemutatónak készült, csak az időkorlát miatt szét kellett vágni.

Nos... Kezdem rögtön azzal, hogy túl sok volt a zenés betét, és határozottan rossz időben. Mint már mondtam, a technikai gondok nem érdeklik a nézőket, ők csak a kész videóról mondanak véleményt. Zenés összeállitások helyett próbálj meg inkább többet beszélni. Zene nélkül ráadásul akár 1 videóba is belefért volna az egész. A beszédeddel nem volt gond ez úttal, viszont a játék hangja eléggé elnyomta, szóval a hangerőre próbálj még jobban ügyelni. Nem kell nagyon levenni a játék hangerejét, de a beszéded legalább érthető legyen. "Outróként" "Intrót" berakni sztem nem jó ötlet. akkor ár vagy a bemutató elején a helye, vagy sehol. Befejezésnek egy elköszönés bőven elég.

Sajnálom, de a sok zene miatt az értékelésem 3/10

Othala

 

12 komment

Cheap Games - Exteel 1.rész

2009.11.16. 20:19

16 komment

süti beállítások módosítása