Akik videókat küldtek be...

Sipibaki - Dark Messiah Of Might And Magic

2010.04.04. 17:00

12 komment

Morfran games - superbike racing

2010.04.04. 11:08

Az intro kicsit furán indult, de nem vészes. Aztán az elején néztem milyen tiszta a hangod, aztán hirtelen szörnyű katarzisba váltott át. Aztán pár perc múlva újra tiszta lett. Kicsit furcsa... Aztán az eleje nagyon gameplay-nek indult. És monoton is volt egy ideig. Aztán a hibákra tértél át ami már nem volt olyan monoton, és vicces is volt egypár. Az eleje nagyon unalmas és monoton, ahogy mondtam. Nem vágod meg jól és érdektelen dolgokat mutatsz meg, mint a startlámpa stb. Nem is nagyon értem mi is akart lenni ez. Bemutató vagy valami vicces videó? Végül is nem volt vészes, de sokkal több időt fordíthattál volna rá.
By Badfear

4.5/10

14 komment

RPCJO: Theo's Blog - Fahrenheit

2010.04.03. 19:00

6 komment

Game Spy Adventures 1.: The Elder Scrolls IV: Oblivion(1. rész)(PC)

2010.04.03. 16:10

A mai bemutató első videó is meg nem is. A készítő kérte, hogy tegyem ki az alábbi szöveget:
"Mivel én egy abszolút amatőr videós vagyok nem szeretnék fikázásokat látni a kommentekben, szép szóval mondják el, hogy mi nem tetszett a videóban és mi tetszett, tudom magamról, hogy van még mit javítani, de igazán csak akkor javulok, ha a közönség segít!"
Ebben igaza van, valóban csak akkor lehetséges as fejlődés, ha kap visszajelzést. Nem is húznám tovább a szót, kezdjünk is neki:
Elment a sorozat? Elment a... vasútállomásra? Ezt egy kicsit igényesebben is megfogalmazhattad vola. A mikrofon ciripelő/recsegő hangja egyáltalán nem mindegy, sőt elégfgé zavaró. Próbáld meg lecserélni a mikrofont, vagy ha a hangkártya hibája, akkor azt kicserélni. Egyikért sem kell hatalmas összeget fizetni, szóval szerintem ez a probléma a megoldható kategóriába sorolható.
Jajj, ha beleköhögsz a videóba, akkor azt miért nem vágod ki? Ezek szerint a szinkront is egyszerre vetted fel, ami nem feltétlenül baj, ha jól csinálod. Viszont neked azt ajánlanám inkább, hogy gondold át felvétel előtt, hogy mit mondasz, aztán vedd csak fel. Ha vmit rosszul vettél fel, vagy elfogyott a mondandód, akkor vedd fel újra, javítsd ki, stb.
Remélem a bemutató következő részében több akciót mutatsz, mert most csak az elejéről vettél fel részleteket. A történet mesélése közben pl mutathattál volna akció jeleneteket, és a karakter kreálásánál sem kellett volna annyit időzni. Amikor végre elkezdted magát a játékot, a záras/cellatársas poén eléggé erőltetett volt, ráadásul a játék szempontjából lényegtelen. Mint már mondtam, legközelebb többet mutass a játékmenetről, és a küldetésekre is bővebben térj ki. Személy szerint az Oblivionnal csak fél órát játszottam (mert Gothic powa), de a műfajából adódóan sokkal több érdekességet meg lehetett volna mutatni. A te bemutatódból csak a történetről, karakter létrehozásáról, az első pálya elejéről és egy harcjelenmetről szereztünk tudomást. Ejnye, ezért ennél többről szól a játék.
Epikus fight? Jaj, tessék már magyarul beszélni... Egyébként a harcjelenet kommentálása mi akart lenni? Ez nem egy rossz játék, hogy gúnyolódni kelljen a harcrendszeren és a látott mozdulatokon!
Érdemes még arra odafigyelni, hogy ne arról beszélj, amit a videóban látunk, mert ez vontatottá, unalmassá, gameplay-szagúvá teszi a videót. Kíváncsian várom a következő részt, remélem tanulsz az alábbi sorokból és majd a nézők kommentjeiből.
Othala

16 komment

Reactor - Wolfenstein 3-D (10)

2010.04.03. 10:29

2 komment

RPCJO: PC Játékok Bemutatás (ldani96) - Unreal Tournament 2004 [2]

2010.04.02. 19:00


21 komment

Command and Conquer 4 bemutató

2010.04.02. 09:12

Kezdem azzal, hogy a szinkronizálás tetszett. Bár Abydossal az volt a gond, hogy nagyon leharapta a mondatainak végét. Mazsikával viszont semmi gond nem volt választékosan, és igényesen beszéltetek mindketten, és nagyon tisztán lehetett hallani hangotok. A videó jól nézett ki (HD minőség nekem mindig bejön). A gond viszont a sok üresjárat volt. Hiába 10 perces a videó, ha csak 5 perc benne a szinkron. Máskor inkább beszéljétek tele az egészet. A másik, hogy minden részére kitértetek a játéknak, de egyikről sem beszéltetek 2 mondatnál többet. Összességében igényes bemutató amiben sajnos csak felületesen  meséltetek a játékról, és néha perceket unatkoztam, hogy szólaljatok már meg.
By Badfear
7.5/10

13 komment

süti beállítások módosítása