Akik videókat küldtek be...

Crysis 1. rész by Brooklinboy

2010.08.01. 10:36

Értékelés:
Remélem, nem lesz a második rész elején is ott az intró, mert több, mint egy perc elment így a videódból. Hosszabb videóknál (azaz több részesnél) megérthető, hogy van intró, de akkor csak EGY alkalommal legyen. A Crysis-t 2007 novemberében adták ki, NEM 2008-2009-ben. 2009-ben az EA Classics sorozat tagjaként adták ki újra. Figyelj oda az ilyenre! A gamefaqs.com oldalon utánanézhetsz a pontos kiadási dátumoknak! A kommentedben a videó alatt láttam, hogy javítottad magad, de megjegyzem azért! :)
Az intró megmutatása jó ötlet, de van körülötte egy letterbox. Kis felbontásban vetted fel? Ha Sony Vegast használsz, akkor ezt ki tudnád küszöbölni egy kis odafigyeléssel. Mivel nem tudom, milyen videóalkamazást alkalmazol alkotásodra (ahh, az alliterálás...), gondoltam megemlítem.
A videó hangminősége jó, viszont a mikrofonod egy alacsony frekvencián érezhetően zúg. Plusz, kicsit halkan beszélsz. Erősíts a hangerőn, mert maximum hangerőn kellett a videód meglesnem. A kommentárod, ha jól sejtem, improvizált. Valahol el kell kezdeni, ez igaz. Kicsit még nem függ össze a kommentárod. A szavak közben néha meg-megállsz, ezt szerintem gyakorold még! A jelenetek hangereje kicsit halk a te hangodhoz - melyről már beszéltem - képest. A Sasa-féle bejelentést szerintem az intró előtt megtehetted volna, ez nem lényegtelen szerintem! :)
A görgőhöz hozzátennék valamit. Ez az alapbeállítás. Mondhattad volna, hogy átállíthatóak a gombok. Igaz, én nem játszottam a játékkal (köszönhetően az ótvar konfignak, de főleg a videókártyának), de biztos, hogy át lehet konfigurálni.
Na, ahogy nézem, a videó vége előtt elköszönsz kicsit több, mint egy perccel. Na már most, az utolsó jelenetnek a hangereje sokkal hangosabb, mint a beszéded, az intro, és ami még volt a videóban. Figyelj a hangerő balanszára! Váratlanul ért véget a videó. Látom, hogy első rész, meg is értem. De. Amit a Hercules-es videónál is megemlítettem, itt is megteszem... informatívnak szántad ezt a videót? Bemutatónak? Végigjátszásnak? Mert eme videó alapján kicsit informatív végigjátszásnak éreztem. Hiányoltam a humort. Harmadik videód, ez igaz, és ilyenkor még van bizonytalanság, de a lényeg: add magad a következő videóidban, és jobban készülj fel a szöveggel, egy kis humort is tégy bele, és biztosan lesz, aki értékelni fogja! Harmadik videónak ez elég szerintem.
Visor

19 komment

Strife: Quest for the Sigil játékbemutató (2.rész) by Katamori Entertainment

2010.07.31. 08:11

3 komment

The lord of the rings battle for Middle earth epizód 2.

2010.07.30. 10:06

A videó első részét a Feltörekvő videósoknál találjátok.
   Link

4 komment

Strife: Quest for the Sigil játékbemutató (1.rész) by Katamori Entertainment

2010.07.29. 07:48

11 komment

Játékbemutató: Counter Strike 1.6:Play Now 1. rész

2010.07.28. 08:58

23 komment

Rossz vagy jó játékok: FIFA 10 (2)

2010.07.27. 16:37

 

21 komment

Maximum Games videóteszt - Dante's Inferno

2010.07.27. 10:13

Végignéztem a bemutatódat, és meg kell mondanom, hogy hibátlan. Összeszedett, látványos, hiánytalan. Beletetted a saját véleményt, mégse fikáztad porig a játékot, illetve nem is magasztaltad. Az ilyen videósokról példát vehetnénk, látszik, hogy nem egy 5 perc alatt összesimogatott mobilfelvételes tákolmány. Le a kalappal, kolega!

8 komment

süti beállítások módosítása