Akik videókat küldtek be...

DJ_DAN: MultiPlatformer - Crysis Warhead (PC)

2011.07.24. 00:01

4 komment

Pc Videójátékok Bemutatása: The Sims 3

2011.07.23. 00:01

Értékelés:

Az intród szerintem nagyon ütős. Lehet néhány néző hosszúnak fogja találni, de nekem nagyon bejött. A méretarány mindenhol ugyan annyi (először nagyot csodálkoztam), a jelenetek jól össze vannak vágva és a zene is kiváló.
Kicsit sajnáltam, hogy rövid videó lett belőle, én a helyedben bemutattam volna még egy csomó dolgot, hiszen a Sims-ről akár órákig is lehetne beszélni. Bár úgy vélem, hogy ez a videó, egy kedvcsinálónak megteszi. A bemutatóhoz kicsit többet szeretnék látni és hallani, főleg ennél a játéknál.
A vicces jeleneten először csak pislogtam 60Hz-en, mert azért meg kell hagyni, elég érdekesnek mondható. De a végén csak azért is nevettem egy jót a Sims őrült világán.

Várom a következő videót!

Maradj a fényben!
Borsesz

9 komment

DJ_DAN: MultiPlatformer - Shadow the Hedgehog (PS2)

2011.07.22. 00:01

Értékelés:

Az intród nagyon ütősre sikeredett, ennél nem kell több, se kevesebb. Ez így jó, ahogy van!
Én a helyedben kivágtam volna a sok bevezetőt és átvezető filmet a játékból. Nincs sok értelme, főleg ha kommentár sincs alatta. Épp emiatt sok az üresjárat is, amitől kicsit unalmassá váltak a dolgok. Viszont a videó felétől a figyelmem is visszatért egy kicsit. Szépen, összefüggően beszéltél, szinte tökéletes volt.

A videó egyik fele menü bemutatás és felvezető, a másik fele pedig gameplay. Ezt legközelebb máshogy oszd el, javaslom hogy a rengeteg kisfilmet szedd ki és vágd meg úgy, hogy ne legyen benne tücsökciripelés. De lényegében nagyszerű lett ez a kis elemzés. Csak így tovább!

Maradj a fényben!
Borsesz

3 komment

Gamesystem - Mass Effect 2 bemutató

2011.07.21. 00:01

Értékelés:

Én örültem volna a videó elején egy kis bevezetőnek, de sebaj. Csapjunk bele!
Örülök, hogy szóltál néhány szót az előző részről is, hiszen az előzményekkel tisztában kell lennünk, mielőtt belekezdünk egy folytatásba. A kommentár kifejezetten jó volt, összefüggően és értelmesen beszéltél, nem volt szóismétlés, vagy egyéb felesleges információ.
De mindezek ellenére, valamiért hihetetlenül unalmas lett ez az egész. Lehet csak én voltam így vele, de én nem igazán élveztem a bemutatót. Amit elmondtál az jó! Kimondottan jó! De mégis rettentően monoton.
Ez mindenkinek szól; szerintem betegen egyszerűen értelmetlen videót készíteni. Ha valaki megfázik, vagy netán allergiás, az inkább kímélje meg magát az ilyesmiktől. 1 hét múlva úgy is rendbe jössz, és megcsinálhatod. Nem üldöz senki...
A jelenetekhez csak annyit fűznék hozzá, hogy én sose szerettem azt, ha valaki Youtube-os videókat használ fel a bemutatójához. Rendben van, volt mentséged, mert a géped nem igazán bírta el a játékot. De én a helyedben inkább régebbi játékokat boncolgatnék, amikről SAJÁT felvételeket tudok készíteni. Úgy mégiscsak személyesebb...

Összességében nem lenne rossz ez a munka, de én nem élveztem egy percig sem. Informatív videó, jól össze van rakva, de mégis unalmas. A sok 'ööö'-zés, és az orrhang még erre dobott egy lapáttal... Kár érte...

Maradj a fényben!
Borsesz

10 komment

Darksidecrew - Hunted:The Demons Forge teszt

2011.07.20. 00:01

5 komment

Good and Bad PC Games bemutatja - Dirt 3

2011.07.19. 00:01

18 komment

süti beállítások módosítása